i love you for you

K I S S E S, B B B E N G T A

wanna rock with ya body

Vi har en riktigt soft vecka, vår skola har fortfarande inte börjat på riktigt ännu eftersom den inte är klar ännu. Muhaha jävla sega byggarbetare. Bara vi inte får allting på en och samma gång sen så är jag happy. Sluta tolv idag igen btw.

Efter skolan stack jag, Diameter, Fanny, Kattya & Linnea till Espresso för att fika och efter det till Entré för att shoppa och för att fika igen. Hade fetkul. Love my class. hehehhe. Fan va tråkigt blogginlägg istället. Vet ikke vad jag ska skriva, har inget på hjärnan just nu. JA jag har faktiskt en hjärna så tysta nu med er allihopa. Sitter och poppar till Lazee and Mahombi right nowww..

EUhhm. Kassa bilder från min mobil. Fanny har de roliga bilderna från inne i affärerna då vi klädde ut varandra och var allmänt störda.

 

K I S S E S, B B B E N G T A

From top to bottom

We've been too strong for too long, and I can't be without you baby. I'll be waiting up until you get home, 'cuz i can't sleep without you baby. Anybody who's ever loved, yall know just how I feel.

Att uttrycka känslor? På svenska dessutom.. det är inte min grej att uttrycka känslor över huvudtaget but i'll try (och jag ska försöka att hålla alltihopa på svenska).

Att älska någon, det är underbart, men ett enda felsteg så kan allt gå åt helvete. Att göra rätt för sig redan från början är otroligt svårt. Oftast förstår man inte förens det är försent. "you'll miss me when im gone", så sant som det är sagt. Nu är du borta och jag kan inte leva utan dig. Du vandrar runt i mitt huvud varenda dag och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helt plötsligt har jag börjat göra saker som inte är JAG egentligen. Pyskad. Inte mig själv. Någon annan. Vem är jag utan dig? Hur ska jag kunna veta det när jag levt med dig så många år?
Jag vill skrika på dig för att du inte förstår... hur mycket jag älskar dig. Men nu är du borta och jag insåg det försent. Fan!!!... Det var äkta, vi var äkta och jag vill att vi ska VARA äkta. Det gör ont att inte kunna berätta hur mycket jag älskar dig, att inte krama dig och jag saknar dina kyssar. Dina söta ord, hur du var mot mig. Fan asså. Detta går inte. Vet inte vad jag ska ta mig till. Känner mig helt crazy - på ett dåligt sätt. Helt galen. Varför förstår du inte. Fan varför förstod inte jag? Jag älskar dig och kommer nog aldrig sluta att göra det. Blir det vi igen släpper jag aldrig tagit. ALDRIG, på hedersord.

Fan jag sitter och öpnnar upp mig för en dum blogg? Men..... vafan. Detta går ju inte. Älskling jag gjorde fel, förlåt. Älskar dig.
(låtsas att du läser detta fast än att du inte ens vet att denna bloggen existerar.)

Nu vet jag hur det känns att vara olycklig kär. Man ska ju uppleva allt någon gång sägs det. Faaaaaaaaaaaannnnnnn....... Jävla dumma helvetets misstag.

i do it for me

"I do it for the one who got my back" AJLAVIO!

Första "riktiga" skoldagen idag dåra. Euuhm super najzzzzz, fast idag hade vi ju iförsej bara buisness. Nu måste vi tydligen ha stil och klass också. Vad är det liksom? Ähhh de va skitkul idag. Det var grupparbete i typ två och en halvtimme och min grupp blev klar på en halvtimme och efter det satte vi oss för att fika. Sen kom Erik (en i klassen) med en boll så började jag, Erik, Vicente & Firas spela street soccer i en gränd. Blev dock rätt svettig hehe, men najzzz. Det bästa med denna dagen är att jag har fått en ny tågkompis, nu slipper jag åka till och från skolan ensam. Felli lajjjkiii !

Nu ska jag rusa iväg på möte i stan. Im a busy woman. Näj jag är ingen woman im just a girl och har hela livet framför mig. Förävor.

K I S S E S , B B B E N G T A

kickin' n screamin'

Hahahahh jag är sååååå buzzzig. Jag hatar att sitta ner och göra ingenting. Eller ja jo, vi myser och kollar på film ju. Rymde in på dass så att jag skulle kunna uppdatera lite då min syster förut bad mig att lägga undan datorn och hålla henne sällskap. Mysigt I lavio lil sis. Men... Det är något fel på mig, vill bara uppdatera hela tiden. Kan bero på att jag är nervös över en sak h3h3h3h. I hope he'll come. Mer kan jag ikke säga, stackars bloggen, putttinuttti. Am'nt i telling you my secrets ? Tooooobad.
Torr. Har ej sovit på år och dar. TYP! Och imorgon har jag match fiförfan är ikke alls taggad ett smack. Får se till och bli det tills imorgon dåra. Då jävlar i de ska jag visa vad Zlatan lärt mig.

K I S S E S, B B B E N G T A

i like to see how it changes

Medans mamma fortfarande är på 40-års fest så stack jag & mina syskon hem. Jag passade på att bjuda min lillasyster på en bacardi breezer. Det är ju inne att supa sig full i tidig ålder så varför inte börja redan? Jag menar... det är ju faktiskt bättre att jag är med henne första gången i alla fall, så att hon vet hur hon ska hantera det sedan. Just nu chillkrökar vi till filmen Kick Ass. Fett med super heroes juuu. Damn, didn't ya'll know that I'M superman?

K I S S E S, B B B E N G T A

you're singin to me baby

AAAAAAHBLAFTAG Ö*PÅÄPÖYTLKDFGVB ! När jag bli statsminister ska jag utrota JEANS! Fucking jeans jag hatar er helvetets jävla fanskap. PLASTIC FANTASTIC. Nä skoja men fuck vad jag hatar er jävla jeans. Har hur många som helst och inte ett enda par är sköna. Ah man blir alltid så himla irriterad av jenas. Fucking idioter som skapade de fanskapet...

Kommer ihåg när jag var liten och mamma tvingade mig att ha jenas. Fyfan vad jag dampade, jag var en sån jobbig unge asså. Tillslut förbjöd hon mig att ha jeans istället hahahha.. I liked that. MEN HELVETE. Det är så jävla snyggt med jeans men dom är helvetets obekväma. Inte helt okej.

K I S S E S, B B B E N G T A

how you changed me

Jag blev nog väckt på världens bästa sätt imorse.... Klockan elva ringer min morfar och frågar hur man räknar ut vinklen av ett tak ifall den ökar med 8cm/m. Precissssssssssss som man vill vakna på en lördagsmorgon klockan elva. Inte för att jag gick upp då hahaha, somnade om och vaknade halv ett av att en i mitt lag ringer och säger att jag ska va på planen och sälja klockan ett. Då steg jag heller inte upp. Förens 20 minuter senare, helt yrvaken drar jag på mig närmsta kläderna och sticker iväg med gårdagens smink och hela köret. Fint att mitt lag älskar mig så mycket att de bara skrattar åt mig när jag väl är framme. Jag älskar er också!

Nu ska jag städa rummet, duscha, fixa mig och allt det innan halv sex för klockan sex ska jag vara borta igen. Och jag som trodde att jag inte hade något att göra idag.... HAHAHAHHAHA my ass. Men vafan ska inte klaga, älskar att ha saker att göra fakitskt. Längtar tills läxorna kommer heh... naaaat. Typ.

Min web-sak-grej säger att jag redan tagit förmånga bilder där idag... Pahahha. Så jag försökte ta dagens outfit med mobilkameran och hahah..... Den kommer jag inte jättebra överens med. Den hatar mig. Jap, jag är för lat för att ta med systemaren. Så mycket bryr jag mig inte. Orka ens sitta här och förklara hahaha tror inte någon annan bryr sig heller ;)

ooooobs. now i better hurrrrrryy man !

K I S S E S, B B B E N G T A

casual with converse

ABO HASSSSSANNNNNNn... Det blev senare än planerat idag. Trodde aldrig att jag skulle palla då jag skrev "ahhhhh mjukis-humör-skitet". Men med den självdiciplinen jag har lyfte jag rumpan från soffan, rotade fram kläder och bytte om i ett naffs. Dock åkte jag först hem till min kusin som fyller 13 om några dagar. Firade henne idag istället för att hon inte är hemma på sin födelsedag. Grattis i förskott din lilla griiiiiiis, aj lavio!♥ Sjukt så snabbt tiden går, min lilla kusin blir tonåring. Shidens. Det var en stor graj för henne, hon är riktigt stolt just nu. En stolt tonåring. Det är så det ska va. YoU GO GUUURL!
Malmöfestivalen var riktigt torrt, GB-Festivalen (?). Så säger min tränare i alla fall och hahahha, jag håller med. Såna gangsters bror. Damn im so scared of you... nat! Nej skoja, men träffade riktigt trevligt folk idag och det är alltid något. Najz att träffa gamla (&nya) vänner och så.

Jag börjar bli grym på det där med outfit. Det är rätt kul ändå..... Om jag nu är tvungen till att erkänna. Även om mitt hår känns som en enda stor knuta just nu. Borsten blir inte min bästa vän imorgon. Känner mig knarkad så trött jag är. Ska sova GOOOOOOOOOOOOOOUD NAJT!

K I S S E S, B B B E N G T A

i believe in your talant

AUuuuuuuuuuh. Det är fredag och jag vill sova ?!?!... Am I sick or something? Känner för att dra på mig ett par mjukisbyxor och en fet tjocktröja. Har haft så jäkla stressiga dagar nu på sistonde så jag nu i slutet av veckan är jag helt slutkörd. Det är såååå synd om mig buhuhuhu. Nä nu ska jag tagga till! För idag ska jag köra All in. Ska pumpa ut alla mina krafter ikväll så att jag kan ta igen dem i morgon då jag ändå inte har något att göra. Förutom stå och sälja korv för att A-laget spelar match. HAHAHAHHAA, you think im a slave for you? Nej skoja, men det är väl inte precis det man ser framemot att göra klockan 14:00 på en lördag? Inte jag i alla fall.

Ska alldeles strax börja rota fram kläder som jag ska ha på mig ikväll. Ett par tights, stickad kofta & skinnjacka? Rätt casual, super skönt, inte för varmt och inte för kallt? Kanske..... För konstigt. Nej. Vad ska jag ha på mig? Hatar jeans och har haft på mig det två dagar i rad nu. HATE 'EM, så stela och obekväma. Fan vad jag klagar hahahah. Så blir det när man är trött och det är jag.

Bilden är tagen för nästan exakt ett år sedan. Any change?

K I S S E S, B B B E N G T A

we ran out of time

Idag var vi på föreläsning på Edison bla-bla-något-bla i Lund. Det var en föreläsning om ledarskap, mycket om beteende och sådan. Det var riktigt intressant tills han började blanda in matte i det hela. Sen kommer jag inte ihåg mer för då somnade jag. Att matte kan vara så tråkigt att jag somnar såfort "talaren" börjar prata om kubikmeter.

FÖRRESTEN!!!!!!! VI VANNNNNN!!!!! MIN KLASS ÄR BÄST! Vi vann poängjakten eller vad det var. MTBU10D we rock the school. Klassen fick helt mycket beröm inför alla. Nanananana, oh gosh jag älskar att vinna. Det är en sådan loooooovely feeling.

Woaohah. Jag är grym som kommer ihåg den grymt tråkiga saken "dagens outfit" två dagar irad. Dock rätt kul. Ibland. Eller inte. AUUUUUUUH. Vet ikke men såhär ser jag ut idag i alla fall. För er som bryr sig! :)

K I S S E S, B B B E N G T A

i wanna bom bam bang your body yo

HAHAHAHAHA. En sak jag märkte idag på matchen som ändå är helt synd... Dem har gett ut helt många gratisbiljetter så att Barca ska tro att Mff är helt famous typ, så hejar nästan alla svenskar på barca hahahahaha. Klart att en hel del hejade på Mff också, men Barca var nog överlägset.

Annars så var det en fett bra match men samtidigt jävligt tråkig haha. Trodde Barca skulle showa Mff hel hårt, dock var det Barca som höll på att göra självmål (!!!). Helt sick. Fast ändå, vilka talanger. I båda lagen. Tänk att få uppleva det i 17-års åldern. What a dream.

Just nu sitter jag på dass så jag kan tyvärr inte lägga in ett "livefoto". Im so sorry to break your hearts darrrrrlingz. Det får bli ett asfint foto på me mejor amiga y yo !

K I S S E S , B B B E N G T A

this is what friends're for

Nrj In the Park igår var riktigt sjukt! På ett sätt gillar jag ändå trängslen, alla är så nära och man är inte ensam. Man känner verkligen att man inte är ensam. Men på ett annat sätt skulle jag kunna skjuta alla sliskiga killar som passar på med helt mycket. OCH alla dem som puttar alla för det är fett när publiken ramlar. Vilka huven. Vet inte hur många jag "slog" (läs: putta & armbåga) tillbaka igår. Rätt åt dem jävlarna. Vissa tjejer vågar säga ifrån, eller okej jag skrek. I'm not a pussy. Respektlösa svin!

I alla fall... det var längesen alla tjejerna var samlade sist och igår var underbart.
Jag älskar er!


K I S S E S, B B B E N G T A

 


I never thought i'd say that

Idag träffade jag hela min klass för första gången and omg i just love it! Vi är nog den mest högljudda klassen på hela skolan. Klassens pajas är redan utsedd, dadadadammm priset går till Yousef, riktigt ball kille asså. Hela klassen lärde känna varandra helt bra idag i alla fall och jävlar i det vad vi djurade på vårt "uppdrag". We just gotta win this shit. Vill ha min dator så snabbt som möjligt haha. Asså nej.. Shit vilken tur jag haft. Först en superklass hela högstadiet och nu en supderduper. Alla är helt olika men ändå så lika.

Imorgon börjar våra riktiga skoladagar. Då ska vi in på föreläsning i Lund om "Education" någonstans där det är (så småningom) världens/eller europas största forskningsställe. Det ska faktiskt bli riktigt kul och jag längtar helt mycket. Märks att jag går i en naturklass, dom jävlarna smittas hahaha. Fast SHIT! Nu kom jag på att jag måste köpa block, pennor och en massa sådant. Får försöka göra det idag innan Barca matchen.

Jag försökte ta en "dagens outfit" i weben, men jag fastnar tydligen inte på bild idag.
Men visst är jag sexiiiiiih ;* .. pahahahah!



K I S S E S, B B B E N G T A

 


whats the point of doing anything

SHIT! Kom nyss på en sak..... Det är skola imorgon! Sitter just nu hemma hos mig med Fanny hahahha, lagom flummiga. Eller jag sitter mest och rapar, känner fortfarande vitlöks smaken ifrån kebaben jag åt tidigare idag. Den var inte särskilt god, men killen som gjorde den var väldigt trevlig. Alltid något. Fanny åt nån äcklig kyckling med potatis och sås, so last year. Haha skoja jag tyckte inte ens om det förra året heller.

Jag försöker skriva värsta seriöst här så bara min vovve kommer och puttar bort mig. Han tror liksom han äger mattan i mitt rum. He's sooooo freking wrong. Vi har värsta fighten just nu. Im about to win!

Nu måste jag sluta skriva för Fanny kastar bollar på mig. Jävla fotbollsspelare som missar hela tiden. SO FREAGGGGINNN KAZZZZZZ. Hon suger NANANANAN.


K I S S E S, B B B E N G T A

sometimes i just don't know

Jag har ingenting kvar att leva för samtidigt som jag har en miljon orsaker till att fortsätta leva. Det känns tomt när den största orsaken är som bortblåst. "Borta med vinden", som man brukar säga. Jag hatar att ha fel, men denna gången är det bara till att erkänna, på erkänna, på erkänna & på erkänna. Där finns inget mer att göra. Jag gjorde fel, det är mitt fel denna gången. Ska inte ens dra upp de dumma talesättet om att man alltid är två i ett bråk. Klart som fan att den ena reagerar på vad den andra gör. Det är inte mer än normalt. Ge mig ett trollspö, en önskining eller en tidsmaskin så jag kan få se till att det blir ogjort. Men nu är det bara till att acceptera. Acceptera, erkänna, kämpa och gå vidare... tillsammans? De gnutta hoppet jag har håller mig fortfarande halvt vid liv. Det lilla ljuset ifrån scenen som tänds allt mer (?) & mer. En dag, så småningom hoppas jag att du kan förlåta mig. Fram tills dess får du bara försöka acceptera att alla gör misstag. Detta var mitt. Men det ska inte få förstöra min stora kärlek. I'll fight for the one that I love.
Lite illa att vi börjar i samma klass imorgon. Det kommer bli svårt, både för dig och för mig. Jag kommer bara vilja springa fram till och kyssa dig och berätta att jag aldrig kommer släppa dig såhär igen. JAG ÄLSKAR DIG! Det är inte min stil att kämpa för något, jag är van vid att få som jag vill. Bara det är ett bevis. Baby, det ska vara du & jag. Vi hade något som alla andra letade efter. Den speciella gnistan du vet. Precis som du sa; jing &  jang. Du kanske ser det lite suddigare nu än förut, men jag lovar dig att så fort de börjar klarna upp så ser du det igen. Precis som jag gör nu. Du är min första - och enda kärlek. Jag vet att det är en stor sak att säga. Men det känns så jävla rätt. Du och jag baby. Du är den jag ska vakna upp brevid varje dag resten av mitt liv. Somehow I just know.

K I S S E S, B B B E N G T A

my very first post

Medans alla redan har börjat skolan ligger jag hemma och gör ingen nytta alls. Ska strax börja städa mitt rum och sen ta en lång dusch. Man blir så lat av att inte göra någonting. Dock börjar skolan imorgon. Samma klass som mitt ex/the one i fight for. Känns lagom wierd... What to do, kärleken har sin egen vilja. And I know for sure that i love him. He's the one and only for me.

Timmarna börjar dra ihop sig. Klockan fem ska allting vara klart och då ska jag vara uppe i stan och möta Fanny som ska sova här inatt. Eller sova och sova, jag kommer vara för nervös för att kunna somna över huvudtaget. Bra att vi förmodligen hamnar i samma klass så vi kan peppa varandra. Fanny spelar i mitt lag btw. That's how I know her.

K I S S E S , B B B E N G T A

 


RSS 2.0