if u were my kid, i would be ashamed

Fyfan vad jobbigt det är att starta ett eget företag hehe. Har suttit sen åtta och arbetat på skitet, är inte ens halvklar. Ohgud vad mycket mer läxor jag har kvar att bli klar med. Samtidigt som det är as-stressande så måste jag erkänna att det faktiskt är rätt kul också. Sålänge man inte fastnar i facebook då vill säga. Men att bli tilldelad ett MVG är störtkul! Det får en liksom att vilja plugga ännu mer i de andra ämnena så att man inte är sämre i något.

Äh, pyamasen är på och mamma har gjort fläta i håret. Just like the olden days. Ah, älskar att bli ompysslad av mami. Hon kommer aldrig få ut mig ifrån detta huset hahah.

Är super bloggsugen, men måste verkligen fortsätta plugga. Uppdaterar säkert mer sen ifall jag inte däckar. Hoppas verkligen jag inte gör det för jag funderar på att läsa en bok innan jag somnar på riktigt. Mamma kom hem med tre böcker åt mig häromdagen. Någon vill att jag ska bli smart :o


leave the past in the past

Efter jag & mamma hade städat klart rummet i morse skulle jag skryta i bloggen om hur duktig jag varit, men det blev inte riktigt som tänkt där inte hahaha. 

Mamma: Hur kan du sitta vid datorn 10min innan du ska sticka?!
Jag: Jag bloggar
Mamma: Skolan är framtiden
Jag: Man kan faktiskt tjäna pengar på blogg
Mamma: Ja om man är blond & tom i huvudet !
Jag: Hahahah!
Mamma: Hej bloggen, *tar sig på håret* ah asså idag ska jag göra det, och ooooooohmajgad, vet ni vad? Jag är så jävla snygg, asså ja det är bara så!
Jag: Hahaha sluta jag försöker blogga
Mamma: Det är väl så dem gör hahaha? Ska du också göra så?
Jag: Nej tyst nu du är värre än Kissie hahahaha.

Sen fortsatte hon härma deras videobloggar. Jag lovar, hon hade varit en perfekt bloggare haha vet ni så störig hon kan vara? HAHAHAHA, but still i love her♥


it's suddenly so damn right

Nej asså jag har så sjukt mycket jag vill skriva och berätta om, vet inte ens vart jag ska börja. Har försökt blogga tretusen gånger idag och bara suttit med en tom sida uppe, till slut har jag tänkt "nej jag måste nog lugna ner mig lite så jag kan tänka klart", och stängt ner sidan. Nu fem timmar & fyra försök senare så är jag fortfarande lika uppe i varv. Det pirrar i magen & detta är såååå rätt. Jag vill skrika ut högt hur mycket jag älskar min klass, att jag har världens bästa familj, att mina vänner borde vinna världspris i vänskap, och ja så mycket mer!

Denna dagen (trots att den inte är slut ännu) har varit så jäkla bra! Det enda negativa är att jag inte får uppleva en dag som denna med min ÄLSKLINGS BÄSTIS! Ska överraska henne med chips senare tänkte jag. En dag som denna ska jag dela med min älskling. Ahhhh ! ♥♥♥

Till och med så att jag har (försökt) tagit en dagens outfit.

theese worries times.

GOODMORNING !

Denna dagen har inte börjat bra. Vaknade orolig, stack till träningen och kunde knappt göra något på grund av mitt knä. Nu är jag på skolan, svensklektion, skit mycket arbeten och jag tycker inte mycket bra om denna läraren. Dessutom är det svinkallt i skolan. Snodde Kattyas jacka och Linneas vantar, nu ska jag ner i källaren och hämta min tjocka vinterjacka och mina tummvantar.


the whole world stop and stares for a while

"She is beautiful and i tell her every day", he said.


Kom nyss in från kvällsrundan med vovven, passade på att följa darrrrling hem då också. Ville liksom inte ha henne här längre?! HAHAHA, jag sååååååå skojar. Visste ni förresten att vi har gift oss? Så nej, jag är inte singel längre! ... Vänta? Är det nu jag ska klippa av mig håret eller? Eum, nej.. Det gäller bara om jag skulle träffa en kille hehehe. Den ni!


soulsmates

Jag & bästis har pluggdejt, med massor av godis hehehe. Hon gör matte och jag marknadsför en Iphone4 på engelska. Eller okej, det är mest hon som pluggar, jag bloggar hahahha. Hon är duktig! Nu ska jag också plugga. Redovisning imorgon, fuck hatar det. Jag blir alltid helt skakig hahaha.

P.s SNART BÖRJAR IDOL!
P.s 2 B-vitamin i drickan, ser ni hur mitt hår växer eller !?!?!?!?

i smell poooooop

Bror: HAHAHAHA hela min klass har sett vad du skrivit i min logg på fb
Jag: Vadå?
Bror: Att jag ska sluta bajsa högt för du pluggar.
Jag: HAHAHAHAHAH !
Bror: Ja så sluta skriva det för nu skrattar alla åt mig haha


Direkt eftet detta "samtalet" går han in på toa. Jag skriver i hans logg igen. Han kommer ut.


Jag: Kolla din logg hehehe
Bror: Neeeej vad skrev du? Varför jag bajsar så länge?
Jag: Hahahaha hur visste du?

Ironsikt nog hade han också gjort sån tävling om hur långt toapapper han behöver. Det stod 12.9m eller något sånt. Gissa om jag passade på att kommentera att det inte skulle räcka? HAHAH!

madre y yo.


losers


HOW DID I KNOW ?! - hahaha men håller med, vi sög på detta!

P.s, SARAH? På Söndag börjar vi igen, typ. Eller försöker HEHEHEH.. Då kanske vi klarar två dagar. Och det är ju bättre än en. Eller hur? Hahaha♥

"there is not a thing i would change"


you are amazing just the way you are



Riktigt härlig skoldag idag! Okej, hela veckan faktiskt. Dock kan det bero på att vi har en jävla massa projekt och de tar förgivet att vi ska plugga hemma. Eller ja det måste vi ju göra för att klara av "kurserna" hehehh... Förresten gissa vem som fick MVG- på insändaren? OHYÄH! Det firade man med en *host*... TVÅ kakor. & nu litta chips. Shhhh Sarah ser ikke detta.

kreativa skoldagar


soccer in my life

Nyss kommit hem från träningen & den kunde väl gått bättre. All I'm saying is fuck my knee. Nu är det bara till att hoppas på att det blir bättre tills imorgon HEHEH....... Eller i alla fall till matchen på söndag. Får inte träna imorgon heller egentligen. JÄVLA KNÄ! Nä nu tar vi det lilla lugna, om jag bara vilar dessa dagarna jag nu ska så är knäet säkert friskt till på söndag. Visst? Ohyähyäh!

Men å andra sidan så lär jag få en jäkligt snygg mage denna veckan då det bara blir rehab för min del. Synd att jag inte har någon att flasha den för bara hahahahhaha. Hellllllllllo six-pack!

get out of my head

Nu har jag också testat på zoomba, kul om jag vaknar upp med träningsvärk imorgon. Jag är hungrig och kom på att jag knappt ätit något idag. En skål med flingor, två brödskivor och en halvpizza är ingenting gemfört med vad jag brukar äta. Söndagar är så tråkiga! Nu ska jag gå och titta på tv tills jag somnar.

GOODNIGHT!

when it gets a little bit too much

Tror jag har tagit lite vatten över huvudet. Har cepe mycket läxor och det känns som jag inte kommer klara av det. Matte är inte min grej redan från början, och sen blir det inte bättre av att jag räknar naturmatte heller. Alla dessa jävla projekten går mig på nervorna. Ja alltihopa. Kanske bara behöver ett tag att komma in i rytmen. Jag gillar att ha många bollar i luften samtidigt, men ibland kan det bli förmycket.

Just nu känner jag bara för att kunna umgås med mina kompisar utan att behöva tänka på att plugga. Eller gå upp och sätta mig med mamma utan att få ångest över att jag borde plugga istället. Att kunna finnas där för en person som betyder mycket (läs:mest) för mig fullt ut utan att ha andra tankar som tränger in.

Jag vill helt enkelt kunna finnas där för andra och göra andra glada utan att beskymmra mig för mig själv. Älskar att se andra glada, det blir jag själv glad av. Det var de som hjälpte mig i den svåra tiden jag just passerat. Att bli glad å mina vänners vägnar. Mår dem bra så mår jag bra.


NUMERO 8♥

Inledningen var lite sådär, men slutet var vi på topp. I såna här stunder vill jag skrika "I LOVE YOU!". Är så stolt över oss allihopa. Kvarnby IK!

P.s bilder snodda av våran egna paparazzi the dad of Michelle HEHEH

feeling sick?

Idag ångrar jag allt jag åt igår. Mår illa & är hungrig på samma gång. Känns som att det inte precis kommer bli en suverän match idag för min del.
.... JO! Vafan är det jag skriver?! Ska något sånt litet få stoppa mig från att kämpa som ett djur? Igår spydde faktiskt Ibra efter sin match xantal gånger. Om det så ska behövas så ska det. Hey hat-trick!

& det där med att se "nyvaken" ut på plan lever jag upp till 100% hahah. Allt för att få sova fem minuter till typ HEHEH.

when you just can't stop laughing

Jag och min bror sitter och kollar på Natt på museet samtidigt som jag sitter inne på facebook och chattar med ett par kompisar.

Jag: hahahahaha..
Jag: hahaahhaha
Jag: HAAHAHAHA
Jag: PAHAHAHHAHAHAHA!
Bror: assså kan du sluta skratta?
Jag: HAHAH oj förlåt ska sluta nu.
Bror: Mhhhm.
Jag: HAHAHAHAHHAHA ... förlåt!


i love this feeling

När det pirrar i magen så vet man att man valt rätt.


Från och med imorgon börjar jag & Sarah tävla om vem som klarar sig utan onyttigheter längst. Gissa om jag ska kränga idag?! Där kommer inte bli något över till de andra. Jag ska äta tills jag spyr för jag ska fanimej vinna den tävlingen. I never lose. HEHEHEH. Okej ingen tror att jag kommer att klara det, men efter man spytt av godis bör man väl ändå äcklas av det i framtiden? Är det rån i en godisaffär i natt så misstänk inte mig. Absolut inte.


feel the rythm in your soul

Lyckat att jag somnade i soffan klockan 22:00, på en fredag när jag egentligen skulle plugga. Fast iförsej har jag vaknat nu igen, som ni kanske märkt hehehehe. Dock orkar jag absolut inte plugga, känner liksom inte för det. Kommer däcka när som helst igen. Men har ångest, måste bli klar med lite projekt nu vafan så jag kan slappna av nästa vecka. Måste verkligen ha träning som numero uno nästa vecka då jag kaaanske har råkat ge ett löfte som jag kaaanske inte kommer kunna hålla. Men så är det ju när man tränar med killar... F*ck, vf fick ni den bästa kroppen för fotboll?

Vill ringa min släkt i Estados Unidos (USA) & be dom möta upp mig på flygplatsen...

nails & hair

Jag har kommit på en bra växnings-metod till mitt hår! I med att det växer så sakta så ska jag inte klippa det förens jag inte längre är ensam. If you know what i mean. När jag har träffat min älskade (om någon sån nu finns) så ska jag klippa mitt hår jättekort, till axlarna uppklippt. Inser ni hur långt mitt hår kommer bli nu? Det kommer hinna växa ner till fötterna heheeh då kan jag bli nya törnrosa och hissa upp min prins från fönstret i slottet. That's love!




& ja just det. Mina naglar! Fanny hade med sig sina nagel-saker till skolan. Jag passade på att fixa till mina och visst blev dem snygga? Fanny skrattade dock åt mig heheh.

somos pacifico



Har föreläsning i FE1 & har varit nära på att somna 567889 gånger nu. Satte nyss i hörlurarna "somos pacifico estados uniiiidooos" heheheh. Hur trött jag än är och hur tråkigt detta än är och hur mycket jag än längtar hem så ska jag fortsätta lyssna nu. Herrrå♥


you are perfectly perfect to me

Det bästa med att någon har fyllt år är tårtan som blir över!



 Min bror tog nyss sista kakan från igår och den var jag lite sugen på så jag skulle ta den ifrån honom medans han titta bort. Jag lyckades inte. Han tog in den på sitt rum för att vara på den säkra sidan liksom. Istället trakasserade jag honom på MSN. Han kom nyss ut och slängde kakan i soptunnan. Vadå får inte jag den ska väl ingen annan ha den heller?

.. Mamma frågade nyss vad det var vi skrattade åt HEHEH

when you dont know what to say anymore

Jag: Där är en fest den 15:de oct jag funderar att gå på, men ..
Mamma: Gå!
Jag: ...MEN! borde jag?
Mamma: Ja!!
Jag: Kolla datumet.. Kanske bättre jag stannar hemma istället
Mamma: Nej, gå ut! Roa dig!

Detta är typ efter hon tjatat på mig 6789 gånger att jag borde hitta en pojkvän. Jag tror NÅGON här är litta trött på mig hehehehehhe. Senast idag och då sa jag åt henne att om folk kan gifta sig med Gud så kan jag gifta mig med Zlatan.

& här sitter jag just nu, helt galen och kollar på Milan - Lazio
IBRA GJORDE MÅL! KING E HAN♥


Feliz cumple!

Happy B-day to you, happy B-day to you, happy B-day dear Michelle, haaaaappyyyy biiiirthdaayy tooo yoou♥

Idag blir min lillasyster en stor flicka (8år) woooh!. Grandma and granpa are here, I better go up and keep 'em company. Hahah har krängt mcdonald, tårta & kakor på två timmar. CEEEEEEEEEPE MÄTT! Kommer sprängas vilken sekund som helst. Fast kommer säkert va hungrig om en timme igen h3h3.

sxy pic


de donde vengo yo

På vägen till & hem från skolan lyssnar jag alltid på DIN GATA 100.6 och ahhaahhahah dem är fan skitballa. Känner mig helt töntig när jag sitter där med headset'et i öronen och skrattar för mig själv. Dem runt om mig måste fan tro jag är helt crazy hahah.

FJÅÅRTHIIIWZ PIX MANNEN! ... gotta fit in, yey


of you-hu !



Hahaha oppppsie, lite tandkräm kvar i mumgipan där va? Funderar på att låta det sitta kvar så har jag det nära till hands ifall jag skulle vakna i natt av munlukt.

Nääää jag orkar ikke, däckar nu bewwow.
Godnatt♥

you better pay attention

Fan 1: Jag missade idol idag!!!
Fan 2: Medans alla har ätit fruktsallad med glass ikväll så har jag ätit en banan och druckit en smoothie.
Fan 3: Klockan är 21:09 & mina läxor ropar
Fan 4: Det är riktigt kallt ute, vart är sommarn? I missss it
Fan 5: Okey har inget mer, nu  är de bara kul att skriva så HEHEHH.

Där finns alltid två alternativ. Att gå igenom skitet eller gå runt om. Att vika ner sig eller bygga på sig. Att klara dagen eller klaga på värk i magen.


now it's all about me

Efter träning idag har jag en bunte (ordagrant) med läxor och projekt som väntar! Tur att baby T kommer hit ikväll och håller koll på mig så att jag verkligen pluggar hahah. Fan va trött jag är på det. Eller nej, det är rätt kul, bara sjukt jäkla segt att komma igång. Precis som nu, jag menar Sales & Marketing i fyra ämnen? Nä men det är lugnt, jag har liksom inget liv vid sidan om eller så. Oroa er inte för det, jag sitter gärna inne hela helgen och bara pluggar.

Shh... Don't tell Sarah about my cookie HEHHEH!

shake your body like a belly dancer

HEHEHHE I LOVE MY MOM !♥
Hon säger alltid de rätta sakerna i perfekta tidpunkten. Okej jag kan sitta här i år och dar och förklara varför jag älskar min mamma och de har jag tyvärr inte tid med då jag har tretusen läxor som ligger och väntar. Mommy i just love you, you're my idol.

& en bild på Ibra för han är så smexi !


medans sarah maskar...

..Leker jag med min nya webkamera ♥

Ääääääääääh Sarah kom igen nu va va va va ? Min vovve gnäller värre än mig nu, och då är det illa! Hahahaha, hurrrrry man. KOM IGEN SARAH, KOM IGEN! Wooooh, hahah hon gör det säkert med meningen så jag ska ångra mig och säga att jag inte orkar hahahaha.


hey where's my life?

Tjugofyra timmar på ett dygn är på tok för lite! Hur i helskotta vill dem att jag ska hinna med alla dessa projekt, prov, inlämningar, träningar, ta de lugnt, umgås med familjen och umgås med vänner? Idag fick jag skippa min träning bara för att jag har ett matteprov på ett och ett halv kapitel på torsdag plus ett stort jävla projekt i en massa ämnen och 70 verb + uppgifter i spanskan tills imorgon. Dock tränar jag hemma istället för att åka iväg och träna med laget. Distanstränar hahaha. Nä men får ångest av att missa en hel träning när jag inte ens är sjuk. Blir fys hemma tillsammans med Sarah. De hon inte vet om ännu är att vi ska springa i backar hahahaha. Snälla läs inte detta inlägget innan vi kommit ut *ber*.


at school

Gissa vem som hittat kameran på datorn!


you act your best when you are lying

H3h3h3h3... Min vovve don't like mah photos! Gissa hur mycket matte jag har räknat idag? N-A-D-A!!! Jag vet någon som kommer kötta mig. F*ck!. Fast, jag har ju faktiskt inte mått bra denna helgen. Tror jag håller på att bli sjuk. Det är väl ändå okej att skylla på? Ska kolla schemat imorgon och planera in en tid att plugga på. Annars blir det ajabaja. Torrrrrrrrzzzz


con la familia

Jag har inte gjort någon matte alls idag. Har bara legat i min säng och varit social på facebook hela dagen. Förutom en kort stund då jag träffade my baby Thurnush. Tror dock jag har feber, eller hade? Ville lägga mig i frysen inne på coop så varm jag var! Tror vi gick där inne och yra i minst en halvtimme.

Nu blir det söndags mys con la familia. Barca spelar wooh!
SÖT BILD!

when i cant take another step




hello you boring sunday



I told my dear friend Math to grow up and solv his owns problems. He couldn't take it and got depressed and hanged him self.

we're going out tonight to kick up every light

Goodmorning everyone!

Idag blir det en superskojig söndag för min del. It's all about the homeworks. Ska strax sätta igång och börja räkna ett och ett halv kapitel matte, när det är klart (vilket säkert inte kommer bli klart idag) ska jag göra min spanskläxa. Efter det kan jag faktiskt inte komma på fler läxor som jag har. Men när jag väl öppnar min kalender kommer där stå 10 fler saker som ska vara klara denna veckan. Men så är de väl när man valt en plugglinje, får se de positivt; jag kommer bli smart i alla fall! Fast det har jag blivit på bara dessa två veckorna tycker jag dock.
 
picutres from last night,
vi är inte som alla andra, det är därför vi är så speciella♥

cause it was a ...

SURPRISE! ♥

Det är en tradition bland oss sex tjejer att överraska den av oss som fyllt år. Denna gången var det Sarahs tur, grattis i efterskott bajb. Nästa gång är i Mars, sen April och då är det JAG!

Haha tack för idag tjejer; JAG ÄLSKAR ER and will never stop doing that♥


put your records on

Lite musik som spelas just nu på högsta volym hehehehhehee, aaah man får sån happy feeling! Eller okej jag är nästan alltid glad men nu ännu mer hähähä!!!!


its already winter in sweden

Maaaaaaaah var precis ute och handla till ikväll och jag hann frysa ihjäl på den lilla biten! Hey where did the summer go? Om det är såhär kallt i September, hur kallt blir de inte då i December? Usch, deprimerande att bara tänka på det. Vill inte ha snööööö !!!! Kan man inte gå i ide och vakna upp lagom till solen börjar titta fram igen?

SUMMER 2010, I WILL NEVER FORGET ABOUT YOU!
Titta så brun jag var (ignonera ciggen hahaha inte mina ändå), allt man behövde ha på sig var en bekini och det räckte. Inte några jävla långbyxor & tjocktröja, inte heller någon jävla tjock vinterjacka.

im more than just an objection

Helt slut i hela kroppen! Skulle helst vilja ta en powernap så jag orkar med kvällen, men inte ens det hinner jag. Måste städa och fixa en massa *hemliga* grejer. Ahhhhh haha jag vill skriva vad det är, för som alla vet kan jag inte hålla hemligheter. Men måste bara hålla tyst i några ynka timmar till och det ska jag väl klara? Klart jag gör! Aaaaaaaaaamagaaah, är supertaggad tilllll ikvälll!

söt jag känner mig just nu hahaha.


"Det är ingen fara, snälla lugna dig"

MATCH!

Råka försova mig så jag får sticka till samlingen i pyamas & en baugett i handen


i'll always remember

I♥MY SISTER! - and im damn proud of her!

Ahh, önskar hon aldrig blir gammal. Vill bara gulla med henne föralltid haha. She's just like me, in every step she takes.

Nu är filmen "färdig-ner-hyrd" så nu blir det sängen och upp tidigt imorgon och spela match mot Backarna. Denna gången tänker jag inte ens försöka lura er med att jag ska äta gröt till frukost för det kommer aldrig att hända ändå.

Btw, blir en lååååååååång kväll med mina favorit flickor imorgon också! Äntligen, som jag har saknat er era tollar. Baauahhaha. LAVIO!


hermanas

NU ÄRRRRRRRE DAGS FÖR FREDAGS MYS OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖRRRRR!!!! Sitter och myser med min lilla söta syster framför datorn, vi "hyr" en film; a walk to remember. Min vovve försöker putta bort min syster ifrån knäet så han kan sätta sig där hahahha. Han är så sööööööt, förutom när han hårar ner hela min matte. Då är han inte lika söt längre.

Pahahha just nu sitter hon och läser igenom vad jag skriver. Hon bara "varför skriver du så många R och vad betyder det?". Aww, helt incredible att hon redan kan läsa så bra?! Hon börjar bli stor nu, få passa på att mysa gärnet nu medans hon fortfarande vill vara hemma med sin syster istället för att vara ute och träffa killar. Hahaha ojojoj kommer bli tufft för hennes framtida pojkvänner, en storebror och en storasyster som håller koll!


im happy, im feeling glad


Guuuuuuuuh va glad jag ser ut att va! ♥
Heheheheh ska städa, på en fredag = ORKAR IKKE !!!! Men jag måste.. & allt ska va klart på en timme. Där emellan ska jag ha hunnit äta en kladdkaka också. Hur ska mitt stressade tidsscchema gå ihop? Hur lång tid kan de ta och äta en hel kladdis?

I'll be right back sweethearts

dear, dear summer come back


Johanna Thörn maaah bezt fränd!


Baaaaaaaaby boo I misssss you !♥

refused to be forgotten

Min insändare är färdigskriven, BAM! Jag har aldrig fått såhär mycket gjort förr, okej jag har aldrig ens pluggat hälften av detta tillsammans i hela mitt liv. Sån snorunge jag var när jag var mindre hahaha, sket i allt. De låter fel när jag skriver mindre då de också var förra året hahah but still, you know what i mean. 

Ska strax gå till sängs, tidig träning imorgon + fredag = natten är ung. Håller bara på att välja ut morgondagens kläder just nu. Fråga mig inte varför jag gör en sån töntig sak hahahha. Ett levande bevis på att man blir som man umgås hahah och ja jag menar er mina små gurkor.

Är de normalt att få damp för man inte hittar en passande tröja till byxorna? Shit nu börjar bli rädd för mig själv. Detta är inte normalt. Nu ska jag sova hahahahhahaha. SNART!


hey, let me go

Kan ni gissa vad jag gör just nu? .... Helt korrekt! Jag pluggar, känns som mitt liv har sprungit och gömt sig någonstans haha. Allt jag gjort de senaste två veckorna är att plugga, varenda dag. Det är svårt att ligga på topp men visst fan klarar jag av det. Än så länge haha.

Damn jag är så jäkla stolt över mig själv! Fortsätter jag såhär så ska jag bjuda mig själv på en resa till ett varmt land till våren. Okejjjjjj, de där kanske redan är bestämt men ändå. Måste muta mig med något ju. Åker med ett par kompisar, men vi vet inte vilket land ännu haha, blir väl antagligen Turkiet för där hittar Fanny till de bästa festställena sa hon hahahah. Fauuuuuuun ......... Now im off this break.

Är det bara jag som saknar sommarn ELLLLOR ?!♥


all im saying is

Jag ska aldrig flytta hemifrån!!! .. och det mina kära kom jag på först idag. Ska aldrig glömma denna känslan av att komma hem ifrån en jobbig skoldag, lägga sig på soffan och vakna av att mamma skriker att det är mat. Ah that's a beautiful dream. Mamma kommer få släpa ut mig härifrån, eller så får hon hitta en riktigt bra man åt mig som fixar allt det där som hon gör just nu. Det sistnämnda är inte ens lönt att tänka på hahaha, stackars henne. Hon kommer att få leta i en evighet.

är vi inte söta i skolan ? ♥

im so damn right

Sitter och har ett grupparbete med Fanny. Det är svårt att vara seriös när man är lika trött på jultomten är på sommarn. Men visst är vi fiffiga


hey stephen



Hade tidig fysträning imorse, okej de var inte så jobbigt idag fast det blir nog jobbigare fram över. Skönt med en vilodag imorgon. Shit det tycker tillochmed jag! Hahaha.

Medans alla andra sitter och pluggar sitter jag och sjunger fint för dem. Tror restan av matsalen hör min fina sång stämma mohaha. De kollade lite konstigt på mig. Okej de kan ju bero på att jag sitter och dansar också hahahaaha.

when teardrops are falling down

Stannade i stan efter skolan tillsammans med Linnea och bara relaxed at Espresso House. Det behövdes och det var riktigt mysigt. Vi gjorde en pakt till en tävling, kan dock inte berätta om vad. Eller vill inte berätta om vad rättare sagt haha. Det lär bli skoj och... Händelserikt? En av oss kanske blir fattig och den andra kanske tjock.

Har pluggat sen jag kom hem från stan och det ska jag fortsätta med nu. Ville bara ta en paus på bloggen. Okej hahaha jag har redan tagit typ flera pauser vid facebook, men ändå, de kan vi låtsas om som att vi inte vet. Har blivit klar med mitt engelska arbete, ekonomi arbete (ska bara förfina de lite) och nu kämpar jag på mitt spanska arbete. Sen har jag bara natur & matte kvar. Matte är inget annat än socialt självmord eller vad man säger. Så jäkla tråkigt.

Förresten så har jag inte bloggat så mycket nu för att det är fett tråkigt att blogga utan några foton. Eller jag har ju gamla foton men hur kul är det i varenda inlägg? Funderar även på en ny rolig sak inom min blogg. Får se om jag can make it happening. Det är något om fotboll i alla fall.


tjuhuhuu shalalala

Sexy times @ SCHOOL


study, yes again haha

Idag slutade jag skolan tidigt så jag gick in om ett sorts "patistånd" på vägen hem och ställde en massa frågor inom pokitiken. Fan, nu när man vet lite vill man ju veta allt. Men jag fick i alla fall svar på mina frågor, fast ett annat problem uppstod. Jag vet inte vilket jag hade röstat på av Moderaterna och Socialdemokraterna. Tycker de båda partierna har bra åsikter, fast på olika sätt. Får spel på all denna politik som snackas nu, blir inte klok på den. Hur svårt kan det vara?

Håller på att skriva en engelskuppsats just nu, men de Ibra distraherar mig hehehehe. Fastnar i hans jävla youtube klipp hela tiden. Älskar dom, asssså sån king han är!

Shiiiiiit min skjuts till träningen är här snart........... Ska fylla vattenflaskan, ta skorna, benskydden och. Inget mer? AJ DOUN NOW!


politik skit

Nu blir jag arg asså ! Förut har jag aldrig brytt om politik då jag anser att de bara skapar bråk bland olika människor. Men nu i skolan tvingas jag att lära mig vad de olika partierna står för. Vet inte hur jag ska uttrycka mig men VAD FAN TÄNKER SD (SVERIGE DEMOKRATERNA) MED?! Hoppas verkligen att Sveriges befolkningen är snäppet smartare och INTE lägger sin röst på dem!!!!

Detta är också en andledning till att jag aldrig velat lära mig om politik förut. När jag väl har en åsikt om någonting så har jag en jäkligt stark åsikt och detta SD håller på med är inte okej.

Funderar på om jag ska skriva ut varför jag tycker så.. men ju mer jag går in på skitet, ju argare kommer jag bli. Är det inte redan rätt uppenbart varför jag tycker som jag gör? "Ut med invandrarna", förlåt men är dem dumma i huvudet? Dessa "invandrare" gör Sverige till Sverige. Tänk hur många vi räddar livet på istället? På alla dem som flyr ifrån krig och allt sånt. Är det rätt mot dem ?!?!

Om jag t.ex skulle träffa en utländsk man som skulle varit den rätta för mig är de då rätt att vi inte kan vara tillsammans p.g.a "sveriges regler"? Är de då rätt att skicka ut han från landet p.g.a att han är utländsk? Vad hände med gästvänligheten?

Dessutom så är svenska killar oftast fula, och svenskar i allmänheten är så otroligt falska. En del jag har stött på i alla fall. Jag tycker det är fint att vi har ett sånt mång-kulturerat land!

Ja just det. Om alla "blattar" ska ut ifrån sverige så borde väl alla svenskar som leker "blattar" också skickas ut? Det är väl inte mer än rätt ? :s

Nä usch, blää vilket hemska parti!

this is all so crazy

Vann matchen med 4-2, way to go KIK !

Kom nyss in efter att ha träffat min baby boooo! Äntligen, hon har varit på träningsläger hela helgen med sitt handbollslag HK-MALMÖ. För alla er som bryr sig hahaha nä skoja. Vi tog, som vanligt när vi inte orkar göra något annat, en mysig kvällspromenad genom byhålan.

Har egentligen fett med matte att plugga.... Men ska umgås lite med mina päron istället hehehehehhe. Får antingen nattplugga istället eller plugga om rasterna imorgon. Förresten; MÅNDAG, SKOLA, TRÄNING imorgon!

p.s kolla så kort jag är hahahah :(

hardcore, softporn haha

MAAAAAAAAAAAAAAATCH !♥
p.s jag åt inte gröt till frukost idag haha :(


a little girl from sweden

Denna videon is doing me horny! Hahahaha, aaaaaaaaaaah. Är helt fast i denna videon, jävla grymma mål av min kung plus en bra låt. Could it be any better? P.S Kolla sista målet ?!?!?! OMGGGGGG.


all you ever gave me was bad karma

Öhhhhhhhhhh är skit trött! Sitter på youtube och kollar massa klipp med ibra, top ten goals och en massa sånt medans min vovve ligger och sover bredvid mig haha. Ah jag måste också sova, har match imorgon. Ska äta gröt till frukost, blääää.

Aja efter Milan matchen stack jag ut en stund med ett par kompisar. Gjorde inget speciellt. Jag var fortfarande så taggad efter matchen så jag snackade bara fotboll haha. Nä asså .... Im falling asleep, plus har ont i halsen och mår illa. Ikkkkkkkke helt okej. Nu ska jag sova mig frisk!


i-i-i-i-i-ibra is on fire

Okeeey... Hinner egentligen inte detta just nu menmen. Dags för lördagsmys nu med min söta familj. Alla sitter bänkade framför tvn, cause its ibra. Okej det är bara jag som är bänkad framför ibra, de andra tittar på själva matchen. Det gör ju klart jag med, men framförallt på Ibraaaaa.. Btw, barca suger utan han! Såg ni matchen idag? Hahahaa, Hércolez (stavn?) käkade dem!!!! Moahahahahahahhaa.

Nääää nu ska jag kränga kakor och sånt gott, godis, dricka vatte (Y) hahahaa- Fan va tråkigt inlägg. Men försnacket börjar nu and i better russssh .

vissst e jag söt på bilden btw?

study

Kul att sitta och plugga matte på en lördags morgon. Är inte ens i närheten av att bli klar heller. Sen när jag väl är klar med matten så väntar, naturkundskap, engelska, svenska & spanska. I'm going to have so much fun this saturday. Ikväll är det i alla fall match; FORZA MILAN! Ibra's debut match efter flytten från Barca. Europas bästa anfallspar på G !

How ironic, de sjunger just nu på radion:
"kärlek slutar alltid med bråk" , skitkass låt men ändå haha ironiskt.

lovely friday

Enda nackdelen med att inte ha en kille är att jag inte fattar något om jävla nerladdanings program. Nu har jag försökt i mer än en timme att ladda ner något fotoprogram till webkameran. Fan jag skulle verkligen behöva en smart typ här just nu :(

Hahahah fotat ifrån MSN! good worked, skitsuddig dessutom


i do it for my family and friends

*gör om det till fotboll*
godnatt

you are soo worth this, gangsta.

K I S S E S, B B B E N G T A

watching the stars while im thinking of you

Hahahah. Alla är lite smått ego ibland huh ? Tycker faktiskt jag ska få skryta när jag väl varit duktig med kameran och inte bara langar in massa web-cam bilder!

Mennnnnnn. Nu ska jag sova, tränat idag och ska till skolan imorgon. Tror jag ska träna lite imorgon också med Sarah. Ja förrrrresten. Sarah har börjat träna fotboll igen! Creds till henne, sålänge hon orkar. Haha nä hon är jätteduktig.

K I S S E S, B B B E N G T A

zlatan ibrahimovic♥


i'll be young forever

Idag har jag kommit fram till en sak. När jag får jag en unge ska den inte heta Mathias eller Matilda. Stackars ungar som måste bli kallade "Matte" av sina vänner.

Nä jag kom fram till en sak till förresten. Havregrynsgröt är äckligt redan som den är, tänk då att behöve äta bränd havregrynsgröt. Och bränner man det så är man ganska skicklig. Bra där Felllli uuuuuu R the BEZT!

nääää jag tvingar han inte alls att pussa mig. sötnossssss

K I S S E S, B B B E N G T A

here i am for my first time

Bakar pannkakor för full rulle tillsammans med mina syskon. Hoppas dessa blir mer lyckade än dem förra gången. Tror jag kan "party in the USA" utantill nu då min lillasyster spelar den hela tiden hehehe. Hon är så cuuuuuute, och nu är hon hungrig också.
TIME FOR PANCAKES !

who's that chick, she gotta be from outta town.
K I S S E S, B B B E N G T A

doing homeworks

Hej ! Är riktigt seg nu asså. Har suttit här sen halv tio och kämpat med min jävla matte. Dock har jag tagit pauser... rätt ofta hehehe. Jag förstår verkligen inte denna svåra matten vi har, okej jag förstår aldrig någon matte men ändå. Trots det är jag fett stolt över mig själv att jag fortfarande kämpar fast än jag slutatade halv tio idag. Dutttti flicka!

Fanny tjuvfotade när jag satt och läste dagens artikel om IBRA på Espresso House.
Damn im hot. nat

P.s Fanny hälsar att jag är bäst

im focused

"I DO IT FOR MY CITY, PARTY EVERY DAY!"
GODNATT! Idag ska jag somna i soffan framför tvn med ett stort täcke. Sån lyx har man när man är sjuk. Har inte ens tagit undan disken hihi jag är buzzzig. Ska göra det imorgon, I PROMISES!

anywayssss good night bitches

Pyamasoutfit, haha en ny idé kanske? haha fan va nördit!

K I S S E S, B B B E N G T A

Sweden - San marino

AAAAAAAMAAGAD !  Okejjj.... Jag började nästan gråta helt ärligt. Sååååååg han laaaaajv! Fotbollsguden numero uno. Alla bilder kommer in imorgon ifall jag hinner (och orkar). Men ärletttttttttt. Hur många mål gjorde han inte? Typ hälften? ZLATAN IBRAHIMOVIC♥

K I S S E S, B B B E N G T A

i wish you were here with me

OOOOOOOOOOOOOMG KLOCKAN ÄR HALV SJU!!!!!!!!!! EN OCH EN HALV TIMME KVAR. Är riktigt hyper nu!!!. Ska sticka till centrum och möta upp söta jessica nu som ska se matchen med mig. Och så ska jag handla godis hehehehehehhehehee......... AAAAAAMAGAAAAAAD! TODAY IM HAPPY!

K I S S E S, B B B E N G T A

singing all to myself

Taggar med loads of music just nu, märker att rösten inte hänger med riktigt hahahahaha. Men av någon andledning låter det mycket bättre nu när jag är helt täppt i näsan. Kanske för att jag inte har så höga förväntningar på mig själv? HAHAHA.

Äh nu ska jag fixa mig lite hehehehhehe orkar inte men jag ser verkligen ut som en död luffare. Inte för jag brukar bry mig om det. Men nu är det faktiskt så att jag ska träffa min man; Zlatan!. Om ni inte visste? Men shh säg ingenting till Helena. Hahahhaa.

Meeeennnnnnnnnnnnnn guys vi hörs kanske innan eller efter. Ah är helt hyper nu! SVENSKA LANDSLAGET, SANMARINO, ZLATAN!!!!! (L)

Sexig luffare och min BH syns inte alls, näääääää! ;-) hahah....

K I S S E S, B B B E N G T A

i'll always wait for you

Ahhhhhhhhhu. Jag som aldrig blir förkyld annars är helt täppt i näsan nu. Lite jobbigt men sålänge det inte blir värre är det helt okej. I alla fall så är det THE DAY TODAY if you know what i mean? Idag ska jag äntligen få se Zlatan live för första gången någonsin. Och kom nu inte "ah jag har sätt zlatan blablabla" för tro mig... jag har hört det förut. Nu ska JAG också få se hannnnnnnnnnn !!!!!♥

Annars så har skolan varit nice. Träningen imorse gick först lite halvdant men sen blev det bättre tyckte jag. Skönt att få avsluta bra i alla fall. Hade min första spanska lektion idag också (FAN KOM NU PÅ ATT JAG HADE LÄXA I DE) och min första matte lektion. Spanskan gick utmärkt, matten var det lite värre med. Ska räkna klart hela Matte A fram tills December. Då kommer slutprovet. Fuckkkkkk..

P.S AHHAHAHAH kolla sista bilden haha säxiiiii

K I S S E S, B B B E N G T A

today is the day

IDAG IDAG IDAG IDAG, BARA NÅGRA TIMMAR KVAR! Ahhhhh...... ÄNTLIGEN! Gissa vad det är för dag idag? ZLATAN!!! Sverige - San marino.

K I S S E S, B B B E N G T A

im in a hurry

Slutade halvfyra idag fast tiden gick faktiskt riktigt snabbt, skönt det. Längtar verkligen inte tillbaka till högstadiet. Även om detta är fem gånger jobbigare så är det samtidigt tre gånger så kul. 1. Komma bort från denna byhålan 2. Träffa nya människor 3. Alla är mer seriösa.

Äh asså. Nu sitter jag och häller i mig lite nyponsoppa, hinner inte äta något annat innan träningen. Får vänta tills Mormor serverar Moussaka ikväll istället. Ah längtar lite efter att få komma hem till dem. Ska försöka hinna göra klart en av mina läxor idag också. Jaaaaa förresten nu har vi äntligen fått läxa! Heheheh har saknat att plugga, men nu är det igång igen.

Såhär SEXIG är jag i mina glasögon. HAHAHAHAH. Fast vafan, de är bara "hemma glasögon" ändå. Ska beställa tid till linser. Euuuuuuuuuw så jobbigt att peta in dem i ögonen.

K I S S E S, B B B E N G T A

at school mtf

HEHEHHEHEHE sitter i skolan. Har just nu en lektion om något tråkigt parti. Det är vänster (tror jag) därför orkar jag inte lyssna, typ. Nä skoja, shit så taskig. Men hennes röst är jättetråkig. HAHA ser läraren detta jag skriver så tror jag att jag blir utslängd eller något hahahahaha....

Hade precis rast där jag handlade skit mycket godissss. Mummmmmmmsszzzz. Shh dont tell ma mama. Handlade faktiskt en kalender också så att jag kan skriva upp alla läxor.

...Wait! Tror de e höger som är här. Ähum, ska nog anteckna lite nu. Hörs sen. Btw, fan va coolt jag livebloggar direkt ifrån skolan!

btw igen.. De va vänster. Hon har ingen aning vad han pratar om :o


just two more days

Det var mysigt att bara ägna några timmar åt familjen igen. Mamma gjorde en fläta på mig precis som hon brukade göra när jag var mindre och precis som hon gör på min lillasyster var och varnnan dag. Kändes som jag var 8 år igen. Riktigt härligt.

Jag korsförhörde pappa om politiken, valet och allt det dära. Nu förstår även jag vad skitet går ut på hahah, vet till och med vem jag hade röstat på. Dock bytte vi snabbt samtalsämne till fotboll istället. Han blev besviken att jag inte var på Ibra's träning idag. FANNNNNN!!!!! Jag hade glömt bort det helvete också. Men i alla fall, får se han live om två dagar. Ska vara där på deras uppvärmning inför matchen också, måste se han så mycket som möjligt nu när jag har chansen ju hahah. Shit jag låter helt beroende men vafan ska man göra hahahah.

Nä nu ska jag sova, skola och träning imorgon, kyssssisar :*

K I S S E S, B B B E N G T A

when its right for both of us

Ehhhh träningsvärk i hela kroppen, särskilt skottmusklorna i benen hehehehe. Ikke så nice men ändå fett nice att veta att jag bygger upp musklor igen. Imorgon är det skola och sen träning igen. Sen ska jag hem till min mormor och morfar och låta dem ta hand om mig.

Nä nu ska jag upp till min familj då mina föräldrar drar till Stockholm imorgon. Hoppas det är någon bra film på tv och att vi har nån god frukt jag kan sitta och mumsa i mig. Har knappt kollat i kylskåpet den senaste veckan ens, nu är det dags för en stor genomgång tycker jag hehehe.

P.S kolla hur mina läppar såg ut i morse ?!?!?!?! .... hemska hahaha

K I S S E S, B B B E N G T A

written by me on another page

"Det är svårt. Sexton inte trettio, sexton inte tio. Hur ska jag kunna balansera mitt emellan när de krävs att jag är äldre men känns som att jag är yngre. Äldre än mina vänner men yngre än jag bör. Aldrig tillräcklig."






























yes i told you, twice

IM DYING OF TIERDNESS (??) HERE!. Hahahahhahahaa. Är riktigt jäkla trött just nu asså. Förresten så gick träningen helt okej idag, skönt med en lugn första träning. Dock var de mycket hjärn-övningar där man var tvungen att tänka för annars blev det kaos. Tänka...? Halv nio på morgonen...? Not in this world haha. Men det gick faktiskt bra sen när man kom igång.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag har match imorgon mot Lunds bk (eller bois?) vet inte riktigt vilket av dem. Haha bra Felli, bra! Aja. Somnar snart sittandes.
GOOOOOOOODNIGHT!;*

K I S S E S, B B B E N G T A

Ibrahimovic'

Min idol är på tv och ojojoj vilken match. Om fyra dagar får jag se han live, äntligen! Shit kommer börja gråta av lycka på tisdag. Till och med så att jag skippar en Ozzy Osbourne konsert i Stockholm och min egna match bara för att få se min kung live. Dock blev nog vår match flyttad, och tror mamma egentligen inte ville ha med mig till Stockholm heller. Men ändå, ni förstår vart jag vill komma?

K I S S E S, B B B E N G T A

in the garden

Vet ni vad jag tänkt på mycket på sistonde? Jag är en jävligt ironsik människa som inte har några gränser alls vad gäller skämt. Allt man kan säga, kan man skämta om typ. Ibland hinner jag inte ens tänka innan jag kastar ur mig kommentarerna. Sen har jag heller inga som alls problem med att gå fram till en person och säga exakt vad jag tycker om denne. Eller ifall det är någon som använder det otroligt mesiga allternativet att snacka skit om mig istället för att säga det till mig så är det också något jag kan börja skämta om. Offentligt! Jag tycker att om man sagt en sak om en person så ska man kunna stå för den saken också, ÄVEN ifall fler personer får reda på de jävla bullshit;et. Skitsnackare är bland det värsta jag vet. Tycker man en sak så står man väl fan för det också, och då ser jag inte problemet med att gå och berätta det för DEN PERSONEN DET GÄLLER IHELLER?! Är det t.ex mig det gäller så har jag rätt i att veta det om någon.

Men nej. Istället är det jag som får "skit" för att jag hellre är rak & ärlig än att gå bakom ryggen och säga det till tusen andra. Jag ser inte vad det tjänar till? Säger jag inte det till personen det gäller kan han/hon väl fan inte förändra det. Sånt kan jag få riktigt spel på.

& Sen en annan sak. Som är absolut bland det värsta som finns. OTACKSAMMA JÄVLA MÄNNISKOR! Speciellt när man måste bo tillsammans med dem...

K I S S E S, B B B E N G T A

you won't know if i fake it

Kom prrrrrecis hem ifrån skolan och därför känns det som klockan är runt tre.... But it's not!!! Den är faktiskt, om jag får be, nämre halv sex! Då ska jag ta och berätta varför klockan nu är så mycket........... FÖR JAG SKULLE HA EN JÄVLA DATOR! Tror ni inte jag var sist på att installera skitet? Och tror ni fan inte att min dator fuckar sig så jag får ta den på måndag istället? Snacka om totally wasted time asså.

Nu ska jag sitta och slösa bort min tid så gott det går fram tills halv tio ikväll då BÄSTIS äntligen har tid för mig mohahhaa. Nä skoja, hon var på min skola idag och jag var på hennes igår. You know, we can make it work whenever, whatever and however.

K I S S E S, B B B E N G T A

now i may be ready

" I WANNA BOM BAM BANG WITH YOUR BODY YOOO!"
HEHEEHEHHEHE AJ LÖV MAJ MJUZIK.

Damn, jag älskar power-nap's! Nu är jag på lite bättre humör och det är alltid något. Fast jag har så jävla ont i min stackars mage. Måste verkligen börja äta bättre nu. Igår; cheeseburgare till frukost, chips till lunch och två choklad till middag. Nyttigt va? Plus träning på det. Inte för det har varit bättre idag, förutom lite nyttiga cheerios nu på kvällen hehe.


You are a criminal, you stole my love from me.
PUSS på cepe bilder ;*

K I S S E S, B B B E N G T A

i never thought it could be like this

AUCH! Har fått en stor (enligt mig), fet, jävla förkylningsblåsa på underläppen och under min power nap idag så råka jag bita hål på den eller något för nu blöder det som in i hundan. Är helt öm i hela högersidan av mun, tunga, läppar och tänder. Vafan..! Så mycket effekter p.g.a en liten (STOR) förkylningsblåsa. SICK!

K I S S E S, B B B E N G T A

draaaaaamaqueen ..

Its all about the drama. Huh?

Vet inte ens vad jag ska skriva, helt ärligt. Är helt jävla förbannad! Jag har varit en tickande bomb nu den senaste veckan. Snart exploderar jag fan.. Inte många nervor kvar att trampa på här inte. Men samtidigt kan jag inte låta bli att skratta åt de hela. För ärligt talat näääää. Aassså det är sjukt.

Nejjjjj. Va sägs som en powernap nu i all hets? Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk. Min hals gjorde verkligen cepe ont imorse. Ah juste morgon träning imorgon !! Får packa träningsväskan senare ikväll, när jag vaknat upp från min powernap heheh.

K I S S E S, B B B E N G T A

who do i wanna be?

Vet ikke vad jag ska skriva i bloggen idag. Eller har inte vetat det på ett tag nu egentligen, därför jag varit så tråkig. Det har hänt en massa saker i PL (privatlivet hehe) som jag inte mår sådär hundra över. Men jag bearbetar det tillsammans med mina lovely friends. Är så glad jag har er, shit. Hade hoppat annars.

I alla fall så har jag nyss gjort en exelplarisk (stavning :o?) träning och ska nu sova. Bäst att gå och lägga sig medans man är på topp så att man kan börja dagen lika bra också. Eller hur?
Imorgon har vi vårt första projekt i skolan och jag är helt nervös. Undra hur det kommer att vara, kommer vi va i grupper eller enskilt? Undra ifall det kommer va svårt. Hoppas vi får läxa! Saknar att plugga. Vill ha något att göra imorgon när jag kommer hem haha. Fan va nördigt.

K I S S E S, B B B E N G T A

boy it aint easy

"Never knew I could hurt like this"

Idag är det en ny månad, ny dag med nya tag. Fan det känns hårt, i will never say "bye". Cant do this anymore, have to be strong, again. STAY STRONG! Im not strong, its just you who made me seem strong cause with you nothing was wrong. Baby stay with me. Forgive me, I love you. Never felt like this before. Now im someone else, who was I before you? What do I like and whats my name? How old am I and where am I from? Where am I going? Why do I never want to wake up to make through the day anymore? WHATS WRONG WITH ME. Im just half without you. Heal me. Baby I need you to heal me. Now I suddenly love you more than before. How is that even possible? Stupid misstake. Why had i do something like that? Where was my mind back then, that day?

I cant fake my smiles anymore. Its just getting harder to do anything at all. Now I will never be good enough to you again. I understand. I had my chance and I blew it. Its my fault. You're right.

I'll always remember you boy.

K I S S E S, B B B E N G T A

RSS 2.0