världens sjukaste



MIN HALS BEHÖVER GLASS NUUUUUUUUUU !!!!

Ligger ensam i min säng, tittar på OC som precis tog slut vilket resulterar i att jag ligger och tittar på Zlatan istället och får ångest över att missa ÅTTA träningar denna veckan PLUS ridning. Fucking hoeeeeeeeeeeeeeee............ VILL TRÄNA.

Nu ska jag ge min fittjävel till hals en rejäl omgång...!!!!

(btw, fredagens outfit.)

im losin my mind



Idag gick jag till skolan med feber och hosta, dessutom hade jag svin ont i halsen. Fyfan, feber är nog bland det värsta man kan ha har jag märkt. När jag kom fram till skolan var min understa tröja genom våt. Riktigt äckligt!!
 Jag som trodde detta skulle bli en rolig vecka med bara en massa träninger. Nej istället ska jag ligga hemma och ruttna och försöka bli frisk. Faaaaannnnnnn......

Åt i alla fall cp mycket lök till maten så att jag blir frisk snabbare. Jag har hört att man blir det hehe och det var klart värt ett försök. MÅSTE BLI FRISK !

awesome

Vilken awesome helg! - det märks för nu börjar jag bli sjuk också. Hostar som en gris och det gör ont i hela halsen. Fuck NU är inte rätt läge att bli sjuk i.. Illa mår jag också. Har haft sug efter ost och lök hela dagen. Är det ens lagligt att vara sugen på det?! Helt stört.

Är riktigt död nu. Inte lätt och festa två dagar i rad inte haha. Nej usch imorgon börjar en jobbig vecka. Bäst jag lägger mig tidigt idag. Just det imorgon har jag en fyra timmars föreläsning i skolan. *Skriker av lycka!* ... Nat. Planerar att packa med mig en liten massäck, men jag kan väl fan inte sitta där och knapra på knäckebröd haha. Det låter ju fan helt mycket när man tuggar.

Äsch det är morgondagens problem. Nu ska jag kolla ett avsnitt från O.C. Ja, jag är beroende. O.C & DHW är lätt de bästa serierna!

Mmhh, vi älskar spegelbilder ...!
Var ute och sprang en mil (?) idag också. Riktigt jävla awesome är jag. Tänk er att träna bakis.

Raaay är AZUMMM!!!!

Jag har något som jag alltid velat berätta och det är att Raay är AZUM!!

Jag glömde säga att jag själv är en stoooor... LOOOOSER!!!!


JOHANNA ÄR BÄST :D

Mina jeans spricker snart hahahahah jag har blivit tjock!





Nej det har hon inte ! , hon är knäpp :)
Jag gillar henne ändå ;) För hon är min bästa vän.. så tro inget annat, inte så som andra trodde var med Adam ;)
AHAHHAHA PUSS PÅ OSS <3


from party to party

BLÄ, jag vill också vara över 18 !!
My, jag hoppas att du har en super avslutning på din födelsedag! Dansa lite extra för mig också heheeh♥

Nu ska jag hoppa buuuuuuuuuums i säng för imorgon ska jag upp klockan 08.00 för att sticka och hämta hem hästen och en massa sådana stallgrejer.
Sedan när jag äntligen är klar med de grejerna ska jag springa in i duschen och fixa mig för en annan fest. Hahaha busy woman.

btw, först ska jag nörda lite O.C


mina tänder är snea yäääääähu.


ahora voy a la fiesta



Nu struntar jag i att våren inte är här ännu för idag ska jag nämligen dansa i min jeansjacka. Känns riktigt somrigt. =)

Grattis på 19-års dagen My! ♥

at the lesson



Hello I'm at an english class right now and i haven't read the text we are talking about. I don't know what to say or answer when they are asking me. It's about some Will Hutchenson anyway, he died in a car crash i think.

I'm blind right now cause I haven't my glasses on. It's unbelivible i can read what i'm writing. OK, I actually can't read it. Let's just hope this is spelt right.

KISSSSSSSES ! ♥


back on tracks



Nu kommer jag ihåg hur härligt det var att träna!
detta var längesen.
VILKEN HÄRLIG KÄNSLA !!!

februari 2008 är här igen, fast i ett nytt år


bad girl gone good

Håret uppsatt, glasögonen på and i'm ready to rock... Öh mena study haha. Har nyss suttit och ätit mig mätt på knäckebröd, päron och vatten. Helt awesome vad nyttig jag är. Nu är det bara dags för att dra upp pennan och pappert för att köra igång. Nu jävlar ska jag bli duktig förihelvete. Egen företagare ska jag fanimej bli.

Träffade Svenskalandslaget (i handboll) idag och tog en autograf till Thörn. Tror han hette Niklas Ekberg. Övertrevlig kille det där!

Det ser ut som jag inte sovit på hela veckan och tro mig. Det är inte bara som det ser  ut som för jag har verkligen knappt sovit. Börjat tidigt varje dag och gått långa dagar. Dock har jag bara börjat tidigt p.g.a träningen. Men det är fortfarande tidigt!

de sista bitarna faller på plats


Hittade min gamla blogg nyss. Den skrevs under x antal månader i nian. Nian var inget bra år för mig, ett ritkigt sugigt år faktiskt. I min blogg skriver jag om alla bråk med vänner, familj & pojkvän. Jag skriver också hur mycket jag älskade honom och hur kär jag var. Nu när jag läser det och tänker tillbaka så visste jag inte ens vad kärlek var.

Usch nej. Tur det är nytt år. Sista halvåret av 2010 hände ett under. Mognade och började fatta mer om livet. Borde kanske lämna ut den bloggen till alla fjortisar idag som tror det är tillsammans med deras livskärlek. Eller som vill hoppa från ett berg för att "killen" dumpar dem.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det ännu bättre!
now im living the dream for real.

P.S JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER ♥


my life is in the computer

Innan jag började plugga, städa och träna så fastnade jag i .... Youtube klipp. Pinsamt men sant och här har jag suttit hela kvällen och gråtit av skratt. Fyfan vad sjuka människor det finns out there. Skulle egentligen visat några av klippen här i bloggen, men det vägrar sammarbeta med mig -.-

bild från igår på när vi åkte skridskor med fotbollsakademin

you are still with me in my dreams

Det enda som håller mig vaken just nu är musiken. Det är ju tur att jag inte gillar ballader, då hade jag väl redan däckat för längesen.
 Nej usch vad mycket jag har att göra, varför sitter jag här och degar.

Dags för att städa, plugga & träna nu.
Ciao amores ♥


Känner mig isolerad, får inte fram ett enda ord.


you are not even worth it



still, you aren't worth it.


tears wont stop fallin



Denna långhelgen har varit perfekt, just vad jag behövde, att leva lite. Om inget annat så kände jag mig verkligen levande i morse. Vilken jävla huvudvärk, trodde jag skulle spy.

 Drack tre glas juice till frukost och stack sedan tilll tandläkarn. Jävlar i det, deras bedövningssprutor är fan heller små. Men höll mig både från att svimma och gråta. Dock fick tandläkarsyster (eller vad det heter) sitta och hålla mig i handen och säga åt mig varannan sekund att andas hehe.

Vaknade på en knölig soffa i morse dock... Så efter tandläkarn kom jag hem laga soppa och däckade. Nu däremot är jag rätt pigg och ska upp om ett par timmar igen. Jag är så azum

fan fucking skit helvete


FAN !

Nu började det snöa också. Jag tror jag ska gråta.........

bring summer back



I'm having a bad day. Ni vet då man trivs som bäst under täcket och musik i öronen. Att må dåligt utan någon andledning är det tråkigaste som finns. Det är säkert för det är helt grått och trist överallt. Säg en gång man hade en dålig dag under sommarn? Ingen, just det. Jag behöver solen nu, den sprider glädje. Här i denna tråkiga, mörka, iskalla hålan hittar jag då fan ingen glädje. Jag vill kunna springa ute barbent, gå ut mitt i natten utan att frysa. Jag vill kunna njuta av livet. Känns snart som jag vuxit fast i den här sängen....

Aw min vove är så söt, kryper upp i mitt knä och myser. Fast nu springer han och hämtar en leksak. Tror han vill leka lite haha.

Nej nu ska jag börja göra mig iordning och få bort den här dumma känslan. Sen ska jag försöka äta lite också. Man tappar matlusten av den denna jävla huvudvärken. Känns som man ska spy upp allt närsomhelst.

it's not worth dying for

Jaha då är man förkyld igen... Den senaste veckan har jag blivit förkyld en gång varannan timme typ. Näsan rinner, jag nyser och kan knappt andas men sen nästa timme är jag helt frisk igen. Över konstigt, kan jag inte bara bli helt frisk istället? Det hade underlättat en hel del.

Jag är för pigg för att sova men för trött för att göra något så ska ligga här och mysa med Matheo en stund till innan jag beger mig in till duschen. It's awesome.

don't run away



HEHEH. Alla gäster har dratt sig hemåt nu och jag sitter på min favorit plats och bombar foton. Fryser ihjäl gör jag också därav den stora fina halsduken jag hittade idag. Vet ni vad? Nu ska jag byta om till mjukisbyxor, tvätta av sminket, borsta tänderna och lägga mig för att titta på några avsnitt av The O.C.

På tal om något helt annat så är jag fett less på att vara ung och blind (hahahaha) då det känns som jag sitter i en snurrekarasuell alltid. Kan huvudvärk täcka igen bihålorna förresten? För haha, jag känner mig hel förkyld p.g.a att det är täckt av huvudvärken. Helt sjukt.

a drop in the ocean



Hittade ett par perfekta sunglasses idag när jag var ute och shoppa. Saknar sommarn, behövde ett par nya och dessutom har solen börjat sticka fram lite då och då♥

Blundar jag så dyker perfekta bilden på Italien upp i skallen på mig. Oh vad jag längtar till man kan börja vara ute i shorts och t-shirt utan att frysa halvt ihjäl. Till man kan sitta med ett par kompisar runt en lägereld på stranden, sjunga, äta och ha kul. 2011 kommer bli the summer. Det är jag helt säker på. *peppar peppar*

im lost in my mind



Detta var typ bilderna som togs igår haha. Superduperfina.
Jag, Salman & Firas var tydligen de enda som fastna på bild igår höhö.

outfit



Det blev en fiftyfifty outfit idag. Men visst är min gula mössa helt awesome! MHM♥

let's not think about tomorrow



Det har varit en super fredag, inte fest kul men samtidigt inte film tråkigt. You know what I mean? En precis lagom fredag med andra ord. Var några stycken hemma hos mig. Vissa drack, andra inte. Vi bara mest ... hängde? Stack ut och spela lite fotboll mitt i natten. Nu sitter jag här ensam och ska strax göra mig iordning för bedtime.

Imorgon blir det ett tufft, men roligt schema. Dessutom är det långhelg för mig denna helgen då vi är lediga på måndag, woho! Fast..... Tandläkarn klockan tolv på måndag är ett stort minus.

Okej nu babblar jag på. Är svin hungrig men ska trotsa hungern och slå på ett avsnitt av The O.C. Snart har jag sätt alla fyra säsonger, buhu (u)..

BTW, Favorit ringen på nedersta bilden!

lets have a toast for the assholes



Är med nåra vänner at my place. Nu ska jag koppla högtalarna i datorn.........

Cya don't wanna be u

solen skiner



Har nyss vaknat och sitter ute på varandan och skriver, woho. Solen lyser och snön smälter, kan det bli bättre? Knappt några moln kvar på himeln. Yes, våren börjar äntligen komma! Oh vad härligt detta är, nu är det ju snart till och med min födelsedag. Sen kommer sommarn. Shorts och t-shirts är allt som behövs då.

Dock har jag inte varit i skolan idag. Det är glasögonens fel! Bara för jag inte hade dem på halva dagen igår får jag lida nu. Den huvudvärken är omänsklig. Från och med nu har jag alltid mina glasögon på...


peace out and sweet dreams


Imorgon har jag inga träningar, bara en massa plugg. Tränar något själv ifall jag hinner. Vänta?! Vadå "ifall"? KLART jag hinner, dah, I'm Felicia. Höhö. Ah fan va trött jag är på datorn nu. Den har varit på hugget hela dagen. Den är säkert trött på mig med -.-

Tror jag kan behöva lite sömn nu för en gångsskull, men känns ändå som att det kommer bli en sömnlös natt...

OM jag saknar sommarn?! HELL YEEEAH I DO !

a man is as good as his words



I skrivande stund sitter jag på min favoritplats i hela huset, på golvet framför soffan, bredvid bordet.
Även om ingen musik pumpas i öronen för tillfället så känner jag lugnet inombords. Här, vid exakt denna punkt, har jag många minnen.

Ibland när jag inte har haft koncentration nog att skriva på ett tag ekar rösten inom mig. Våra samtal, vad jag borde ha sagt och vad jag vill säga. Det är så mycket jag hade gjort annorlunda nu. 

När jag tittar ut genom fönstret framför mig kan jag se lampan lysa i mörkert. Den får mig att förstå att det finns ljusa stunder i alla mörka tillfällen. Livet blir vad man gör det till. Men ibland tar man skada utan att man veta om det.

Jag har lärt mig att leva i nutid. Glömt det förgågna och siktar inte fram. Nu finns bara nu, inget mer.

With love /FPB!


life's just a game, play it well



Har fortfarande inte börjat plugga än. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte börja heller. Okej mitt nyårslöfte var att bli mer aktiv i skolan.
 Jag har inte riktigt den "pluggfasen" som alla andra har i och med jag alltid brukar kunna allting utantill. Förut gick jag till prov jag inte ens visste vad det var och fick nästan alla rätt. Nu är det dock lite andra bullar i gymnasiet, fortfarande superenkelt om man orkar läsa igenom det en gång. Tyvärr orkar jag inte det då jag somnar efter ett halvt kapitel i den tråkiga boken.

Trots detta så kan jag inte påstå att jag är trött på skolan. Jag älskar skolan! Men jag orkar inte plugga för det hehe. Ahh nu börjar jag få ont i huvudet, ser knappt vad jag skriver längre. Glömde sätta på mig glasögonen igen. "Hej jag heter Felicia och är typ halvt blind, precis som en 80-årig kärring."

Får lita på optikern och använda glasögonen hela tiden i ett år så kanske jag slipper dem sen.... Eller så är det värre. Ohhhmagush. Jag ärver allas dåliga gener hela tiden. Okej ifrån den snubben finns väl knappt några bra gener, men ändå.

Nu ska jag fortsätta kolla några avsnitt till ifrån O.C SEN ska jag plugga. Promises. ..... Om jag inte somnar då vill säga.

once a pro, always a pro



Mhhh gröt  n-a-t !

Ew det var precis lika äckligt som jag kom ihåg det. Nu förstår jag igen varför jag slutade äta det.. Men vafan, nyttigt ashell. Dock ska jag nog ta ett choklad till efterrätt hoho. Nej skoja, men är faktiskt sugen på godis. Sura döskallar, world's greatest. CALMA FELICIA, CALMA !!! Snart fredag, då ska jag kränga. Tills dess ska jag (försöka) äta nyttig/are.

TRÄNING:
Imorse var det gym och jag fortsatte träna arm-och ben musklor främst. Mitt knä är inte och leka med just nu asså, fy tusan vad ont det gör. Så på överträningen (tränade extra) tränade jag buk, balans och mage.

Känns skönt att ligga hemma i soffan och känna sig utpumpad oyä. Funderar på att ta en liten löparrunda ikväll. Hade suttit ganska fint faktiskt.

Planerar på att ringa i början av nästa vecka istället så jag hinner träna upp mig ännu mer. Och juste, har två träningar på fredag morgon AWESOME!

don't like to come early to a meeting.

me & and firas at a boring leasson.


Ibland blir jag så himla trött på mig själv.... Hade planerat dagen helt bra med träning, tandläkarn, plugga & sova. Gissa hur tidig jag var till tandläkarn? - EN HEL VECKA! Fan.. Nu är jag här hemma och känner ingen lust till att plugga, ingen lust till att städa, ingen lust till något. Missar tre lektioner helt i onödan och jag vill sova. Dessutom är jag hemma helt jävla ensam alla andra har jobb, skola, träningar och allt vad det heter.

Nästan så jag är sugen på att kränga godis istället. Bara för att liksom. Äh nu ska jag laga gröt och sedan köra igång med lite företags ekonomi? Inte för jag orkar egentligen men ändå.

FAN..... Fortfarande irriterad.

music makes life easier♥



PLUGGAR!

Hela denna dagen har jag varit superduktig. Först och främst går och gör ett prov som jag egentligen hade bestämt mig för att skita i. Dessutom gick provet bra! Det var ju enkelt, särskilt när läraren inte var i klassrummet hela tiden.. Nej jag fuskar aldrig. Vi hjälptes faktiskt åt allihopa. Teamwork kallas det. Sedan så går jag även till spanskan där jag helt hade glömt bort att vi hade glosprov, and say what, alla rätt utom 1. Hur awesome är inte jag? Borde börja vara mer aktiv i skolan kanske?

Nu sitter jag faktiskt och småplugga FeK1. Världens tråkigaste ämne typ men måste ändå kunna det då jag vill bli egenföretagare, vid sidan om fotbollen då.

Äh nu ska jag lägga upp en företagsbudget, woho!

Ciao

it's the climb



TVÅ MÅL:
Mina två nya mål är att äta nyttigare (mycket nyttigare!!) och bli vig. Idag när jag kom hem från skolan åt jag kex med jordnöttsmör, choklad och godis, sen åt jag hamburgare till mat. Ändå har jag varit nyttig idag jämfört med annars. Ni skulle bara veta vad, och hur mycket, jag äter! Vill dra ner på det onyttiga och öka på mina 110% på planen.
 Vig är aldrig fel att bli, särskilt inte när man spelar fotboll. Tror ni Ibra är stel som ett kylskåp? A big nono!! Han är faktiskt riktigt vig. Sen är det rätt coolt att vara rörlig också heheeh.

Träning:
Hade acceleration och kordination's träning imorse med fotbollen. Tråkigt att inte få röra en boll på ett tag till, men detta är riktigt nyttigt ändå.
 Nu har jag precis kommit hem ifrån en runda i lilla Oxie. Blev lite kondition och nu blir det mage och stretching. Sparar de andra musklorna till morgondagens gym. Fortsätter på armar och ben där även denna veckan.

Oh Gud vad pepp jag är. Vill ut på en grön plan nu och bara lira!♥

företags ekonomi



Nu gör jag min pappa stolt och använder sjal. Papi, stolt nu?

Omg. Sitter på världens tråkigaste företags ekonomi lektion. Stort prov på fredag och jag ser bara en jävla massa siffror på tavlan. No comprendo no nada. Ser ut att bli en lååååång torsdag för mig -.- Ska planera in en shopping mellan sista lektionen och coachtiden hehe.

i do it for myself


min söta vove ♥

Just nu känns det lagom kul att jag har skjutit upp allting till idag. Plötsligt har jag en himla massa grejer att fixa och dona med. Tror inte ens att jag kommer hinna träna idag (u). Fast jag ska inte klaga, älskar att ha ett pressat schema. Då uppskattar man ledigheten betydligt mer och använder den till sina närmsta.

Kom i alla fall precis hem från jobb. Vilken lättnad det känns att ha börjat jobba lite smått. Snart blir det betydligt mer dock, men en lätt start borde väl alla få? Det ser ut som detta kommer bli ett bra år, många dörrar som redan öppnats. Super. Tvinga mig inte välja mellan jobb och fotboll bara.

Nääää.. Dusch nu, känner mig asäcklig. Sen verkligen MÅSTE jag plugga !!!!

i was down on my knees

Medans alla andra faller för vem som helst så står jag kvar med båda fötterna på marken och ser på. Jag predikar om hur dålig kärleken är medans alla andra predikar om hur underbar den är. Jag förstår inte det underbara. Man sätter en annan person i förstahand, glömmer bort sina egna drömmar man haft sen man lärde sig gå och så slutar det alltid med att en är mer kär än den andra. Då är det en av dessa som offrat allt i onödan.

Jag kommer ihåg hur jag skrek, grät och slogs. Trodde för en minut att jag var självmordsbenägen. Flera dagar satt jag på samma ställe och stirra rakt ut i luften. Min mun den rörde på sig men inget ljud kom. Kunde inte formulera ord längre. Jag kommer ihåg klumpen i magen, den vägde ton. Det kändes som jag var påväg att sjunka igenom marken. Ville resa mig upp för att ta pillerna men mina ben vägrade bära mig. Jag ville bara bort, inte för alltid men för ett tag. Ta en paus och vakna upp i bättre dagar.

Hade det varit äkta kärlek hade jag fortfarande känt likadant. Nu känner jag befriad ifrån rädslan. Nu skulle jag aldrig tagit tillbaka den här killen som gjort mig illa från början. För nu vet jag, det vi hade, det var en omvänd kärlek. Vi fick det om bakfoten.

Helt plötsligt känner jag mig modig. Som en vinnare. Ingen som trycker ner mig. Mig själv som första person i livet,  följer mina egna drömma och inte någon annans. Det är viktigt att känna den här tryggheten. Därför bör alla som är i ett förhållande tänka två gånger.

/ a person who did this stupid mistake once


time to work

Orka vakna upp från en sådan bra dröm ?! A big nono. Jag har nog aldrig längtat till en måndag så mycket i mitt liv.

Ah vaknade klockan tio av ett sms "Vill du jobba idag?", jag flög upp ur sängen och nu sitter jag här fullt påklädd några minuter senare. Väntar på att frukosten ska bli klar så jag kan sticka iväg och jobba!

måste börja använda min kamera mer -.-

we're gonna get through this



Take my hand tonight, let's not think about tomorrow ♥

jag är trött på att vara trött

En fest för ett tag sedan :)


Mina ögon de kliar och mina tankar går i tvåhundranittio just nu.

 Har nyss haft en supermysig dag med Sarah & Thörn med massor av godis, skratt, chips, film och prat. Ett perfekt fredagsmys helt enkelt! Jarru ... Funderar på att dra mig till sängen med tanke på att jag kanske ska upp och jobba imorgon. Annars ska jag bara plugga och träna. Känner att det behövs just nu.

Ibland har man inga valmöjligheter och ibland måste man välja mellan hundra saker. Känner hur stressen kryper längs hela kroppen och trampar på varenda nerv. Men sömn hjälper mot allt har jag fått höra. Tänkte ta och testa det. Kanske bara är slutkörd helt enkelt. Min hjärna är i alla fall..

stop actin like you're drunk


Jag är lika död som det ser ut som på bilderna. Just det ja, var hos optikern igår igen och han klagade på att jag slarvar med mina glasögon. Det är därför jag är så sexig just nu.

Tränade imorse på 4-5 timmars sömn, inte helt okej. Efter träningen stack jag till gymnasiemässan för att checka läget litegran, dock slutade det med att jag stannade där hehe. Det var faktiskt riktigt kul och massor av godis och kakor. Felli gillar!

Nu ska jag fortsätta tjata på min bror om att gå och hämta pizzan. JAG ÄR HUNGRIG! :)

will you try to make me feel better?

Turkiet den 4.de Augusti!!!! Det känns sjukt att redan längta, but iam. Fyfan vad kul det ska bli, pirrar i hela magen heheh. Riktigt pepp.

Har typ ingen insperation att skriva just nu, pumpar jay's musik på datorn och ska strax gå och lägga mig. Har tidigt träning imorgon. Är riktigt trött men ändå sitter jag uppe för att dumma facebook förstör mitt liv. Min sömn i alla fall.

Emelie saknas på denna bilden♥


examen here i come.

Suttit i två fucking timmar med min jävla företags ekonomi, två timmar och fortfarande på första kapitlet. Ibland blir jag så trött på livet asså. Okej jag vill bli egenföretagare men det gör det inte roligare att plugga för det. Jag tror allt blir rätt självklart sen när jag väl skapat mitt jävla företag. Inget skit som behöver läsas in redan nu med en massa konstiga ord som man ska kunna. Dessutom är där så jävla mycket matte med i bilden, böh hatar matte.

Vill ni veta en rolig sak också? Jag pluggar aldrig. Men idag skulle jag vara duktig. Så börjar jag plugga på fucking fel kapitel. Så nu kan jag ett helt kapitel helt i fucking onödan. Det är därför jag aldrig pluggar. Bara så ni vet. Hoppas ni känner min frustration.

Äh nu ska jag fortsätta med kapitel fyra. WOHO! Fast först engelskan då den är till imorgon. För jag bryr mig verkligen om vad en symbolism är, ja jo verkligen!

vill spela, nu nu nu nu nu NUUUU !!


FOTBOLL ♥

Vilket härligt träningspass imorse!!! Dock var det sista gången jag använde brun utan sol. Såfort jag blev varm började det lukta riktigt äckligt och när jag tog av mig min vita (ja smart, jag vet) tröja så hade den färgats om till brun. Så nu får jag väl nöja mig med att vara vit resten av vintern. Tur att det snart är vår då solen börjar komma fram lite.

Körde mest armar och lårmusklor idag. Jobbigt men fetkul och skönt. Nu kanske jag äntligen får lite musklor på mina klena armar. Längtar redan till nästa onsdag. Har ju fler träningar innan dess, men gym är roligast under vintern när man ändå inte kan spela.

så rolig bild hahah.. känner att jag kommer få stryk av en viss person imorogn när jag kommer till skolan höhö.

this is for the people who has lost someone

Ibland, rätt ofta, så sitter jag och stirrar in i skärmen samtidigt som jag lyssnar på den dära låten. Jag kommer ihåg hur rädd jag var för mörkert i flera år efteråt. Det är först nu jag kan sitta med släckt lampa utan att flippa ut helt. Jag vet att ni är närvarande hela tiden, men det känns mer i mörkert.

Orden går inte riktigt att formulera. Jag stirrar mest. Precis som någon annan ska kunna läsa mina tankar. Jag saknar er. Men ni har nått en bättre plats än här på jorden, jag vet det. Hoppas ni har det bra där ni är och kan titta ner på mig (och de andra) och vara stolta.

Det var så längesen jag pratade med er och fick ett svar tillbaka. Det är suddigt, men jag minns det. Hoppas ni kan läsa tidningen i himlen, för jag ska skapa mig ett par rubriker som proffs. Ni kommer bli stolta, det är jag säker på.

"we will never say bye bye"

turkiet

Det blir även Turkiet för mig i sommar tillsammans med Fanny, Amanda & Denisa, och kanske ett par andra killar. Överhärligt, längtar som in i helvete. Ser ut som denna sommarn kommer bli en av de bästa *pepparpeppar*. 2011 är såååå mitt år, i can feel it.

Det ända tråkiga är att jag ska jobba som en gris fram till Juni. Alla jävla läxor dödar mig, sitter här med en bunte framför mig men tror att jag väljer sängen istället. Sen ska jag jobba, jobba också, skaffa mer money. Ändå härligt. Det skrämmer mig att jag är 18 nästa år.

Detta blir en sommar med mycket familj, fotboll & vänner. Det låter super i mina öron. Here I go, living my dream.


mat

GAAAAAAAAAAAH JAG ÄR HUNGRIG SÅ DET SKRIKER OM DET!
Hörs efter maten CIAO AMORES
p.s detta är också ett bevis på att mina tänder har blitt lite snea där nere.

during a leasson

Är det bara vår klass som alla lärare snackar helt efterblivet med? Precis som om de tror vi har psykiska problem allihopa haha.

Aja just nu går vi igenom något tråkigt bajs om någon sida med frågor? No comprendo no nada. De enda roliga är lärarens engelska, "arr ju schure ju want to delit dis?".



HAHAHAH det ser ut som jag har dubbelhaka.  Och jag som ätit nyttigt nu i två dagar...... Bara för det ska jag köpa subkakor efter lektioner, det är fan på tiden.


every part of me



CEEEEEEPE TRÖTT!!!!

Nu, kära ni, ska jag borsta tänderna och sen gå och däcka. Btw, var på klubben idag och lämnade in match kläder och sådant. Kändes lite sorgset. Men nu är det gjort och dags för att ta nästa steg and become a big fat famous pro. Ja jag har bra självförtroende, för en dag blir jag proffs. Heheheheh, i just know it. Hahah låter jag inte nästan lika självsäker som Kissie nu?

Godnatt sweet pies :)

outfit




Kommer inte ihåg var jag köpt skitet så strunt i det.
Byxorna är nog dock ifrån New Yorker heeheh :)

first day of school

FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT! Jag sov mellan 3-4 timmar inatt och det börjar kännas. Har påsar under ögonen så det skriker om det. Vågar inte gå ner till mitt rum och plugga för det kommer sluta med att jag ligger där helt däckad.

Just nu sitter jag och tittar på när pappa lagar mat, allt för att inte somna höhö. Blir kyckling till middag idag, mums..!

Äh måste ladda datorn och börja plugga nu, utan att somna. Hur ska det gå till ?! Dessutom är det företags ekonomi, wooohu vad skoj det ska bli, n-a-t.

aw kolla vad trött jag ser ut h3h3h3h3

"det fixar sig tillslut"

Allt de där, det hjälpte för ett tag. Men nu är jag här igen och fortfarande funderar på hur jag ska göra. Jag är rädd för att något ska gå snett. Steget är taget, men jag har aldrig känt mig mer förvirrad.

när man börjar må dåligt över det så är det helt enkelt inte rätt längre.

Det ska faktiskt bli skönt med skola imorgon, tänka på annat för en liten stund :)


felicia ♥ fotboll

Gick upp klockan tio, helt döende, för att äta frukost, efter det gick jag och la mig igen och sov ända till klockan två. Hahaha, detta lovet har gjort mig fucked! Har i alla fall precis varit ute och power-walkat i ett par timmar runt i Oxie med bästis. Värsta isbanan ute! Jag trillade, mitt i ett samtal också haha.

Nej asså jag orkar knappt hålla uppe armarna för att skriva längre. Kramp i hela kroppen. Fett otränad. Måste haaa maaaat !!! Hungrig så jag kan dööööö..


du är fin som du är



Jag saknar det. Fotboll♥


favorite perfumes


its a new era

Allt jag fått i mig idag är en skål med nudlar, till och med de höll jag på att spy upp. Ew så äckligt, hatar att spy! Jag kunde inte ens äta en köttbulle, uehhhhhh. Och jag som älskar köttbullar...

Sitter fortfarande här i pyamasen med värsta munlukten. Alldeles strax ska jag börja göra mig iordning. Hmmm.. What to wear today? Jag orkar inte ens öppna min garderob, den är proppad, båda två. Mitt nyårs löfte är att städa dem, men man har ett helt år på sig att klara av det va? För det är inget jag orkar deal with right now. Öh, känner hur många timmar som kommer försvinna ur mitt liv när det är dags -.-

NÄ usch nej. Dags att sätta igång nu yao.


just like a mess

God  morgon alla snyggingar out there!

Det var sista natten jag var uppe till 07:00 på morgonen! Idag ska jag lägga mig minat sju timmar tidigare. Fuck skolan börjar om två dagar och mitt dygn är upside down.

Ahhh e trötter. Ska kolla O.C nu. Ciao

everyone must stand alone



Sitter och pumpar Jay i öronen och sjunger med så mycket min röst håller höhö. Snart kommer väl min familj inspringande för dörren och ber mig hålla käften. Jag önskar jag också kunde sjunga så folk slipper slå mig varenda gång jag försöker h3h3h. 

Idag sa min bror till mig "Asså du sjunger hela tiden! Och det låter inte ens bra!". Tack för den duuuuuuuu! . Övning ger färdighet :) .... Eller?

jay smith ♥



Okey ingen tar Elvis' plats men vafan, Jay är nog snart nästa King of Rock!

En konsert med honom och aaaaah. Hoppas han börjar turnera, oh måste gå på hans konsert. Taket kommer flyga! Han kommer träffa "rakt i hjärtat".

italia

There are butterflies flying around in my tommy, I think they've gone crazy. Cause this is a feeling I never felt before.



Nu är resan helplanerad och jag är helnöjd! Jag har redan börjat planera mina dagar, sola, sola, bada, duscha, äta, festa. Kommer sakna Andre och alla de andra vännerna ifrån Lignano efter att nästan ha bott där nu i ett par år höhö. Men nu är det fan dags och vigda vyerna litegran. Ensamt i början men jag har alltid min kusin och min bror yeah.

Faaaaaaaaaakk gå snabbt nu! 17:de Juni tror jag det var vi skulle åka, kommer hem i Juli. L-Ä-N-G-T-A-R! Första året, på väldigt länge, som jag åker utan att ha någon att sakna här hemma. Förutom mina BÄSTA KOMPISAR dårå. Men vi åker igen året därpå *bliiink* visst gör vi det cheyer? H3h3h3.

Frågan är om jag ska se om jag hittar nån buss som kan ta mig till Lignano för att hälsa på. Har så mycket att berätta. Och yää, dont hit me, men jag vill se hur det går för Andre höhö. Det var så längesen nu. Får höra med honom om det ens är lönt. Men alla de andra, gaough. Gimmie that time and place right now.


a little piece of me

Söt trött chey!


Yää, färdig duschad, färdig insmord och nu är det dags för att noppa my eyebrowns. They are just like a hairy mess! Haha tänk när mina kompisar från italien läser detta, de kommer tro att jag har värsta buskarna h3h3h.

Uh jag kommer inte orka plugga idag känner jag.... Orka vi har så mycket läxor som måste göras? Ge oss lite fritid istället så vi kan ha ett liv! Det är fredag  och jag tror jag ska dö av trötthet. So not okey.

Höhö min mormor & morfar + min moster & hans man + barn (kusiner) har redan kommit. Ja jag är S.E.G.A.S.T! De är i full gång och planerar redan tror jag. Nu ska jag göra dem sällskap vid godisskålen :)

can't u hear me calling


Denna kameran gör mig jättevit -,- Buuuuuu (n) <- Tummen ner!

day or night



Köttgryta med ris till frukost, som spikat. BAM! Har precis städat mitt rum, igen. Det har någon speciell gåva att bli stökigt under natten. Säkert alla spökena som vill mess with me.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen... don't say it, wait for it, waaait: kleta in mig med brun.utan.sol! Ångest på vintern nu, måste känna mig brun och fräsh.

Ikväll ska vi planera Italien, och jag ska plugga jiiiho! ÄLSKAR SKOLAN♥

nattkäk, mums

Hejsan hoppasn Karlsson!

Hur kommer det sig att jag alltid sitter och tittar på medans de andra lagar mat? Sen när jag frågar om någon uppgift får jag "släng det i soptunnan, duka, ta fram bestick" medans de andra får göra det roliga. Sarah skär lökar (HAHA LÖKAR), thörn kokar pasta och miki ska egentligen steka kötbullar men hon strejkar. Jag saknar Emelie, vafan, då hade jag haft någon att snacka med nu.

Men kameran är fortfarande min bästavän.

please let me be

Tog precis en skön, lång, varm dusch, har till och med hunnit smörja in mig med ett lager BUS. Ah vad jag längtar till sommarn, slippa smörja in sig med massa krämer för att vara brun höhö. Aja nu ska jag sluta drömma och börja leta fram lite kläder jag kan ha på mig idag.


we will nevere say bye



Vaknade klockan ett idag och orkade inte stressa när man är nyvaken så jag satte på en film och låg här och mös med bästis istället. Vi såg "aldrig utan min dotter", den var helt sjuk! I amerika var pappan helt normal, till och med bättre än de andra amerikanerna, men när de kom till Iran blev han sjuk i huvudet och började slå sin fru och även sitt barn. Ville hoppa in i filmen och boxa han.

Nu ska jag snart göra mig iordning för en kväll med tjejerna. Vi funderar lite på en spelkväll med lite annat folk? Öhh vintern är så jäkla tråkig. Allt man kan göra är att se film och äta. Känner mig riktigt tjock, vill träna.

Men först ett O.C avsnitt? HEHEH♥


i ♥ homeworks


i tried to be perfect but nothing was worth it



Mitt lov är så gott som slut redan -.- .. AH, hur länge har jag pluggat? Två timmar? Och är redan trött! Nu har jag dock haft en timmes "paus", kollar runt på youtube, kollat kläder, skor, kollat facebook. Nu ska jag fan ta mig kolla ett avsnitt på O.C, sen är det dags för mat och sen ska jag plugga lite till.

Idiotiskt att jag ska lära mig så mycket skit på en vecka. Jag ser ingen andledning till att kunna det då jag inte alls har någon användning utav detta, varken i framtiden eller nu.

Mitt nyårslöfte är att plugga upp mina studier igen. Men fan vad lat jag är. Har ingen kondition i att plugga längre hahaha. Klarar jag detta på en vecka är jag skyldig mig själv ett par skor!♥

i love living without rules

kör på denna gamla godingen igen då höhö.


Orka att jag ligger och njuter av jullovet så skriver en kompis till mig "du vet att vi har två prov direkt efter lovet va?! Börja plugga!" Det var exakt vad jag ville höra just nu när jag skulle sätta igång några O.C-serier. Nu fick jag dessutom reda på att första provet är tre dagar efter vi börjat. I'm screwd. Vet inte ens vad det är som kommer på provet. Jag var så duktig förra terminen, i början i alla fall!

SKÄRPNING FELICIA! Im gon show u what ive got.

cleaning out my room

yes, jag förfestade innan förfesten h3h3.
when I drink I do it right, like a G6.


Heysan everyone . Vaknade tio, gick upp och åt frukost, gick ner och la mig och somnade om till halv två. Ibland känner jag mig så himla lyckad! Fram tills nu har jag bara städat, nu börjar det faktiskt bli rätt fint på mitt rum igen. Nu är det bara kläderna som ska in i garderoben kvar. Det blir inte lika lätt. Min garderob är proppfull! Till och med så att den har börjat gå isönder nu -.- Hemskt & jag behöver en ny garderob!! Gärna en walk in closet ooh what a dream.

Inatt drömde jag om två par skor jag kollat in en längre tid. Om jag till och med har drömt om dem så måste det väl vara ödet att köpa de?!  Nu vill jag till stan, nu, nu, nu, nuuu! I WANT 'EM!!


italia

sexy min jag har på bilden hahaahha.

Ooomg är helt död, rikigt död och hungrig. Saknar italia, kunna gå till affären 50m i shorts för att köpa chips för 0.5€ (5kr).. Sen gå 10m på andra hållet och köpa dunder god och billig pizza som blir klar på knappt 5 minuter. Sen äta dt i trädgården i solen. Bahhehehaöaf ö.. Bara några månader kvar haha.

siktar mot toppen

4 matcher, 4 förloster. Jag säger alltid förmycket när jag är arg och nu ångrar jag det en del. Tog tag i det nu och jag är stolt över mig själv höhö. Är cptrött nu efter bara tre timmars sömn inatt. Ska jumpa in i duschen, smörja in mig i BUS (man blir så lycklig av att vara brun) och kolla på O.C hehe. Nördar det programmet.

Imorgon ska jag träna, är fett träningsugen redan nu. H3h3h3, ska även försöka stiga upp i hyffsad tid imorgon så jag slipper slösa bort halva dagen.

And also I want to thank my dearest and greatest friends♥
älskar er tjejer! (LL)

love is a big thing

Ööööööh jag ska upp snart igen...!! Men ska ändå kicka asses imorgon på skåne. Det har jag bestämt mig för. Är mindre pepp på att gå upp 07:00 .. Helt pigg är jag nu, 100%. Ska somna till O.C och idag ska jag ta den sköna kudden från början så jag slipper byta mitt i natten.

H3h3h3h ÖNSKA MIG LYCKA TILL IMORGON!


nytt fit år haha

Det blev ändå jogging hehe, fast också en lååång power-walk. Skönt! Men jag har fortfarande ångest. Ahhh... Längtar tills morgondagen är över. Jaja..... Det kommer gå bra, visst?


god morgon

Klockan är 14:10 och jag har inte alls vänt på mitt dygn. Men har "sovit" rätt dåligt inatt faktiskt. Nu ska jag gå ut och power-walka för jag ha cup imorgon och jag har inte tränat sen innan nyår. Och ja jag power-walkar istället för jogga för jag orkar inte jogga. Har ingen lust att spela. Inomhus är inte min grej. De senaste cuperna har vi förlorat rätt stort, vill inte det i denna. Inför så pass många människor...

Öhh.. Ångest. Nej nu "träna" i alla fall. Eller kanske äta fört h3h3h.
drömde om sommarn inatt.

you are perfect to me

Vänt på dygnet helt och hållet..... Måste somna snart, cup i övermorgon. Yeah jag har jättekul just nu mitt i natten. Körde en pose på "il cocodrilo". Saknar Italien och sommarn. Ajjjjjä...... Gissa vad jag ska göra nu. KOLLA THE O.C!♥


gotta tell this

Där ligger FULLT med chips på mitt golv. Helt aamazing att jag lyckades med det på den lilla tiden jag är hemma. Trodde jag skulle slippa städa idag, but i aint.

Hittade några SMS ifrån inatt/morse:

1. "Över fattigt är cepe sugen på chips."
2. "HAHAHA jag snodde chips"
3. "Äter chips ifrån golvet"
4. "Dom trillade ifrån mig. Fattigt äta chips utan dippa"

Jaaaaaa....... Jag åt chips ifrån golvet. Jag pratade i telefon med en GAMMAL killkompis, jag bölade, jag skrattade, jag åt chips på golvet & jag sa dumma saker. Hey im just me.... OCH AHAHAH, där var en kille på festen jag bråkat rätt mycket med p.g.a en andledning hehehe. Han sa dock förlåt på festen, men efter ett par shottar och drinkar till puttade jag ner honom i en stor fet snöhög och gick därifrån. Ibland är jag så kingig. Och ja vi är vänner nu igen, jag och han. :)

såhär fint låg mitt hår innan kaoset började igår h3h3h33.

"god" morgon!

Har kollat igenom mobilen, samtalslister och SMS, och kameran, alla bilder nu. Fy i helvete vad många bilder vi tog, helt sick. Och fyyyyyyyyy vad mitt hår ser ut.......... Synd att den första dagen på året också är den tråkigaste dagen på året. Idag är det bara pizza, film och tjejerna som gäller! HAHA undra hur Miki mår nu när jag tänker efter litegran. Så kul det ska bli att ringa och vecka henne hihihi. And yes I know, ofta JAG redan är vaken. Helt stört!

Hoppas alla hade en bra nyårsafton. Jag har redan brutit mitt löfte, well done Felicia.


RSS 2.0