NY BLOGG !

Vill ni läsa min nya blogg så klicka på den SÖTA bilden här nedan! =)

on my way up high

Jag känner mig lite bättre nu faktiskt. Tror febern är borta! Nu ska bara hostan och halsen också bli bra igen sen är jag back on track. Känner mig mycket piggare redan också!

Nu ska jag göra en kopp te, hämta några riskakor och sätta mig ner för att plugga litegran. Känns som jag missat övermycket i skolan dessa dagarna. Nu håller vi tummarna på att jag får behålla riskakorna också haha. Usch va äckligt. Borde vara förbjudit att säga så egentligen.

Jag är inte speciellt fotogenisk i vanliga fall, men nu när jag är sjuk är det fan 30gånger värre haha. Därför bjuder jag på en bild från när jag frisk haha.


I'm Ms lonely

Vilket öde det är att ligga hemma utan att kunna äta något och inte ha någon att prata med. Är dessutom för pigg för att sova nu med. Men rör jag mig mer än tre meter får jag host attack och spyr. Halsen är lite bättre idag men dock har jag tappat rösten.

Nej jag orkar inte vara sjuk längre! Nu ska jag försöka ta mig väldigt sakta in till badrummet för att försöka duscha av alla bakterier. Har legat och sovit i en tjock tröja och mjukisbyxor inatt för att jag skulle svettas ut alla bakterier. Hehe det resulterarde bara i att jag känner mig som en svettig luffare idag.

Kul att läsa om hur sjuk jag är varje dag? Haha... Har inget annat att skriva om. Önskar jag kunde äta.......

jag och bestfriend i somras ♥

gör mig frisk

Kom nyss hem ifrån läkarn. Det kan va början till en inflamation, helllll no.... Jag har inte tid att vara sjuk så jävla länge. Skulle opererat bort mandlarna den gången de sa åt mig att göra det när jag var mindre. Då hade jag inte haft detta problemet nu.

Min frukost idag var 5 starka halstabletter (smakar pyton), en alvedon, en banan och glass. Mhhh vilken blanding. Snart ska jag äta en till banan. Behöver vitaminer så jag blir frisk. ÅNGEST.


RSS 2.0