happy new year


Jag och min söta syster önsker er alla ett GOTT NYTT ÅR !

& JAG önskar er en trevlig natt, drick, skratta, ha kul och vimla mycket. FÖR DET SKA JAG. Firas med  bästa vänner, gamla vänner och nya vänner. This will be so great!

hey now, heeey nooow

BAD HAIRDAY, får d-a-m-p ! Men annars har dagen varit ganska lugn hittills, har hunnit med nästan allt. Till och med en omgång BUS.

P.s bry er ikke om läppstiftiet, tog de på skoj h3h3h

nyårs morgon

Vaknade upp sista dagen på detta året brevid bästis ♥
Jag kommer ta med min framgång från 2010 till 2011. Vad mycket jag lärt mig och vad mycket jag "vuxit" det senaste året. Jag har kommit långt och längre ska jag komma.

Är vi inte söta? StädCrew !

love leaves

Jag har tänkt länge på en sak nu. What's love really about? Hur vet man när man är kär, på rikigt då alltså? Hur vet man "han är den rätta"? Framförallt, varför vill folk ha en massa små förhållanden hela tiden fram tills den dagen man träffar Mr.Right? Varför säger dem åt mig att "leta upp kärleken", kan jag inte bara köra mitt egna race tills den hittar mig istället?

Varför kan ingen bara acceptera att jag vill vara ensam och leva mitt eget liv innan jag lever det tillsammans med någon annan. Jag är trött på allt tjat. Ibörjan var det kul, då gjorde dem nog det mest för att muntra upp mig. Men nu lever jag i den bästa tiden av mitt liv och behöver inte muntras upp längre! Låt mig bara få leva som jag gör, och prioritera det jag tycker är viktigast - och det är inte någon jävla kille!

Jag har hellre en bunte med kompisar än en bunte med arga ex.


i won't freak out this time



Hahahah kollar gamla bilder. Jag har ändå förändrats rätt mycket  hehehehehehe..... Cp trött är jag också! WOH, ska upp klockan tio imorgon igen WOOOOHU! ... nat

i wish u well


julebilder


hahahahah söööööööööt ! ser ut som jag ska döda nån

vi hade världens sötaste tomte  i år

jag hade  nog varit snäll, kolla alla mina julklappar :o haha nej de va inte alls julklappsspelet!

min vovve blev glad för sin julklapp också :)

just like a vampire

Jag undrar snart om jag är en vampyr eller något. Inte för jag brukar dricka blod utan för att jag aldrig sover. Är det verkligen normalt att sova runt 4 timmar per natt? Dessutom mår jag illa hela dagarna och förra veckan hade jag också cp ont i magen varje dag. Hade jag haft en pojkvän hade jag varit lite orolig nu, but i haven't yeah. Haha nej men vafan kan det vara.....

För övrigt mår jag prima ballerina ! IMORGON ÄR DET DAGS FÖR SHOPPPPPPPPING. Jag jublar, hahahah. Fan jag är nog egentligen rätt trött nu. Halv fyra på morgonen. Har tappat min tidsuppfattning totalt.

har inte tränat förens i tisdags förra veckan. SAKNAR DET. längtar till måndag som in i hundan heheh :)

därför har jag dig, mamma

Jag: Mamma, om jag spyr torkar du upp det då?
Pappa: Vad var det för fråga? :s
Mamma: Men ue nej
Jag: Du torkade ju upp Michelles spya
Mamma: Hon är 7 år
Jag: Men om jag måste torka så kommer jag bara fortsätta spy
Pappa: Hur ska du göra när du flyttar?
Jag: Ringa mamma

words can't bring me down

HELT DÖD! Har legat i soffan fram tills nu. Om en timme kommer gästerna herrejissses. Vet inte ens vad jag ska ha på mig idag. Har bara myst med min träningsöverall, uggs och min systers filt hela morgonen (& förmiddagen?). Känner mig inte speciellt kreativ heller. Jag vill bara ligga i sängen hela dagen och kolla på O.C.

Äh musik högsta volym och börja göra mig iordning!
döööööööööööööd, but helllo! :)

juldags morgon

Ligger helt utslagen i soffan, nätshoppar och kollar på en tomtefilm. Lite deprimerande att julen snart är över. Jag vill gå ut och handla mer julklappar och få uppleva gårdagen igen heheh. Julen är så mysig och sprider massa kärlek all over the places.

Nu ska jag fortsätta titta film med min papi, syster och henns kompis.


round 'n round

Klockan är kvart i sex på morgonen. Detta är sjukt. Kommer aldrig orka med morgon dagen, först gäster och sen fest. Wooooooooohu  ! Känner mig verkligen peppad, nat. Hahaha men wtf det är inte lov för ingenting ju. Detta klarar jag galant. Just det ja, jag ska gymma imorgon också. We'll se about that. Tror inte jag kommer vakna, anton får ringa mig 6790 gånger för att ha en chans att väcka mig.

Snart ska jag kolla O.C.... Oyä RYAN ATWOOD♥  Hahahahaha.
Känner mig riktigt jävla...... tom ? Inget kvar att gå på typ. Det känns till och med som det ekar inåti huvudet när jag tänker. Min spotify lista har spelats om nästan tusen gånger nu typ. Haha nej inte riktigt but u get my point?

Orka sitta och skriva allt detta klockan sex på morgonen. Har jag inget liv eller? Haahahaa. Jag erkänner det till och med själv. Det är hemskt.


merry christmas

Det var annorlunda i år, framförallt känslorna. Denna julen har nog varit den bästa hittills. Jag uppskattade varenda minut tillsammans med min fina släkt idag. Vi hade så kul allihopa, vi tillsammans. Jag ville stoppa tiden och kunna ha det så föralltid.

Dagen avslutades perfekt tillsammans med bästavän i kyrkan på midnattsmässan. "kärleken triumfierar" läskigt ämne. Den där kärleken, den förföljer mig haha. Efter förra mässan ändrade faktiskt uppfattning om kärleken litegran. "välkomna den", my ass, det är precis som att jag skulle låta folk strö salt i mina sår. If you know what i mean? Haha nej skoja. Detta skulle vara ett sött inlägg hade jag tänkt. Men jag är väl inte så himla söt av mig antar jag :)

försökte ta bild på hur jag såg ut idag och min webcam rockar! .. nat heehe

GOD JUL

GOD JUL ALLA GLADA ! ♥

Äntligen julafton. Har precis suttit och käkat julbord med min feta släkt (ironiskt, har ingen stor släkt i sve) och nu är det strax dags för tomegröt. Nu jäklar ska jag käka tills jag för nöten. Får dränka det i sås för jag tycker inte om gröten egentligen heheh.

Detta året har vi inte snackat med USA-befolkningen. Känns lite annorlunda. Okej vem försöker jag lura, det känns inte ens som julafton. Det känns som en helt vanlig fredag med ovanlgit mycket mat typ. Ahh hoppas min julkänsla kommer snart!

Här sitter vi i somras på väg hem från italien på en resturang i tyskland. Kommer ihåg hur mycket min mage pirrade och hur kär jag (trodde) jag var. Kommer också ihåg ångesten jag hade för att komma tillbaka till Svergie efter tre härliga veckor i mitt andra hemland. bahhhhhhh, haha längtar tillbaka♥

det suger att inte komma ihåg


california here we comes

Man har verkligen träningsverk när det till och med gör ont att ha bh:n knäppt eller att lyfta ett marabou.

Jag är hungrig men orkar inte laga mat. Jag måste städa och träna men jag orkar inte. Har legat i soffan och kollat OC och ätit clementiner hela dagen. Timmarna börjar dra ihop sig. But im still as dead as a ghost. Nu har jag ont i magen också....... Sweeet.


äntligen lov

Idag har jag:

1. Ätit frukost
2. Kollat tre OC-avsnitt
3. Noppat ögonbrynen
4. Bloggat

Nu ligger jag i soffan, äter clementin och ska kolla på ännu ett OC-avsnitt. Jag har faktiskt precis hjälpt mina föräldrar att plocka in all mat i kyl och frys. Så lite nytta har jag gjort.

Nejjjj nu ska jag vila upp mig lite till. Är helt utpomad, har tränat som fan på sistonde och mer kommer det snart. Vila, städa, träna, festa. Vilket schema. Vilka juletider.


snart jullov



GODMORGON!♥
nu ska jag till skolan och äta tomtegröt med sås hehehhe

4 days left

VILKEN DAG ! Det har varit så stressigt att jag till och med glömt bort att äta och det är inte ofta det händer. Skola, gymma, leta julklappar, träna fotboll, leta upp kläder till avslutningen imorgon and now im here. Klockan är ett på natten och jag ska upp alldeles strax för att hinna fixa hår, kläder och allt sånt tråkigt skit.

Gjorde en rejäl portion mat när jag kom hem från sista träningen sen hittade jag mitt choklad och gömde restan av maten under bordet hihi.

HAHA mina julklappar till årets julklapps spel! Min släkt kommer hänga mig i taklampan när de öppnar mina spännande klappar. Mjöl och en hink, what a catch.

Såhär fint hänger alla kostymer just nu. Den ena jag testade liknade jag min lärare (han är 60 bast), den andra liknade jag en... jag vet inte vad? Den tredje... ja den får väl duga.

hey i know u want me

Jag har fortfarande inte smält det där ännu. Tänk att en liten flicka på 14 år redan är mamma och har en dotter på fyra veckor gammal. Hon är två år yngre än mig and i'm a mess. Eller nej det är jag inte men vafan, jag är fortfarande i kiss och bajs åldern så kommer hon där och är en mamma. Helt sjukt! Jag kan fortfarande inte ens gå och lägga mig i tid när jag ska upp dagen efter. Herrejisses, jag har en lång väg kvar att vandra.

Vi hade projektarbete idag i skolan, och såhär slutade det för mig:


Men fina bröst va? Kände att jag var tvungen att utmärka att gubben var en flicka så ingen missförstod sig. Satte till och med dit en vacker hatt. Gamla damer har ju hattar så lite mogen är jag väl ändå?

"det kändes inget"

Miki sitter och läser den unga mamman Micahs blogg och kommer till ett inlägg där hon skriver om ett ultraljud där dom stoppar upp en sån sak...

Miki: Jag har också gjort detta!
Jag: Vadå? *läser* HAHA omg..
Miki: Det kändes faktiskt inte något
Jag: Okej Miki.....
Miki: Nej man asså du förstår vad jag menar!
Jag: Ohja jag förstår
Miki: Men sluta!

dags att slå näven i bordet

1. Varför är mitt hår alltid perfekt innan jag ska gå och lägga mig?
2. Hur kan man ena dagen mena det man säger medans nästa strunta i vilket?
3. Varför är jag så dålig på att ge konsekvenser men så bra på att ta emot dem?
4. Hur vet man när man är kär, på riktigt. ?
5. Hur kommer det sig att jag alltid har hål i mina strumpor?

Hur kan jag vara så jävla tuff (ohyeah man) på utsidan men samtidigt hur mesig som helst på insidan. Hur kan jag ha en sån stark vilja men vara för lat för att göra något åt saken? Varför hinner jag vara med om alla känslor på jorden under en enda dag?

Sista tiden har varit konstig. Först var jag ledsen ett par veckor, sedan blev jag arg och gjorde nästan allt för att få hämnd. Några veckor efter det blev jag hur glad som helst och var tacksam att det ens hände från första början. Nu upplever jag fortfarande alla de där känslorna, under samma dag. Under de 14 timmar jag är vaken om dygnet så hinner jag med alla känslor. När är det dags för denna perioden att ta slut?

Hur kan man se en person begå en massa misstag och bara sopa det under mattan? Varför är där ingen som säger till. Vad har hänt med dagens ungdomar?

På sistonde har jag tagit otroligt mycket onödig skit bara för att jag är så jävla trött på draman. Men slår jag fan ner näven i bordet. Detta var droppen för mig. Du har nu vandrat på min sista nerv. Det är svårt att inse men ibland är ens misstag ganska tydliga. Ingen är felfri men ingen är heller så dum att göra om samma misstag 433459 gånger.

Jag vill skrika, men det orkar jag inte. Jag vill sova, men det kan jag inte. Jag vill äta, men det går inte. Jag vill träna men då är jag för trött. Fattar ni poängen? För det gör då fan inte jag.

Jag behöver en spark i rumpan för att komma igång!

Det ska bli en ren frihet av dessa tankarna med lite träning imorgon. På plan vet jag vem jag är och vad jag vill. Jag bör sova nu. Hör pappas ord ekar i hjärnan "för att prestera bra måste du äta, sova och träna rätt." & det är sant som han säger. Tar tag i det NU.


smelly felly

På dagens horoskop stod det "en ny doft skulle göra sig gott, leta  i varuhuset". HAHA? Jaaa.. Så nu ska jag upp och duscha och sen iväg till stan och leta upp en ny doft.

jag saknar sommarn!


about yesterday

När jag kom hem från skolan igår var det OVÄDER, en riktigt jäkla snöstorm! Ibland blir jag så depp på vintern asså haha. Det är för kallt nu och för mycket snö. När kommer sommarn tillbaka? Behöver min värme...

Okej i alla fall så blev det ett snabbt ombyte till mjukiskläder, la mig under täcket tillsammans med datorn. Miki var också här, men det var lite konstigt att skriva hahah.

Men visst var jag sexig igår? Hade till och med mina sexiga strumpor ju.

facebook



Fuuuuuck you till den som kom på "siffor-leken" på facebook!

Får spel på skitet, hela min jävla logg är bombad med en massa känslorna till några jävla nummer som idioter sitter och hittar på. Älskar ni varandra så jävla mycket hela högen så berätta det fucking IRL istället för över en dator. Groooooooooow up.
Inte alls damp. INTE F-U-C-K-I-N-G ALLS! Haaha, puss.....

BAAAAM !


im living out my dream



inte ens min vovve wants to kiss me :(

dreaming people

Idag stannade jag hemma ifrån träningen för att mysa med mami och mina syskon. Nu ska jag lägga undan datorn ett tag och mysa med min underbara familj♥

Drogar Jay Smith's låtar. He's one of a kind. Ah asså jag somnar snart. Nu ska jag lyfta på min rumpa och gå upp och placera den i soffan med en påse chips. HEHEH!


nöden har ingen lag

Hann inte äta frukost imorse och hade konditionsimning (ja jag vet, simning, blä!) på fotbollen och efteråt var jag döööööhungrig så jag stack in om ett thaikines-stånd och köpte med mig lite mat till matten. Jag åt räckor för första gången någonsin idag! Dock friterade, men var tvungen att börja smått heheh.


sainta lucia



har haft en super skoldag; NOW IM OFF TO PRACTISE♥

tell me you want me

GOOOOOOOD NATT BITCHES, SWEET DREAMS♥

Jag har blivit heeeeeeeeeelt beroende av One Three Hill på grund av lilla söta fanny-banny. Men det gick inte och ladda ner den serien av någon hemsk andledning (u) så jag laddade ner The O.C istället. Bahhhhh Ryan är äckligt jävla snygg asså.

P.S. Måste se ifall jag kan köpa OTH boxarna, fast iförsig vill jag ha OC & DHW boxarna också..! Jävla serienörd men wtf de är så jävla bra.

girl talk

Jag har fortfarande lite små-ångest över hur jag ska göra med håret. Klippa, färga, styla and so on. Vågar jag mig på en side-cut eller är det lite för risky? Fast å andra sidan så kanske resterande av mitt hår är lite för kort för att det ska vara snyggt med en sidecut? Något måste göras i alla fall. Och det är snart!

Innan eller efter nyår?


what happened with "forever"

Mår apa! Mår illa, är varm, har ont i huvudet och halsen och sist men inte minst så är jag törstig. Jag orkar inte..! Det är säkert min söta syster som smittat mig då hon ligger inne med vinterkräksjukan just nu. Eller så är det psykiskt? Jobbigt att se en person som sårat en så hårt? Usch, ryser bara av tanken. Jag hoppas hans bästa, sålänge jag slipper vara inblandad eller se på. Jag hoppas vårt bästa, jag på mitt håll och han på sitt. Det känns tungt att säga... Men så är det. Sväljer och tar dagarna som dem kommer. Det blir nog bäst så va? Fan det är jobbigt att bara skriva det. Kanske någon gång i framtiden, om några år? .... eller?

en lill-gammal bild får toppa inlägget.

off to work

Vilken underbar dröm inatt! I was back in Italy, tjejerna var med mig och aaaaaah.. Vad härligt! Den enda som inte var där var Andre för han stannade kvar i Egypten (där han jobbar för tillfället) och fy vad ledsen jag blev haha.

Nu har jag legat och tänkt på Italien hela morgonen. Finns inte tillräckligt med beskrivande ord om hur jäkla mkt jag längtar!

Iaf back to reality, slänger i mig frukosten just nu. Min buss går om tio minuter, ska träffa min bögkompis i stan och hjälpa han köpa ett par byxor. Okej han är inte bög (erkänner för annars hade jag fått stryk när jag kom fram) så ni tjejer behöver inte va oroliga. Ni kan fortfarande flirta med honom, gärna mer än en på en gång!

CIAO


livin the dream

Nej man asså jag tycker verkligen att det är fullt normalt att dra till mcdonalds i december på moppe. Det är inte alls så att man frös ihjäl eller att benen domnade när vi var framme. Nejnej, det där skitet är bara en ren myt.

Jag och Martin stack till Mcdonalds för att plugga lite och dricka en milkshake. Jaaa jag drack en milkshake fast det var minusgrader ute och mina fingrar var isbitar trots att jag hade två par vantar på mig. Men vi hade kul, massa snack om nyår samtidigt som vi räknade matte. Nu håller vi alla tummarna på att jag klarar tentan på torsdag!


lyx lunch

Fotbollsspelare är inte alltid nyttiga. Okej. Nästan aldrig.

Efter Mattestudierna imorse i skolan tog jag och Linnea en lunch innan jobb. Cola och choklad, could it possible be any better? Dessutom har jag halva mitt choklad kvar (för en gångsskull) och det ska jag äta nu medans jag titta på cougar town!


what i want my life to be

Har packat alla grejerna nu och är helt redo att flytta hemifrån!
Hahaha fan va dåligt skämt -.-

Det jag har lärt mig på jobb dessa veckorna är varför man har praktikanter. Låt mig aldrig någonsin få se en kartong igen i hela mitt liv!

När jag startar mitt eget så ska jag räkna skitet direkt när jag får in det istället för att låta det ligga och ruttna tills någon en dag gör det. Eller så ska jag också skaffa en praktikant som kan göra smutsjobbet mohah.

Men det är ändå rätt kul faktiskt. Alla jag jobbar med är hur snälla som helst och dessutom så är min chef en över rolig snubbe hahahah. Har faktiskt lärt mig mycket om att driva ett eget företag och sånt också. Alltid något.


mitt i natten

Har legat och läst en blogg om en tjej som blev gravid när hon var 14 och blev mamma när hon fyllt 15. Gud vad stark och mogen för sin ålder hon borde vara! Medans jag läste och såg bilderna på magen fick ångest och började tänka mig in i hennes situation. Jag hade aldrig velat bli gravid i den unga åldern, aldrig, aldrig, aldrig. Inte nu och inte om fem år heller.

Vuxenlivet skrämmer mig redan som det är, utan något barn att ta hand om. Nej usch.. Jag ska vara 16år så länge som möjligit!! Bara tänka på mig själv och leva loppan.

Jag tycker synd om tjejen, men hon verkar inte behöva någon empati. Hon är 15år men beter sig som en 25åring. Cred till henne! Hon klarar det utmärkt. Såna personer avundas man ändå litegran.

Nej nu ska jag sova. Lång dag imorgon med både plugg, jobb och träning. Kommer så gott som dööööö med tanke på att jag är vaken nu.

p.s, OH VAD JAG SAKNAR SOMMARN!

can u see me from where u are? ♥

Känner mig svinigt duktig just nu! Ligger i sängen och pluggar och det har jag gjort ett tag nu. Snart är jag äntligen klar med ett arbete. Asså låt mig beskriva min stolthet just nu: Lördag kommer hem vid 01.00, pluggar 02.00-04.30. Vaknar idag, pluggar samtidigt som jag äter frukost. Tar en paus, pluggar lite till. Tjejerna kommer och vi tränar zoomba, jag duschar och sen lägger mig och pluggar IGEN. Vilken jävla naturbegåvning jag är! Okej sen behöver jag inte nämna något om alla dem facebook pauserna jag tagit under tiden hehe.

Ah känner redan vilken träningsverk jag börjar få! Helt sjukt. Ska skriva klart ett stycke nu sen ska jag se klart på en film jag somnat till två nätter i rad nu.
Puss & Godnatt♥

Jag har haft tända ljus hela dagen, det tillhör julen och det får mig att tro att mina nära och kära finns i närheten. Typ.

oh hello

Dagens frukost: Vitlöks bröd och vatten
Dagens outfit: Mysmys

Nu ska jag fortsätta att plugga :)

101205 - mardröm

Godmorgon!

Jag hade världens mardröm inatt!
Jag drömde om att jag träffade en kille som jag rätt snabbt blev tillsammans med för att jag var så jäkla kär i han av någon andledning. Han bjöd min familj på middag för att fråga om att få fria till mig. Det fick han. Vi kollade lägenhet och sånt tillsammans. Fast helt plötsligt skulle vi vandra helt långt för att kunna få det hända eller något. Eller så skulle vi rymma för att han egentligen inte hade några pengar. Helt plötsligt en dag får jag reda på sanningen. Han och hans tre kompisar (som jag träffat förut) var skurkar eller något sånt och nu skulle de mörda mig. De jaga mig och jag sprang, sprang, sprang och sprang. Tillslut kom jag hem. När jag kom hem försökte jag berätta allt för mina föräldrar men de skrattade bara åt mig. De kom hem till mig och låtsades hälsa på men egentligen satte de en bomb i soffan. Inte förens jag kastade ut bomben så att våra buskar började brinna så trodde mina föräldrar mig. Mamma satt bara och böla och jag vet inte ens vart min pappa tog vägen. Jag fick sköta allting själv. Till slut blev jag helt psycho och började slå min bror istället för mördarna. Puh det var fan tur att jag vaknade!

Är det sådana drömmar man får när man sitter uppe hela natten för att plugga?! I så fall var det sista gången jag gjorde det. Alla drömmar betyder något, jag tror att denna betyder att jag ALDRIG ska bli kär igen. Vad är det jag har sagt hela tiden va va va va va ? Who was right hahahaha.

Jag menar, vem skulle någonsin vilja denna godingen något illa?:

Do you know...

... that I've decided to cut a freaking adoreble sidecut hehe. Jag tror faktiskt att jag ska testa. Lite läskigt, men vafan, prefekt årstid. Blir det fult är det bara till att dölja det med mössan ju. Lite smart? Får verkligen inte banga nu, jag tror det kommer bli coolt faktiskt. Nu är frågan bara, före eller efter nyår? Hm. Kan ju inte gå runt med mössa och sånt på nyår men samtidigt vill jag att de ska ha hunnit växa ut en hel del fram till våren. Fan vilket jobbigt beslut! HAHA vilket I-Lands problem!

Jag ska inte raka freaking halva skallen, bara en liten bit. Vet ikke om jag ska raka eller klippa. Ska inte va halvt skallig i alla fall, that's fo shue. Menmen.. Detta va väl rätt snyggt? Iiih jag måste ju våga! Vad är det värsta som kan hända liksom?

Bild lånad HÄRIFRÅN!


outfit



Det ser ut som jag har ett sugmärke på vänstra patten, men det är det inte vill jag lova. Vet faktiskt inte vad det är. Förresten, ni ska inte ens titta på mina pattar så skitsamma. Era pervooooo'n!

Körde på långt, stort linne och lacklegging's idag. Rosa strumpor till det, FINT. Hello Kitty är det dessutom.

girls night out

Tjejerna räddade verkligen min lördag! Fyfan vad kul vi haft idag. En mysig spelkväll med mat, godis och chips. Har skrattat så jag fick ont i magen, ordagrant hahaha. Först spelade vi ett sällskapspel "Med andra ord", heter det, sen körde vi igång på riktigt med KI-NECKT! ... tror jag det hette. FYFAN vad kul och jag känner redan min träningsvärk hahahah.

Kolla hur det hamnade när vi först plockade tomater och sen gurkan hahahaha. Sen har jag faktiskt bara en massa bilder på Sarah. Eller hon var ivägen på bilderna rättare sagt haha. Nej men. Vet inte hahah, orkade inte fota med suttig mobilkamera hehehe.


fucking skit

ÖBYL HALIJÖDUI LGHAMDÄP Y_GHL KJ RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVHÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!  JAGDbHLAD GAKD:BLAADILGU BKALKNML_:.......

Jag vill fucking skrika och svära så mycket som möjligt nu jävla fucking bajs helvetets jäkla skit! AHHH bajsar snett på detta asså.......... Bajsar RIKTIGT jävla fucking snett. Jävla hallllla fakkkkkkkking baaah.

Vill göra om, göra rätt. FUCKING RÄTT. AAAAAhhhhhhhh ....... AOFGI:AHLPÄHA:KN ,m Om det så ska krävas 34567890timmar från mitt liv så ska de fan va värt de. Träna träna träna träna fucking TRÄNA!

just like a model


here we go again

Jaaaaaaaaaaaa.... What to do liksom. Här sitter jag i min ensamhet och fryser fingrarna av mig. Orkar egentligen inte vakna upp till en helt likadan dag IGEN. Klaga på att väckarklockan ringer, snoozar, klagar igen, går upp, klagar på vad jag ska äta, klagar på att jag inte orkar ha jeans, klagar på att det är för kallt ute, jobb, hem, sova. Mhh. What a day liksom. Visst låter den spännande? Fast iförsej så brukar där hända rätt mycket på jobb och efter jobb.

random bild leker med fannys kamera hahah BTW mitt hårt MÅSTE färgas!

these snowy days

Tog fel buss två gånger irad på väg hem från jobb idag. Starkt jobbat! Kom hem skitsent också och är redigt trött men samtidigt så väldigt pigg. Orkar inte gå och lägga mig. Jobba och sova är allt jag gör om dagarna nu. Ja och facebook såklart hehe. Idag har jag faktiskt hunnit plocka undan lite kläder ifrån mitt rum, nu ser man i alla fall att här står en soffa också. Imorgon får jag dammsuga och damma också för på lördag är det tjejkväll med en massa spel. Måste bara planera in mina tusen läxor också.



Jag gillar denna webkameran när det är mörkt, då ser det ut som jag har helt mörka ögon oyä! Egentligen har jag gröna.. Riktigt starka mörkgröna typ heheh :)


happiness




I åttan - den bästa tiden någonsin! ... Hittills :)

Det syns inte på bilderna, men fotboll kan göra så himla mycket med en människa. Med mig i alla fall. Under tiden de bilderna togs levde jag drömmen på riktigt. Inga problem, bara medgångar!

Nu ska jag sova, jobb imorgon buona notte♥

we can do this

Känslorna väller upp över öronen på mig. Jag är så otroligt tacksam över mina fina vänner som tog emot mig redan i somras då jag föll första gången. Det är aldrig lätt att gå vidare ifrån sin första kärlek, men mina (världens bästa) vänner gjorde det så mycket enklare för mig. Massor med små överraskningar då det varit som värst och bara varit i närheten helt enkelt. Är lycklig att jag lyckats välja rätt vänner, för livet!

Livet går faktiskt vidare, även om man inte tror det just då. Trodde nästan jag var självmordbenägen där ett tag. Men jag klarar mig fint, om inte mycket bättre nu! Har äntligen fått koll på livet och fullföljer mina drömmar. Detta känns rätt.

Ärligt talat så hade jag inte varit här jag är idag om det inte vore för mina närmsta och även vissa som jag då var längre ifrån och är nämre idag just på grund av detta. När en dörr stängs så öppnas en ny. Nu hoppas jag bara att det kommer att fortsätta åt rätt håll, i rätt riktning!

"Gå vidare! Killen var inte rätt och om killen gjorde slut på ett äckligt sätt så är han en skitstövel och inte alls värd dina tårar. Tänk vad många underbara killar det finns där ute, och någon är rätt för dig."
Ett citat ifrån Kenza för några år sen.
Nej jag är inte alls nörd och läser hennes gamla inlägg.....

en bild ifrån när vi var tio.
Jag står bredvid Miki, (jag i mitten), Emelie sen brevid Emelie står Sarah!
Thörn hittade vi några år senare, but baby you are the best♥


tell me where you came from

Har haft massor av drömmar inatt så det känns som jag knappt har sovit något alls men ändå känner jag mig helt utvilad.  Dock vill jag gå och lägga mig i soffan med en varmchoklad när jag tittar ut och ser STORA snöflingor falla supersnabbt.

Men äh, nu ska jag göra mig iordning sen sticket jag till jobb CIAO!

I nian på julmiddagen på hemkunskapen :) (ps det är saft)

RSS 2.0