soldier



Puh. Fint att jag kom ihåg träningskläderna och inte läxorna innan jobbet. Braaaaaa micket bra. Imorgon ska jag ta med mig lite läxor. Men jag orkar verkligen inte. Så jäkla trött på det att det knappt är sant. Jag som brukade tycka det var kul att plugga. Men ändå, lite skämmigt att komma med datorn på jobb och bara "eh ja, dags för plugg" and i will end up in facebook as usually.

Tror jag ska börja på Ecuador-arbetet nu. Eller ska jag kanske börja på matten, svenskan, engelskan eller något av våra andra 67808 läxor? En Trött Student! - HAHA kul det lät.

this is just like a fairytale


Si... Jag är fortfarande stolt över mina fina örhängen! :)

Jag har en magkänsla om att något bra kommer hända snart. Det har redan hänt massor av bra saker på rätt kort tid. Men denna gången är det något annat, jag har fullt med fjärilar i magen. De bara flyger runt där inne och kittlar mig. Konstigt för jag är aldrig "kär", för det första är det töntigt och för det andra så älskar jag mig själv mest. Menar, vem skulle älska mig mer än jag själv och vem skulle jag älska mer än mig själv? Exakt, couldn't be any better. Okej Zlatan, men det är en annan femma!

I♥SOCCER MORE THAN LIFE IT SELF

business woman



Nu drar jag till jobb, HAJ!♥

ive found "the one" in my life ♥

Det känns så tomt att inte har tränat idag och inte ska träna morgonträningen imorgon och kanske inte ens kvällsträningen heller. Har varit halvsjuk nu i två veckor med en extrem halsbränna och har tränat och spelat matcher ändå - varje dag. Det blir inte bättre! Så nu tror jag ärligt att jag behöver vila mig helt frisk så att jag kan ge 110% istället för bara 100% och sen vara yr och se fläckar efteråt. Men som sagt, det är bara något jag funderar på. Är inte säker på att jag kan skippa tre träningar på två dagar. Fast samtidigt vill jag bli helt f*cking frisk någongång.

Äh ska gå och lägga mig och läsa nu. Läsa gör jag endast för att det är en läxa, tro inget annat. Skit tråkig bok dessutom. Kommer somna efter tre rader. Eller så slutar det med att jag sätter igång tvn istället. Tänk er, jag jobbar OCH pluggar samtidigt. Oja inte många som kan det inte.


first day as an adult, puh



Första dagen på jobb and i freaking love it! Måste dock lära mig packa in presenter -.- stod och förskte på olika packet och fick riva upp det hela tiden för att det inte blev bra nog. Tillslut gömde jag packetet hahah. Att packa in julklappar och paket är nog det tråkigaste som finns.

BTW, check-a-out mina nya snyggisar på öronen! MMMMMMMHM converse it is

i just had a wake-up-call



Perfekt med bio på en söndagskväll! ;)

karma will come back and bite you

Fint att jag nyss dampat på att datorn funkar så kommer min bror och sätter in sladden. Bra där Felli. Bra! Ofta att man tänker på att titta om sladden är inne eller inte ifall datorn inte funkar. Det är inte så att jag redan hade testat att trycka in exakt alla sladdar utom just huvudsladden. Inte alls!

Men... GOD MORGON I ALLA FALL!♥


love can be whatever you want it to be

Har spelat cup hela dagen, och som vanligt svider mina knän lika mycket, precis som dom gör efter varje cup. Inomhusfotboll är inte min grej, jag är klumpig haha men fortfarande djurig. Längtar till utomhus matcherna! 

På bilden kanske de inte syns att mina knän är sönderslagna (en liten överdrift) men i verkligen gör det cepe ont. Hoppas ni 15 st som läser detta tycker synd om mig. 


falling out of love is hard, building faith on love is worse.

jay smith♥


Vinner inte han idol så vet jag inte vart Sverige är påväg.

just like he's my lifestyle

life is a mystery



JAG ÄLSKAR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

Att ha snöbollskrig, mula varandra och åka pulka är bland det roligaste som finns. Tänk att först frysa ihjäl sen springa sig varm i snön bara för att man jagar någon som ska bli kall. HAHA gjorde så min kompis ÅT snö idag hahahaah. Fast sen kasta han en hård snöboll i skallen på mig. Kommer säkert ha en fin bula där imorgon. Men wtff hahahahah kalaskul! Som att vara fem år igen. Man blir aldrig för gammal för vintern!

good bye my trusted friend


WOH, har äntligen fått mina träningskläder ifrån skolan.

Förövrigt är bilden väldigt vacker med en stor finne på hakan..! Mhhhhhhh. Wintertimes, just gotta love it right?. Blä, ska försöka få bort den.

love is more than just a word

OBS! MENSVÄRK SUGER BIG TIME!

.... Men annars har dagen varit great hehe. Fixade Svenskprovet idag på en halvtimme bara och har räknat massvis med matte resten av dagen. Bussen är dock jäääääävlar i det seg nu om vintern. En timme hem, EN HEL JÄKLA TIMME, helt sjukt.

Nu har jag precis kommit hem från ett besök i kyrkan. Snart ska jag börja ta itu med städningen och läxorna, det är mindre kul. Men what to do, det måste ju göras.

I ♥ U, girls ! ps haahh på bilden gick vi i sjuan!

Ecuador



- Visst verkar det mysigt i Ecuador?! Exakt det landet jag studerar om nu då vi har som projekt att marknadsföra ett hus därifrån. Ah det är till och med så att jag hade kunnat tänka mig att köpa ett hus där. Inte direkt som i USA där allt är stort, nytt, fint och fräsht men ändå. Hela Ecuador verkar vara som en lite by där alla är söta och trevliga mot varandra.

Där finns faktiskt inte bara "by-hus" utan där finns även nya och moderna hus. Så som detta:


Hade inte bangat på att bo där! Mh tänk att bo på jordens mittpunkt. Ja Ecuador är faktiskt jordens mittpunkt, hur jäkla coolt är inte det? Liksom mitt i hela smeten! Tänk de varma klimatet, fast i huvudstade, Quito, är det dock ett milt klimat med ca 22c grader om dagarna och från 5-10c grader om nätterna. Helt perfekt, inte för kallt men ändå inte för varmt. Fast hade jag fått välja hade jag nog valt att bosätta mig i staden Loja.



OK, back to the studies and stop dreaming.

memories

HAHAHAHAHAHAHHAH,
denna bild är ifrån sjuan när jag alltid hade hänt och ritade på mina skor.

the sad part about this

Jag har slutat gömma mig för verkligheten för nu är det dags för att inse. Tar tag i mitt liv, en gång för alla. Så småningom försvinner du allt mer. Detta ska fan inte få förstöra längre. Ingen bör må dåligt över en person som knappt kan vara ärlig om sitt namn. Lögner och svek, fyfan vilken lek.

"Efter regn kommer solsken" SOLEN ÄR FREAKING PÅVÄG, så sluta förstör nu va?!

Nu ska jag mysa med min lillasyser i soffan med varmoboy och vaniljsås. Ja ni läste rätt men det är så jäkla gott.... Mhh oxievångtimes med anton haha. Ska måla mina naglar också. Sen ska jag plugga mig till ett MVG på svenskan till imorgon. Måste ha en paus bara. Komma på fötter igen, men det går snabbt.

Sommaren 08, en av det bästa somrana någonsin!!!
btw, ja miki har stavat fel på "chica bonita" heheh♥


now you are nothing but a loser



Mh att skriva egna meningar i personliga pronomen, HOW FUN?!
Mína meningar har i alla fall en mening, <- haha där fick jag till den.

FOTBOLL♥

SUPER AWESOME TRÄNING IDAG! fötttfifan!

hahaha kolla så söt jag var när jag var liten (målvakten som håller i bollen). Vad snackar jag om VAR haha jag ÄR! Dock super ytter nu istället för målvakt. Here I go diamantbollen 2014, hahahahahhahahaha. Ja det är heeeeelt okey att drömma!

this boy



DRÖMMER MIG IVÄG TILL ITALIEN♥
Oooooh vad jag längtar, juni är lätt bästa månaden på året. Italia amore mioooos woooho! Synd vi inte kan va där oftare. Men det kommer, efter jag hittat min principino där nere hehehhe. Nej men. BAH! Vad jag längtar redan nu. Det känns som evigheter sist, men egentligen är det bara fyra månader sedan.

imma monster

E det bara mina framtänder som är bigbouta eller är det normalt?


i have my reasons

Sitter på engelsklektion och hoppas på att hon inte väljer mig att prata om filmen heheh. Obs she got me. Ohhhhh detta är så tråkigt. Engelsk lektionerna kan dö. Nä skoja de går inte för det är inte precis så att de lever. "But hey, Felicia pay attention!" Noway orkar inte haha. Skoja. Dålig förebild jag är. Öh OK ska logga ut från bloggen nu och börja plugga hö-hö. Dutttti flikkka.

Vilket jävla fake-smile jag fick till HAHAH!

stay the night

Det känns inte som det är söndag idag. Fast det kommer det säkert att göra när jag vaknar av väckarklockan imorgon. Dagen har varit awesome med fetstil till och med. Massor med mat (pizza), massor med gott (chips & dipp) och massor med film (ROME & The notebook) med my girlZzzz. Fast the notebook var tråkig och sorgilg. Visst är man i ett bra förhållande så hade den nog varit bättre. Men inte i min sitaution, i can tell you. Okejjjj då, den var ändå helt okej nästan lite bra. Gamlingarna var gulliga. Aja skitsamma, se filmen själva vetja!

Azzzzzzue måste sova nu. SKOLA imorgon. Har dock inte fått mitt schema ännu ;s ooooorka. Funderar på att skicka ett mail imorgon när jag vakna och skriva "men oj jag trodde det inte var skola idag för vi inte fick något schema" hahahaha.. Det hade varit ball!

sa ju de, jag har varit utflippad i hela mitt liv; jag i sjuan!


I'M FREAKING HAPPPY!



ÄLSKLING IM DAMN PROUD OF YOU!

HAHAH... börjar bli rädd

För en timme sedan...

Jag:
Vet du vad?!?! :)
Mamma: Nej... *LER*
Jag: Vänta vad tror du nu jag ska säga?
Mamma: Vet inte ...
Jag: Varför ler du så konstigt?
Mamma: Att du har hittat någon ny?
Jag: HAHA, NEJ!

För fem minuter sedan...

Pappa:
Vad var de för bild du la upp på facebook?
Jag: På antonia?
Pappa: Där var ett hjärta och en ask
Jag: Ja... på antonia?
Pappa: Men en massa ljus
Jag: Ja på ANTONIA
Pappa: Jag tänkte "vem är det nu som har friat till dig"
Jag: HAHAHAHAH, antonia!
Pappa: Hur f*n skulle jag kunna se att där var en häst på bilden.

NÅGON vill att jag ska skaffa mig en pojkvän............ De är nog litta trötta på mig ;o.

la-la-la-la-la-laaaaaaala

Väntar på mat, mat, mat, maaaaaaaaaaattt!!!! Dying here maddafakkah's. Dock ska vi äta kolpudding och jag undrar starkt om det inte är barnmisshandel? Funderar starkt på att plocka upp godispåsen ifrån väskan och käka det till middag istället. Undra vart mamma fick den knasiga idén ifrån. Tror inte ens att hon själv tycker om det. SHIT, tänk så är hon gravid?!?!?!. Nej jag är för gammal för att ha en liten bebissyskon nu. Folk kommer tro att det är min unge eller något.

hjälppppppp. maten är klar nu. ska jag gömma mig under bordet så jag slipper eller?

memories


falling out of love is hard

Nu ska jag gå och lägga mig i ett bad, läsa en bok och bara slappna av för ett tag. Inte för att det har varit en intensiv dag, men ändå. Skippa tankarna för några minuter och leva mig in i bokens värld istället. Låter mysigt. Kanske fundera på vad jag ska ha på mig idag också hahah, vilka problem♥

första bilden på denna datorn :)

you want a piece of me

Var ute och sprang imorse och tänkte äta nyttigt nu när jag kom tillbaka. Tog fram en keso burk, en sked och började käka. Ewwwwwwwwwwww............. Helvete heller att jag äter det där igen! Hittade en hamburgare i kylen och började äta på den istället. Mh nyttigt, jag vet.

en sexig, trött, kall, hungrig, glad felicia bengtsson! BAM

paranomal activity 2

Aaaamaaagad ! Tror jag bajsade på mig 7 gånger på bion idag. Vem fan plågar sig själv genom att gå på såna filmer? Kommer inte våga sova inatt. Har nyss suttit och snackat i telefon i en timme med en kompis som var med och såg bion. Han var lika rädd som jag, om inte värre hahah.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig... Om jag vågar. En lång dag med ton's of homeworks tomorrow. Orka, öh nä? Men HEY MVG!


im losing you forever

Har nyss stått och försökt borsta ur mitt hår i en halvtimme typ. Hooooooost alexander som smetade läppsyl i hela håret på mig och host alla ni som hjälpte honom. Men efter en dusch med mycket balsam och en rejäl omgång med borsten gick det bort. Och hahah bara så ni vet så kletade jag läppsyl på dem också, jag är väl ingen loser heller. Nä skoja, men... det var kul och det var inte alls jag som började.

Nu ska jag kleta in mig med BUS (bajs ur shampooflaska) så att jag blir brun och fin också. Sen ska jag somna till Kenza Tyra Show. Perfekt. Imorgon blir det nog ingen träning för min del, håller på att bli sjuk och känner att jag borde försöka hålla mig så frisk som möjligt. Särskilt med tanke på att där kommer en del viktigare träningar längre fram. Auh, snacka om att jag ska kränga C-vitaminer i helgen i alla fall.


Jag med Firas' palestina sjal på matte lektionen idag hahaha.


all you ever said will be forgotten some day

Nu har jag inte mycket kvar på mitt projekt. Fast iförsej är klockan också snart 19.00 och jag har pluggat i stort sätt i nio timmar. Okej, inte riktigt. Har tagit några pauser för matte, mat och facebook. Shit... Vilken nörd jag låter som hahaha.

Just nu lyssnar jag på hoobastank och bokar in en bio till imorgon, paranomal activity 2. Mama help me! Im goin shit ma pants. Kommer inte våga sova ensam imorgon natt hahah. Skojar inte, jag är en riktig pussy när det kommer till spöken. Skit läskigt ju.

Nej asså. Kan inte mygla mer. Måste plugga vidare så att jag hinner bli klar idag. Fakkkkkk....... Jag svär mycket har jag märkt?

outfit



Hahahah måste verkligen börja använda systemaren igen....

one love is all we need

Det roligaste av allt är att om 40min är det dags för 2timmars och 40minuters (rehab)matte. Vilken jävla dag och jag som egentligen skulle slutat 11:25 idag. Okej nu ska jag sluta klaga för jag är rätt glad egentligen. Min musik på spotify får mig att längta till helgen. Fast ändå inte. Men ändå! Hahah. "Dance, dance, dance like it's your last night!"

ahhhhhhhhhhhhhh! stressad & glad går inte ihop men ändå.
i will work this out, måste bli klar NU! cya♥

deoxirbonucleic acid, DNA

Har suttit sen klockan TIO imorse och försökt bli klar med mitt f*cking no-projekt på fem j*vla sidor om genetik. Finns himla mycket att skriva och tre gånger mer att blanda ihop. Nu är jag snart klar med flera sidors fakta, mh alltså är jag inte ens halvvägs klar. Efter faktan ska jag få ihop allt till en bra och intressant text som man lär sig snabbt och enkelt. Typ. Klyddigt as hell. Från en sak till en annan så har jag faktiskt tagit ca en timmes rast för att äta lunch i lugn och ro.

Hej förresten....!
& btw, no idea vad som hänt med mitt hår. Det var ikke så när jag kom imorse.

HAHAHAH denna bilden la jag in bara för att! Alex sitter framför mig och snear mina poser jag gör för bloggen. Han är duktig som räknar matte i alla fall (:

skitrolig svensklektion

Ringar & handkräm från Fanny
check it out bitches :)

so sick of love songs



Some people say choose your ground, don't go down the wrong way. Life aint easy but i don't wanna be afraid. If i bend, if i break, i will learn from mistakes.

Ska sticka till ett två timmars styrkepass nu.... Mhh låter det lockande? Gissa vem som inte kommer kunna gå imorgon? Hell yeah, that's me. Men vafan, de lönar sig ju. Bra träning = bra hälsa + ett steg nämre mitt mål; fotbollsproffs. P.S mina magrutor har börjat synas. WTF, det är vinter. Lite fel årstid, nu måste de ju stanna kvar till i sommar! .... TRÄNING CIAO

i would rather walk away from you

FETTRÖTT, har verkligen stressat igenom hela denna dagen. Knappt haft tid att äta ens. Det har varit så på sistonde faktiskt, att jag stressat så mycket att jag till och med glömt bort att vara sugen på något sött. Senast jag åt chips var i lördags och då åt jag inte ens mycket!!!! Shit. Jag skrämmer mig själv. Vafan är detta..... håller jag på att bli nyttig eller vad är det frågan om? Inte helt normalt.

Aja aja aja. Är helt hyper fastän jag är cepetrött......! Fixade prao idag på playoteket. Nej det är inget tönt ställe, det är faktiskt riktigt f1. Jag menar, SUPER MARIO!!!!!!!

Ska sova. Däckar nu. Jag lovar. Först ska jag bara skrika ZLATAN en sista gång;
ZLAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! (L)

superduper sexy bild hahahahhaa

ZLATAN IBRAHIMOVIC♥


Min man, min man, min man, min man, min man haaaan vannnnnnnnnnn!!!♥

stressssss



Kom nyss hem ifrån träningen måste sätta en raket i arslet för att bli klar i tid nu asså. Duscha, raka benen (tro mig, det behövs!), äta, fotbollsgalan/el clásico !!!!!

Bloggar mer snart. Efter allting. Förresten, har fått en kamera av min bror (fett dålig but still) så nu kommer jag bomba bloggen. Så länge jag orkar i alla fall HEHEHHEHE.!♥

outfit



Riktiga fattiga bilder HAHA..! Hade cepe-bråttom iväg till träning. Det blir bättre imorgon, i promises!

16's the perfect age

Inte för liten men ändå inte för gammal. Fortfarande liten nog att kunna sova med nalle men gammal nog för att sova med pojkvän. Dock föredrar jag nallen haha! Jag är tillräckligt gammal för att följa min dröm men fortfarande ung nog att göra misstag.

Jag hade tusen fler jämförelser i huvudet för ett tag sedan, nu är jag helt enkelt för trött för att komma ihåg dem. Ska upp tidigt och spela match imorgon. Måste sova nu nu nu. Dock ska jag somna till ett par Hannah Montana asvnitt. Det är jag liten  nog till att göra. Där ser ni. Man är precis så gammal som man själv väljer att vara.

GOD NATT!
p.s jag älskar dig bästavän, johanna thörn♥


there's no ring on my finger


pluggar röven av oss.

Thörn: Du vet att man brukar säga att det sitter i ryggmärgen?
Jag: Mhh ?
Thörn: Det sitter i ryggmärgen!
Jag: HAHAHAHAHA ..
Thörn: *förklarar*
Jag: Hihih.. Mh
Thörn: Ah nu skriver du det, din jävla idi!
Jag: Hahaha.
Thörn: SLUTA SKRIV!

Såhär kul har vi när vi pluggar. Bah *dör* företagsekonomi är så tråkigt. Thörn pluggar hela tiden. Hon är duktig. Jag är hungrig. Min mage kurrar. Dags för lite snacks. Måste ju ta en paus någon gång..

Nu sa Thörn: "Tänk om du hade skrivit så mycket på dina uppgifter, tänk så smart du hade varit."
Mhhh, då hade jag varit läskigt  smart. Som Ajnstajn jo now?



HAHAH laserturken gör mina läxor! Klå den ni. Nu får jag MVG i turkiska vapen industrin ;)

a summer night

SHIT, BÖRJAR BLI SJUK!. Fuuuuuuuuuuuuuuuuck. Det kommer så inte lägligt! Hur ofta kommer det lägligt egentligen?. Måste. Sova. NU! God natt mis amores♥

Mmmmhh, sommmmmmmar !

now and then

Imorgon börjar jag 12:10 MEN ska ändå upp 09:00 för att städa rummet och sen hälsa på min gamla idrottslärare. Vi skiljdes som ovänner, shit jag var så j*vla sur på henne för att hon sänkte mig till VG från MVG precis i slutveckorna. Men tro mig, hon hade sin rätt! Jag fick rekord i allt jag gjorde, men under de vanliga idrottslektionerna var jag verkligen en omogen liten unge.
Trots att jag var som jag var i grundskolan så har hon ändå alltid stöttat mig på gott och ont. Kommer ihåg en gång när jag envisades om att jag aldrig skulle röra en fotboll igen haha. Hon körde en utpressning på mig och tvingade mig att ringa till LdB och be om en provträning. Efter många om och men gjorde jag det faktiskt och ja, herregud. Det är de bästa jag gjort i mitt liv. Även efter min skada hjälpte hon mig med all sorts rehab, speciallister till min skada. Synd att jag inte tog till mig allt hon sa med en gång. Fast ja, man lär ju sig av sina misstag. Om jag någon gång i hela mitt liv får ta emot en guldboll så är hon den jag ska tacka framför hela svenska folket.

Hoppas hon blir glad av att jag kommer imorgon. Har helt mycket jag vill berätta för henne! Om någon i min förra skola ser vad ja skrivit så kommer min mobil plinga i 190 med texten "HAHA är du seriös i ditt inlägg?!". Jap, jag är. Thörn kommer skratta åt mig hahaha. Vet inte vad som tagit åt mig, antar att detta är en del av mognads processen. Just idag, just nu känner jag mig så mycket starkare än vanligt. Efter dagens träning, med ett nytt rekord och med en rejäl utskällning av min tränare så känner jag mig starkare. Det är säkert bara för stunden, men nu vet jag. Nästa gång jag blir svag och sjunker igenom marken så ska jag rabbla upp min tränares ord i huvudet om och om och om och om och om igen. Ända tills jag känner som jag gör nu. För detta klarar jag, fotbollsspelare är starka!


måste skriva av mig.

Varje gång jag bloggar ploppar du upp i mina tankar. Jag var så kär att jag till och med gjorde en epost adress med vår årsdag. Vi gick igenom de viktigaste faserna tillsammans och har lärt oss av varandra. Nu kan vi gå vidare på egen hand. Hitta vem vi själv är. Sen en dag kanske vi har vuxit ihop igen. Du var min första kärlek och det kommer jag aldrig att glömma, bra som dåliga tider. Jag tar lärdom av alltihopa. Just nu är detta bästa valet, förtillfället. Men jag kommer fortsätta hoppas på att det är dig jag avslutar denna boken med. Happily ever after..

Nu satsar jag på karriär. Eller ja, ni förstår va? Ni vet, fotboll, skola, familj och vänner. Jag har hört att hjärtat slår ett extra slag när den rätta dyker upp. Jag tänker inte leta, men när jag får den signalen så vet jag. Under tiden ska jag skapa minnen. Nästan så att jag längtar till att få komma ut och se världen. Att få uppleva lycka med någon annan. Jag fortsätter att drömma om min framtida man. Jag ska träffa han när jag är ung, det har jag redan bestämt. Tänk vad kul vi kommer ha, tänk vad bra vi kommer få varandra att må.

Lite dubbelmoral i texterna. Men så blandat är det just nu. Jag är lättad av att slippa bli dåligt behandlad, men samtidigt ledsen att det är över. Jag är glad att det är över så att jag kan bli den lyckliga människan jag  en gång var före allt dehär. Förstår ni? Jag är ingen deprimerad unge egentligen. Jag är inte ens deprimerad nu, det strömmar bara igenom en del jobbiga tankar genom huvudet. Trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva detta. Ärligt. Det skulle ju vara han och jag föralltid. Men... mina närmsta visste bättre. Ingen kan leva i ett olyckligt förhållande. Det har jag väl själv insett nu också antar jag. Vissa dagar mer, andra mindre. Det enda jag vet säkert är att allt kommer bli bra igen, på ett eller annat håll. Usch ser inte fram emot denna jobbiga period jag är påväg in i. Allt låter så enkelt när jag skriver. Reality sucks big time. Nej så kan jag heller inte säga, för mestadels är verkligheten helt okej, om inte mycket bra.

Jag borde fattat bättre från början. Men ja, bättre sent än aldrig eller vad det är man brukar säga. Är så jävla rädd just nu. För att jag ska fastna i denna jobbiga perioden och aldrig kunna få vara lycklig igen. Fast jag är rätt lycklig för tillfället. Ibland. Eller mestadels. När jag inte tänker på dig. Jag kan inte förstå hur man kan va olycklig både med och utan en person. Det är sjukt. Herrejisses. Jag var kär, jag är kär. Nej inget av det och båda två. I'm in between. Vill glömma, vill aldrig glömma. Vill komma ihåg, vill bli av med skitet. Vill oss så jag kan dö samtidigt som jag kommer dö om det blir oss. Du var mitt allt och är fortfarande större delen av mitt liv. Har tänkt på dig varje dag i tre år och lite till. Det är svårt. Mycket svårt.

Nu måste jag träna..!

skrattretande

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
- detta misstaget tänker jag endast skratta bort
Hade jag haft en docka utav dig hade jag slängt den i marken, stampat på den och sedan bränt upp skiten.

pensionärsjävlar




När jag blir gammal ska jag också bli en cool pensionär! Jag ska göra allt sånt som hyffs inte innebär och sen skylla på att jag är gammal. Fyfan asså, jag ska smida planerna redan nu så att det bara är till att uträtta om 60 år. Jag ska vara en av dem som tar ut sina löständer mitt på resturangen och gnäller på allt.

Det handlar om att ha kul hela livet, i alla åldrar. HAHAHAH , jag skrattar redan nu. Tänk då om 60 år när jag viker mig av garv. På bussen ska jag släppa en hög prutt och peka på någon annan.

NU ÄR REKLAMEN SLUT! Cyaaaaaaa later bitches ;)

O-M-G !

FÖRSTA STEGET TO FOLLOW MY DREAM; all set and done!

Herrrregud, är så himla nervös just nu. Första steget är avklarat. När jag tagit andra steget är det dags för tredje och i tredjesteget är jag redan inne i det. Om jag klarar av fjärde steget då är jag världslycklig. Då är det inget någonsin som kan bring me down. Shit. Jag är lycklig redan nu. Känns som jag tar ut glädjen i förskott. Men jag måste göra detta. Jag måste följa hjärtat, jag måste klara det! Nu gäller det att hålla en låg profil och sköta det proffisionelt. <- HAHAHAHA...... Skoja, men ni alla kommer förstå vad det är jag menar så småningom.

Pryder inlägget med lite happy-times från helgen hihihih ♥

sometimes its hard to tell in the dark

Idag är det måndag och det blev en superbra start på veckan. Nästan så att jag har saknat min klass en aning haha. Har överdrivet mycket att fixa denna veckan, måste verkligen planera min tid väl så att jag hinner med allt. Tuffaste utmaningen blir nog matteprovet på torsdag. Hurfan ska jag hinna räkna hundra sidor plus lära mig allting på TVÅ dagar?! Gäller att ligga i. Faste det får vänta tills senare ikväll, för nu; TRÄNING♥



his best days will be some of my worst


falling apart

Mitt i all panikskrik och gråt, samtidigt som jag faller, på samma gång som du fortsätter att trampa på mig så vill jag stanna upp och säga ett dåligt skämt. Bara för att få skratta. Är det normalt? Denna gången landade jag så jävla hårt att det känns som jag borras ner under jorden, fast jag var beredd på detta skulle ske igen. Som förstenad sitter jag och skriker medans tårarna faller ner från kinderna och landar knäna. Varför landar dem mjukt medans jag landar på sten? Nu rinner svetten ikapp med tårarna. Det snurrar i huvudet. Rösten börjar ta slut. Är det detta jag har samlat energi till hela veckan jag bara sovit? Detta känns som en evighet.

i hate to find my self thinking of you again.

VAFAN! Är helt klarvaken, alla andra sover, och det går inte att hyra ner filmer?! Menar ni att jag bara ska vara här och rulla tummarna? Ligga i sängen och kolla upp mot taket? Tänka en massa konstiga tankar? Hinna förstå hur nerdämpad jag borde vara? Nej kära hjärtanrn's. Detta har SÅ varit min otursvecka, hela veckan. Säkert karma. Nog dags att börja sköta mig exemplariskt igen.


Cya

Nu går vi till Mcdonalds. Fullt normalt. Fullt normalt.


saturday night

Medans Emmys mobil är tyst så plingar min som satan i gatan. Hehe yeah hon väntar sms så tänkte strö lite salt i såret och bara meddela att jag får minsann tusen sms i minuten. Med bara en liten överdrift, så det är inte så jag sitter här och förskönar sanningen.

Har gäster här hemma, ja Emmy är en av dem hehehehe. Är en liten fjortis som blandar mina egna drinkar, nu en och en halv drink senare är jag kissig som in a helvete. Snart ska vi GÅ till mcdonalds. Lite motion sådär på en lördagskväll sitter väl aldrig fel? Och ja, mcdonalds är långt bort, så tro inte vi ska gå tio meter bara.

Tror jag inte tåler spriten... Jag menar.... ÄR DE VERKLIGEN EDWARD JAG SER?!?!??!?! AAAAAMMAAAAGADDDDDD!!!!!

love is w.i.e.r.d

Jag sov HELA natten utan att vakna upp av en massa mardrömmar. När jag vaknade var jag helt lycklig, jag tänkte in ens på han. Förens jag tänkte;

"vad är det första jag tänker på när jag vaknar?"
"....han"
"NEJ P-PILLER!!"

HAHAHAHAH.. Tog min p-pilla och däckade igen, fast än att mamma skrek att jag var tvungen att vakna för vi skulle sticka om en timme. Det är ett mirakel att jag kunde soma om till hennes skrik. När jag vaknade igen så var jag fortfarande lycklig. Efter en kvart tänkte jag

"shit jag har inte tänkt på han på ett tag nu! Duktig Felli!"
"fan jag tänker på han nu ju..."
"bara det inte blir djupare tankar"
"han sa de, han gjorde så....."
"FAN, djupa tankar, upp och ät fruksot!"

Det sjuka är att när jag inte tänkt på honom på ett tag så påminner jag mig själv om honom typ. Herrejisses vad komplicerat. Jag skrämmer mig själv hahaha. Detta är inte jag. Im made of rock. I vanliga fall hahahahahah. 

Nästan så jag skulle kunna skapa en hel komedifilm om mitt liv. Allt kan bli kul. Här behövs ingen empati, skämta om misstagen är så mycket roligare.

Kommer ihåg i skolan för några veckor sen nästan precis när jag fick reda på "det" så sa jag massa elaka skämt hela tiden och skrattade åt dom, precis som vanligt haha. Helt plötsligt slänger jag ur mig "Det är mycket roligare att skratta än att vara arg, från och med nu ska jag skratta åt honom". Då började alla andra skratta också hahaha... När något är jobbigt skämtar jag åt det så att jag har en andledning till att skratta istället. Smart va?

during night-times.

Vänskap är också ett slags förhållande och vet ni (du, bloggen(?), den, det) vad? Jag önskar att när jag en dag träffar "the one" så ska vi ha ett lika bra förhållande som jag och min bästavän har. Tillit är bland det viktigaste som finns♥

you'll see that everything will be fine, just fine.
life goes on and i think that the light is near.

high on this... i think

Hur lyckad är en fest om man börjar asgarva redan i dörröppningen? Hahahah... Nejj, vi stack lika fort som vi kom, likabra det. Jag var ändå inte på särskilt festhumör om jag ska vara ärlig. Har nog fortfarande en del att tänka igenom. Fan, get me out of this fucking process. Aja, "det blir bättre med tiden blablabla", fast ja det blir det väl. Efter regn kommer solsken. Undra hur länge det ska regna för jag är rent genomblöt just nu. Dessutom behöver jag lite sol för jag känner mig som en krita. Om jag reser till ett soligt land så har jag ju faktiskt tagit tag i mina problem och skyndat på dem en aning. Smart där Felli. Ohyähh!

Nej ärligt. Nu gnäller jag bara för att jag vet om att jag högst lär få 6½ timmes sömn inatt hahaah. Jag har blitt en riktig sömntuta! I will sleep tight tonight.


Im amazing just the way I AM

Första morgonen på länge som jag faktiskt känner för att gå upp. Första gången på länge som det känns som jag har en andledning till det. Jag har sovit jätteskönt i natt, i min egna säng, helt ensam till och med. Detta funkar, måste bara ge det lite tid.

Mamma har storstädning i hela huset och jag ska hjälpa till. Okej, jag måste egentligen hjälpa till, men hade det varit frivilligt hade jag faktiskt ändå hjälpt till. Ska bara upp och äta någon snabb frukost.


how can i describe my love to you?

ALDRIG MED SAW-FILMERNA! Satt hela filmen och väntade på att jag skulle börja spy och få ett psykanfall. Det var fan inte nådigt någonstans. Nu en timme efter mår jag fortfarande illa. Jag kommer nog inte kunna äta på ett bra tag igen. Fast.. filmen gjorde iförsej sitt syfte. Antar att jag får annat att tänka på inatt. Hoppas det i alla fall.



falling out of love is hard

Det sägs att shoppa gör en glad. And that's so damn right. Nu har jag dränkt min sorg i tre par nya (ursnygga) skor, godis & chips. Back to the shoes, aaah they are so damn adoreble! Köpte inte ens hårfärg heheh, det blir i slutet av november istället. Känner mig genast mycket så mycket smartare.

Nu ska jag ingviga mina snyggisar, CYA!


there's always a tomorrow

Jag är BLOND som inte lär mig av misstaget första gången. Nu ska jag iväg och färga håret mörkare så att jag inte gör likadant om den skulle hända igen. Egentligen vill jag bara skratta åt mig själv. Vad trodde jag på? Med en lite mörkare hårfärg och om ett par veckor så mår jag galant igen. Hmmmm vadå längtar? Okej nu skriver jag detta så "alla" mina 20 läsare kan läsa det. Vet ni vad? JAG BRYR MIG INTE! Faktiskt ... ibland är det skönt att skita i att bry sig om saker och ting.

go to the next instead of your ex.
vilket bra ordspråk, mitt motto!

I LOVE U MAMI!


i love it

Onödigt inlägg men.....
Min tröja luktar SÅÅÅÅÅ gotttt! Har sniffat på den sen igår då jag fick tillbaka den. Det för tillbaka gamla minnen. IHBEISHAHA - damp hehe. Vet ej vad jag ska skriva. Sitter och väntar på att klockan ska bli 14:10. Då är det cup, wooooooh viva la ibra. Nej skoja men. Hur många gånger ska jag spy idag tro? Hm. Ska kämpa tills jag dör i alla fall. Bollen är ens älskling, bästavän, bror & syster.

OMG DET ÄR STORM UTE! FAN VAD LÄSKIGT!


with love from me

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA ♥
en bättre förebild får man leta efter.

i want summer

Har nyss mysigt en timma i soffan med mami till desperate housewives. Synd att det ska vara så jävla kallt överallt! Fryser fan halvt ihjäl. Ska kolla klart couagar town och sen göra mig lite varm oboy och annat mys för att bädda ner mig i sängen och kolla på en bra film. Är det ingen annan som skämmer bort mig får jag väl göra det själv. Puuuhhh, där kom en till positiv sak med att  ha pojkvän haha. Killar är väl bra på rätt mycket ändå. Vafan, bara att skaffa sig en slav istället HAHA! In your faces hehh.

Nu är reklamen slut CYA!

update

Vintern dödar mig långsamt! Tror dessutom att jag börjar bli sjuk och då snackar vi en rejäl jävla sjukdom som kommer lagom i tid till första lovet på terminen. Däckade igår direkt efter träningen, när vi hade gäster hemma och utan att ha duschat. Nasty? Imorse gick jag inte upp förrän klockan 14:00. Jag bara ligger där och ruttnar i mina egna tankar. Det är fan tur jag har Thörn♥ som får lite liv i mig när de drar som kallast eller är som mörkast.

Mina fingrar är som isbitar och ändå är jag inomhus och är fullt påklädd. <- hahaahahah! Mena att jag har tjocktröja, långbyxor och allt det.

hehehehe min tröja is back♥

are you done embarrising me?

- This is how it feels like.


RSS 2.0