there's no need to worry

Söndag - vilodag! Har satt på mig myskläder, ätit frukost och träffat min kusin (!!!). Nu ska jag bädda ner mig i soffan och fortsätta läsa min bok, sedan blir det dags för träning. I eftermiddag ska jag hinna städa lite också. Ikväll är det bara mys framför en bra film som gäller.

You know what? Vi hörs senare♥


tu e yo

Lyssnar på musik just nu, mitt i natten, som får mig att längta tillbaka till Italien. Vet inte varför jag vill tillbaka dit när det var där som det hela egentligen började. Men samtidigt så är det mitt andra hemland. Det är där jag känner mig trygg och fattar de bästa besluten.
Minns första kvällen i somras när vi äntligen kom dit igen. Min kusin och jag sprang direkt ner till stranden. Samtidigt som vi lekte vid strandkanten och tittade ut över havet kunde jag inte låta bli att känna saknad. Just då i det lyckliga tillfället önskade jag att min dåvarande pojkvän vore där. Jag ville inget hellre än att uppleva det ögonblicket tillsammans med honom. Ta honom till min favoritplats på jorden.
Helt plötsligt nästan skriker min kusin "ÄNTLIGEN HEMMA". Vi var äntligen hemma. Det finns inga ord som beskriver det tillräckligt. Lignano i gott och ont. Jag älskar det. 

Nu svamlar jag en massa och ser knappt vad jag själv skriver då jag har så ont i mina ögon och är otroligt trött. Jag borde egentligen använda mina glasögon oftare för att inte riskera ett ännu värre synfel. Men jag är lat helt enkelt, och det kommer jag antagligen alltid att vara.

Sverige är ett litet land med små städer och stadsdelar, snacket går runt, alla känner alla. Jag har aldrig känt mig riktigt "hemma" här. Men jag anpassar mig så gott jag kan ändå. Jag saknar Italien, jag vill rymma dit, jag vill inte fatta fler svåra beslut här i Sverige. Jag behöver en dos av Italien för att komma på fötter igen känner jag. Där ser man aldrig en sur min och alla är så tacksamma. 

Jag borde egentligen gå och lägga mig nu istället för att gnälla om Italien. Mathias (min kusin) kommmer imorgon och hälsar på. Har inte träffat han på tre år. Han är alltid i USA, annars i Göteborg där han bor för tillfället. Snart flyttar även han till USA. Min släkt (i sverige) flyr.. Jag tror inte att vi hör hemma här. Jag saknar dem i USA, jag vill också dit. I alla fall för att hälsa på, till en början. Om några år flyttar jag också dit, precis som resten av min släkt. Jag längtar. 

Tror ni "vi" kommer hålla föralltid? Tror ni att det är the destiny? Jag tror, men jag vågar inte hoppas förmycket. Detta känns helt wierd. Att först vara helt säker på en sak och nu helt plötsligt... ta allt som det kommer? Jag är ett controlfreak. Jag måste ha kontroll på allt, när, hur var, vem, vad. 

Jag älskar att skriva utan att tänka. Denna texten är en text jag skäms över egentligen. Riktigt slarvigt skriven. Fast iförsej ser jag knappt vad jag skriver. Skulle nästan tro att jag är halvt blind. Jag måste få känna friheten. Jag vill leva. Together with you? Äh. Asså. Denna texten ryker nog imorgon. Men just nu postar jag den faktiskt. Tror ändå ingen orkar läsa vad jag har på hjärtat, desstuom har jag typ 7 läsare haha.

always remember to be greatfull!


would you cry if you saw me crying?

1.Kommer hem helt nykter med ett tejpat ben, skägg & utan mobil. Med det vill jag säga att man behöver inte dricka för att ha kul ... eller tappa bort mobilen.

2.Funderar på att leta upp Tyseland-Nemo's nummer för att ringa upp och säga "Hej jag har SKÄGG" hahaha hur coolt hade inte det varit?

3.Tror ni att jag och Nemo hade kunnat ta över världen tillsammans och måla skägg på allihopa? Skägg, chips och pizza. Mhh that's life?

"Baby I like it, the way you move on the floor come on gimmie some more."
ehhhhhhhhhhh-eh-eh-eh-efterfest på våran balkon....!

if you got love, show it !



Mhhhhh...! Trots detta tråkiga höstväder så känner jag bara kärlek, everywhere i go. Varför fokusera på det negativa när man har världens bästa vänner och familj? Noooo that's right, det finns ingen andledning till det. Känner kärleken överallt och jag uppskattar den. This can only end in a good way however it ends. Livet ger en alltid en andra chans. Jag tror på Ödet. Det är så jäkla läskigt, men det finns en andledning till allt. God hasn't forget about me. 

lalalallaa. im high on life♥

a date with my baby



Imorse blev jag bjuden på en frukost dejt av min honeyboney. Och den nedersta bilden visar hur jag ser ut efter en natt full av mardrömmar heheheh..

in a wait of you

Mh, mh, mh, mh ..... Fredagsmys med tjejerna med chips, godis, läsk och en sorglig film. A truely girl night. Nu är i alla fall jag och Thörn hemma och medans hon var på toa så tog jag tillfället i akt att sätta på Desperate Housewives. Now she has no choises mohahah.

Eh, eheheheheh. Är super cepe, seg, trött, död. Senare ska vi ladda ner en redig skräckis så vi kissar på oss och inte vågar somna inatt. Låter skoj? Yes, verkligen. CYA!


these days im crying out loud

Jag kan inte ens motivera mig i text längre. Orkar inte tänka efter och gå igenom smärtan i huvudet igen bara för att få det nerskrivet. Trots det spelas de upp hela tiden, om och om igen. Ändå kan jag inte skriva ner det. Allt ser så fel ut, hur jag än skriver och formulerar mig.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa "som jag vill vara". Imorgon är det en ny dag. Skippar träningen för att plugga till engelskprovet ordentligt. Det är på tiden jag börjar plugga igen..

jag saknar italien, jag saknar värmen, jag saknar .. saknaden efter den person som var i mina tankar varenda minut de veckorna. allt var så annorluda och jag gjorde en del val som förändrade allt.
this seems good right now, but who knows, tomorrow is a new day.


- FPB!

where ever i want to be



Förklaringen till bilden ovan är att jag lyssnade på Egoinas Radio

Var och hyrde två böcker idag på malmö stads bibliotek, lämnade dock ena i skolan så att min väska inte skulle bli så tung på hemvägen haha. Det jag ville komma till är att jag funderar på att lägga mig och läsa den istället för att plugga till engelskprovet som jag ska ha imorgon. Jag blir alltid så trött när jag vet att jag har prov dagen efter, och det händer aldrig att jag skulle få för mig att plugga till det heller. Noway, uh-uh.

i won't back down.



HEHEHE. Försökte ta en outfitbild. Bra där Felli. Bra Felli...

Aja skolfoto idag och nu ska jag dra. Orkar inte skolan, men efter imorgon är det LOV! Hopps det händer något skojigt på lovet.

How do we get so mean?

my ipod is stuck on replay

Sitter fortfarande vid gamla datorn och kollar på sommarbilder och lyssnar på sommarmusik, ahmaj. Tänk att kunna gå klädd i shorts och linne mitt i natten utan att frysa.

Måste Sverige ha så långa vintrar? :(

love by me



Jag saknar sommaren, jag har träningsvärk så det skriker om det, kungarna av tyseland är slut för säsongen (and maybe forever) och nu är det dags för duschen. How depressing...

Skolfoto imorgon, dessutom börjar halva vår klass 8.30 medans resten av halvan börjar 12.10. Tror ni inte jag lyckas hamna i den tidiga halvan? FUCK YOU ROFFFFFFE!

waiting for it



Medans andra tar fjortis bilder i speglen med mobilen så gör jag det med datorn. Lite cred för det va? Om någon månad kan jag säga "haha, det var jag som gjorde det känt!", och så blir jag en kändis. Hmmm... NÅGON här har lite tråkigt idag. Typ.... jag!

Sitter och väntar på att det ska bli dags för träning. Tiden går så freaking långsamt! Säkert bara för att jag ska hinna plugga innan. Men vet ni vad?! Om jag somnar och vaknar 20min innan samling så hinner jag faktiskt ändå inte plugga innan. Så det så. Bara för det kommer jag väl inte somna. Ahh tiden går så långsamt. Vill träna, trots min dödandes träningsvärk. Jag kan knappt skratta, och nysa, det gör jag bara inte!


after practise



Nyss kommit ifrån morgonfys och sitter nu och äter frukost på svensklektionen. Blev bullar och någon sorts vitamin dricka. Muuuumms. Dock är hela golvet plus mina byxor ner smulade nu. Bäst att sopa över smulorna så de hamnar under Fannys stol istället för min heheheheh.. Mhhhh jag är en jättebra kompis!

BTW HAHAHAHAHAH, söta frukost bilder va? Ser ut som jag grovhånglar med bullen på ena bilden. Tror jag saknar att ha en pojkvän trotsallt hahaha.

mh i can feel that good sign of happiness.

Mhhh. Alltid lika gott med chips & dipp! Känns extra bra med två fyspass imorgon också. Snart kommer jag väl till och med att börja träna i sömnen. Fan vad bra egentligen. Det borde jag inviga, att träna i sömnen, att sova samtidigt som man tränar. Två flugor i en smäll liksom. Fan vad fett att bara vakna upp med träningsverk en dag helt utan andledning.

Sängen kallar. Morgonträningar är min bästavän
PUSS♥


right now

Sitter och kollar på Kom i form med Anna Anka med bästis och äter chips med dipp och godis. Vi känner oss så duktiga! Verkligen. Motiverade.

bild sen i somras.

singin in da shower



Kände mig som en riktig löpare idag på fysen då NÅGON glömt att informera på hemsidan .... Okej jag har inte ens den riktiga hemsidan tydligen ;s but still, you get my point.

Känner redan tränigsverken i hela kroppen. Om jag redan nu känner den. Betyder det då ... att ... det ... kommer vara tio gånger värre imorgon? Ohmy.

Nej NU dusch (snabbt) sen MILAN!
forza ibra♥


mhhhhhh, im feeling good

Kom PRECIS hem från ett jobbigt fyspass. Fyfaaaaaaaaaaaaaan mina beeeeen! Och vet ni vad? Jag har dubbel träning imorgon. Först fotboll som vanligt, sen utmaningarnas hus (<- något med styrka, typ som fångarna på fortet) och jag kommer iiiiiinte kunna röra mig at all. Dessutom har jag två fyspass på onsdag också. Herregud kommer gå upp 20kg i musklor.

Nuuuu är det dags för MAT MAT MAT MAT !!. Är dock redigt sugen på chips. Men det får vänta ett par dagar till. I alla fall tills jag inte kan hålla mig nå mer.


do you remember when we fell in love?

Lyssnar på DIN GATA 100.6, precis som jag alltid gör till och från skolan. Bara det att idag när jag kom hem så stängde jag inte av. Dem är så jävla balla! Fick sitta och hålla mig för skratt idag på bussen, det är nästan lite pinsamt. Hoppas inte någon märkte att jag fnittrade till lite emellanåt hahaha. "Du behöver inte vara rädd för att bli av med snorren, baksug är en myt". HAHAHA, okej asså. Tro mig det är kul när man hör dem.



HAHAHAAH det ser ut som jag bajsar på den nedersta bilden. Skulle bara försöka ta en outfit bild, lyckades ... NAT. Gillar inte min webkamera på denna datorn. Men men, man tager vad man haver & orkar inte starta andra datorn hehehe.

lång rast



Heeeeeeeeeejjjjjjjjj..... ! Jag bloggar direkt ifrån djunglen!!!! SHIT, björnen har jagat mig all over the place. Ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahdakadhafgagkbyfnamöl. Börjar bli riktigt anfådd nu asså. Får snart ta och klättra upp i ett träd och ta skydd. HAHAHAHAHA..

Nu börjar min lektion igen. CIAO♥

i love your soft lips kissing mine

Helgen avslutades rätt bra ändå. Hjälper alltid att klaga hehe. Är riktigt ceeeeepe sugen på chips och dipp just nu, men åt två mackor med skinka på istället. Inte alllllls i samma klass, but still. Trodde de skulle dämpa suget, men icke. Snälla rara någon, hjälp mig att bli av med mitt sockersug! Detta är hemskt, börjar snart klättra på väggarna. Fast... chips kan ingen någonsin få mig att sluta äta hihihi. It's just too damn good.

Äehhh. Sängen ropar "feeeeeeliiicia, fellllli, snuttttte komsi komsi", kanske bäst jag lyssnar då jag har en jobbig vecka framför mig. Sen är det LOOOOOV, frigggggggiiin lovvvv! Det kommer jävligt lägligt, känns som jag måste börja leva lite igen. Är redigt DÖD just nu.

GOD NATT, SOV GOTT, DRÖM SÖTT♥

what would my life be witout you guys ♥

Försöker få insperation till halloweenfesten nästa helg. Min lillayster sprang och hämtade TOYS "R" US & BR-LEKSAKER tidningarna till mig. Gulligt. Hon tycker jag ska vara ett monster hahahaha. Själv sitter jag och kollar igenom höstens festbilder för att få någon insperation i mix&trix. Fast hittar mest bara en massa konstiga, skumma, störda, roliga bilder istället.

I've got the greatest friends ever♥


not my favorite day

Hemsk lördag, hemsk natt, hemsk morgon, hemsk helg!

Har vaknat från och till hela f*cking natten och inte kunnat somna om. När jag väl gick upp och åt frukost imorse så spydde jag ut skitet lika snabbt igen. Nu sitter jag bara här och mår illa och vågar knappt röra mig. Jag borde städa, plugga & träna. Speciellt träna.

"för alla er som inte paller mer, men håller er uppe och vägrar falla ner"

powerwalk

Däckade vid tolv igår och vaknade vid tio idag men gick inte upp förens nu. Känner mig riktigt lat HEHEHEH. Fast jag ska faktiskt ut på en powerwalk snart tillsammans med Emelie och Sarah. Men först lite boll med min söta syster. Idag ska jag bara vara hemma hela dagen och ta igen lite kvalité tid med min familj. Var ett tag sen nu.

Nu träna, rensa tankarna.

I LOVE YOU MOMMY!


love and hate, its almost the same

Hur kan hat övervinna kärlek? ...


its time to wake up in reality

Heysan!

Kom nyss hem från en timmes föreläsning i skolan. Det var allt som hände idag. <- KUL !... nat. Har nyss plockat ihop värsta frukosten. Det blir rostade mackor med ost och salami på, tillsammans med denna otroligt goda bravo, tropisk juice att dricka. Till efterrätt blir det djungelvrål. Mhhhhhmh.

jag bjussar på denna goingen ifrån skolan!

it owns my heart

Något är jag allt bra på, träna. Först imorse med fotbollsskolan sen nu tog jag en joggingtur plus lite bollkontroll. Det behövdes, alltihopa! Jag ska aldrig mer festa. Nu är det 100% fotboll igen. Kanske bara mitt psyke, men det känns som jag blir urusel på fotboll när jag fokuserar förmycket på annat. För jag vet om att jag är rätt grym, egentligen. Inte så ofta jag visar det, tyvärr. Med  tanke på min låga lägstanivå blir jag en dålig spelare då jag nästan ger upp när en sak går snett. Det är den jag har försökt förbättra nu på sistonde, mín lägstanivå.

IBRA♥


sleepy head

Jag är så jävla sämst!!!! Drog bort mitt lakan ifrån sängen imorse så att jag omöjligt skulle kunna komma hem och lägga mig efter skolan. Den idén sprack för där låg jag, lika bra ändå. Men också för att jag skulle renbädda efter skolan. Den idén sprack också. Nu får jag ligga här i en skitig säng utan lakan. Sämst eller vadå?

Okej. Där fanns en lögn i de hela. Jag är INTE sämst, im still the best matha fakah. OKEEEEEEEY UNDERSTOOOOOOOOOD MOTHER FUCKERS? Okey jag är tröttt... tror det är dax för mig att gå till sömns..... IGEN!


love ends with fights

BLÄ! Sitter och pluggar tråkig naturkunskap. Okej. Det är väl ändå rätt kul egentligen när man väl fattar. Faktiskt. Men jag är så trött! Har hunnit med ett kapitel (eller vad man ska kalla det) och har typ... 4/5 kvar? Ska försöka bli klar med det mesta idag inom naturen så att jag kan börja på ett annat ämne imorgon.

Måste duscha, raka benen &.... jaaaaaa. Särskilt ha hårinpackning! Borde nog ligga i badet i tre timmar idag för att bli helt ren. Hahahah vattnet kommer vara helt svart när jag är klar. Okej nu maskar jag. Bäst att sätta igång att plugga igen då!.

bild ifrån lördags.

gimmie gimmie



Mycket kläder och sånt tråkigt skit här idag, men vafan ibland måste även jag vara lite fagig. Visst är dessa byxorna helt amazing perfect. Älskar färgen!

this is how it's like

AHHHHHHHHHHH!!! FRIGGGGGINNNNN INLOVEEEE !

Asssså hellllu  Mc Dreamy, wanna follow me home?
Heeeelt kär i dem.... GIMMIE, GIMMIE, GIMMIE♥

bild från tyras.se

how it's like to be inlove



HAHAh sitter i skolan på svensklektion med vinterjacka & feta hörlurar, helt nyvaken och fortfarande lite bakis (?). <- NEJ skoja hahahahahahaha .... I hope.

Skulle i alla fall bara be om ert medlidande. Så nu hoppas jag verkligen ni tycker synd om mig för det är det. Fast emellanåt undrar jag hur läraren mår också. Menar, det ser ut som hon var ute och partaja gärnet igår och däckade hemma hos sin one-night-stand..... Dessutom är hon inte särskilt trevlig heller.

Okej nä nu ska jag fortsätta skriva mitt personliga bajs brev. Låter trevligt va? Sen ska jag äta äta äta äta och va tjockiiiiZzzzz... Precis som vanligt dårå!

party all night

Igår satt jag på ett och samma ställe och skaka fram till 17:00. Det enda jag kom fram till var varför bakis rimmar på skakis, och jag svor på att jag aldrig skulle dricka igen. Mmmhh ja. Gårkvällen spenderades med "gamla" kompisgänget, maskeradfest. Riktigt trevligt!


feeling like an animal

Shit. Detta inlägget har tagit 6798år för mig att skriva hahahah. Är helt inne i TVn. Ja jag har fortfarande pyamas på mig fast än klockan redan är 14:20 på dagen.

Känner mig inte lika glamorös idag. Mår som en gris och är svinsugen på chips. HAHAHAH Gris och svin i samma mening med olika betydelser hahahahahah.

outfit yesterday



Hahah man ser knappt kläderna!

Jeans - 21 forever (USA)
Till det hade jag en gammal tröjklänning istoppad.

För alla er som bryr sig. Typ ingen hahaha

end of this day



Min söta vovve ligger och sover på min matta. Nu är det nog dags för mig också att gå och lägga sig. Ångest att ha matteprov imorgon, but it'll be alright. Hoppas jag. Verkligen!

TRÄNING IMORGON WIHU!

crazy minds

Jag borde plugga nu, men kan inte koncentrera mig. 

Allt är som en enda stor melodi och alla känslor kommer samtidigt. Det är så rörigt att orden inte ens kommer ut rätt. Det låter ungefär likadant som man blandat tio olika låt genrer och spelar upp alla samtidigt. Glad & stolt men samtidigt så besviken & ledsen. Jag har lärt mig av mina tidigare misstag, men samtidigt måste jag begå fler för att lära mig mer. Now i'm in between. Är detta ett misstag eller en svacka som håller på att byggas upp och göras starkare? Only time can know. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.


Herregud. Tiden rinner iväg. Måste bli klar med matten och engelskan. Måste hinna städa. Måste hinna gå ut. Det är så mycket shit. Jag klarar detta. Im building it up. I'm older and smarter but still young and dumb. This won't go easy but as hard as I can handle it.


cause you are perfect just the way you are

Har suttit och kollat barnprogram med min syster tillräckligt länge nu. Nu åker matteboken upp, räkna och göra mamma stolt. Sen måste jag verkligen städa. Hade tänkt köra All-In imorgon och bjuda hit tjejerna på förkrök medans alla fixar sig till fest, sedan sticker jag vidare och firar en tjejkompis födelsedag.

imorgon ska vi rocka! ♥


at school

Fanny och jag blev utslängda från buisness-labbet för vi hade mat med oss in. Nu sitter vi här i korridoren utanför och tjockar oss. HAHAHA


sometimes i run away

Nu blir det sängen med mitt stora täcke, nallen och en bra film.
På fredag ska jag gå loss.
Matchen på söndag ska jag visa vad jag går för.

Men en sak i taget. Nu är nu och det är nu jag behöver detta. Imorgon är det en ny dag och nya tag. Everything takes time. I won't run no more, noone's worth that. "Iam losing you more and more, soon you'll be gone", I always keep my word. Mostly. This time only destiny can tell.
CIAO


stay strong

sometimes it'll be hard.


weight

Ända sen förra året har jag haft som mål att gå upp tio kilo. Slutet är nog alltid jobbigast. En dag för ett tag sen vägde jag 54.5kg och gissa om jag var överlycklig då jag bara hade ett ½ kg kvar till viktmålet. Idag tänkte jag att jag nog borde gått upp de sista halva kilot nu. Tror ni då fan inte att jag väger 53kg istället?! Vad hände där liksom? Här äter jag som en gris för att nå den vikten jag vill så går jag ner istället. Litta kassst sådär. Men ja vad ska man göra. Nu har jag i alla fall en andledning till att kränga en chipspåse till kvällens match.

SVERIGE - SCHWEIZ gooooo sweden!


love and hate comes together

Denna helgen, eller hela veckan, har bara sprungit marathon ifrån mig! Kommer knappt ihåg vad jag gjort mer än att pluggat och sovit. Förresten! Jag klarade hela träningen i fredags ohyeah. En floppträning för min del, men kan ändå inte låta bli att vara glad då jag inte kände av mitt knä at all.

Gårkväll spenderades med mina bästa vänner ! Ah vet inte vad jag ska skriva just nu. Har massor av fjärilar i magen. Fick reda på en nyhet imorse och är glad för min kompis skull. Har så mycket jag vill skriva, så många saker jag är glad över.

Just the way you are - låten gör mig 10x så glad just nu. Ingen aning om varför då den inte påminner om någon speciell. Men hans text är så jävla söt. Tänk att det finns söta killar trotsallt ändå. Det trodde jag inte hahahaha.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta mysa med min nallebjörn!
Vi hörs när jag känner för det HEHEHH!



lucky we had a camera


how do you want to be my friend when i won't

Sitter och taggar till THE CLIMB samtidigt som jag smsar runt till tjejerna och förhör dem om vad de ska ha på sig. Har ingen insperation at all. Så... WTF to wear? Jag orkar inte ens öppna garderoben och se vad som skulle passa till en kväll som denna. Sitter bara här framför datorn och försöker få upp något snyggt in my mind. Hm.. Kanske de jag visade i inlägget under? Eller ...... Något annat?

Ähhhhh. MAT NU, kläder sen!


Fick bli en fjortisbild i speglen för jag orkar inte dra fram min kamera, ställa på utlösare och ta om fotot 78999 gånger för att det alltid är något som blir fel heheh.


outfit ?



Every girl has the same problem every day; what a fuck can i wear ?

i got this stupid smile when i think of you

Dear tummy, I am sorry for all the butterflies, they're his fault, I swear.


Hey allesammans, min alla 17 läsare WOH, jag borde väl snart vara den nya bloggdrottningen? För herregud här går det uppåt! <- HAHAHAHAHAH.

Vaknade tidigt imorse av en störd mardröm. Gick upp då i alla fall för att städa och sedan lockade jag min systers hår till hennes barnkalas. Ih hon var så söt! Eller är hehe. Har förresten aldrig sett så många ungar bråka om ett par ballonger förut. Men det var faktiskt kul att vara lekledare för en dag, i ett par timmar haha.


it would be damn nice

Godnatt! Nu ska jag drömma lyckliga drömmar om Italien. Piiiiiiiiiiih vad jag saknar det. Waking up, eating breakfast in bekini and then just going to the beach with the most wonderful people in the world. Damn I miss it. Laying there all day long, and then going out to praty at the nights. Or just relaxing home with family or friends. Just being me. Having fun, living my life.

Äh nu ska jag drömma mig tillbaka.
latinonight med salsa♥

DOCK ÄR DETTA EN BILD PÅ AYANAPA! hehehh.

breath out and tell me how good i am

YEEEEEEEEEEEES !!!!!

- Gissa vem som är klar med naturarbetet? Ohyes its me! .... ja och min grupp såklart. Allt klyddade sig helt hårt. Kom hem helt stressad från skolan, slängde i mig maten och skulle öppna arbetet för att fortsätta med projektet. Tror ni fan inte att något på skolhemsidan fuckar sig så att jag inte ens fått arbetet. Jag, Diana & Lakisha dampa riktigt hårt och höll på börja böla hahahah. Sen drog jag in till stan och träffade Diana så fick vi sätta oss på stadsbiblioteket så att hon skulle kunna föra över arbetet till min dator en gång till! Riktigt sick, rättade halva arbetet där sen var jag tvungen att rusa hem för att jag skulle möta bejbib1-2. Dock körde första bussen ifrån mig så jag sprang till trianglen ifrån stadsbiblioteket och tog en fika på donken medans jag väntade på bussen.

Klockan är 23:00 nu, alltså hann vi lämna in projektet en timme innan "sista sekunden" trots våra hinder idag. Jag är riktigt stolt! I vanliga fall hade jag skitit i de redan från början, men nu kämpade jag in i det sista. I'm so damn good. Det var till och med så att jag blev tvungen till att plugga engelska på bussen.

bild ifrån en vackerskoldag♥

even love can be rough

STRESSAD SOM ETT MONGO! Pluggade som ett djur idag i skolan med natur, matte och datakunskap och trots det är jag inte ens halvklar. Bahhhh hela natursaket ska vara inlämnat innan 24:00 idag och jag har inte fått arbetet av en tjej i min klass ännu & hon har inget internet så hon kan skicka in det. Hurfan ska jag hinna detta. Plus engelska (&datakunskap?) till imorgon. Var även där på HELA coach tiden idag för att få så mycket gjort som möjligt. Stresssssss...

Nu ska jag äta. Snabbt som in i helvete, ska slänga i mig maten. Städa mitt rum i all hast och plugga röven av mig. Senare ska jag iväg och möta beezzztis. Får nog plugga hela natten. BAH och morgon träning imorgon. Nejjj asså måste verkligen dra nu!.

Bild från skolan idag hahahahah ;)

pictures can bring back memories


dreams can come true

CAUSE U R AMAZING JUST THE WAY U R!
hehehe geeeeeeek.

Jag: Säg något kul så jag har något att blogga om
Firas: Idiot, ser jag ut som en clown?
Jag: HAHAHAHAHAHAH tack !
Firas: Det var inte ens kul
Alla: Joo hahahaha-
Jag: HAHAHAAHAHAHAHAHAH

Yes, jag har överskottsenergi. Man blir litta trött när man knappt sovit på en vecka hahahahahahaah. Är så jävla trött. Skrattar och gäspar hela tiden hahahahahaha.


can't explain this wonderful feeling that i have

Hatar när man är så trött så man kan använda tagnentbordet som huvudkudde och så kommer där en bra låt på spotify så kan man bara inte gå och lägga sig. Nu måste jag sitta här och plåga mig själv för jag ska fan lyssna klart på denna låten.

Måste. Sova. Är. En. Zoombie. Bah, en lång dag imorgon med mycket plugg och sedan (rehabs?) träning. Dock har jag ätit rätt nyttigt idag tycker jag. Förutom en kaka nu på kvällen, men den var jag så värd!

Nu är låten slut och det är en bra film på trean! ... FAN! Blev precis reklam, ödet vill inte att jag ska gå och lägga mig hahaah. Öuuuuuh godnatt i alla fall♥


En av veckans alla outfit's!

everything comes to an end

This time i won't need no one who are telling me what to do, cause now i know. I remeber having trouble to find the right way, now im here. Now im going to make my mama proud and listen to her advice. This is the end of this chapter. Everything is suddenly so damn clear. Now i can keep enjoying my life with everyone i love. And i love THIS, to be able to live by my self.


- There is no need to be worry
freaking adorable

walk of shame



Såhär sexig känner man sig efter att ha sovit tre timmar inatt. Kom precis hem och fattar inte vad jag gör uppe nu egentligen. Efter tre timmars sömn bör jag ligga utslagen i sängen, men jag hade lätt orkat en hel natt till. Vad är det för fel på mig? Jag är absolut nästan aldrig trött. Tror dock jag går på överskottsenergi just nu.

Skulle egentligen spelat match nu, avspark om en halvtimme. Men mitt knä svek mig. Kan fan knappt gå nu. Helvete'ts jäkla skit. Ska ringa och beställa tid på IMC för såhär kan det fan inte vara. Nu måste jag dessutom börja äta helt nyttigt bara för att inte förlora onödigt mycket kondition. Bajs, hahaha de kommer jag aldrig klara.

Äh frukost nu! Är svinhungrig :)
Godmorgon på er, mina 25 läsare hahahahahahha !

it's totally perfect

En dusch senare & allt är perfekt!
Now im outta here, hörs imorgon♥

get outta my way

Hösten är så konstig. Det är redan october & svinkallt! Klockan är 18:35 och det börjar redan bli mörkt. Inte konstigt man blir lite nere. Särskilt om man är en sommarmänniska, som jag. Älskar värmen och ljuset. Allt är så bra om sommrarna. Jag saknar Italien.

Näää nu blir det duschen och börja göra mig iordning. Ångest, vadfan ska jag ha på mig? Är trött som ett lik och vill ha mjukis och en tjocktröja hahah. Vill ligga hemma i soffan framför tvn och käka chips. Jag behöver plugga matte. Bah! Nej Nu ska jag pallra mig upp i duschen, ta fram kläder & göra mig iordning. För ikväll ska jag ha kul! Roligt om jag däckar dock hahaha.

Im losing you more and more, soon youll be gone.


nightmares

JAG BHÖVER SOVA!

Har inte sovit på hela veckan typ, jo klart jag har sovit men inte tillräckligt. Saker har kommit ivägen hela tiden och detta funkar inte.

Inatt sov jag med tjejerna och jag däckade först, men vaknade mitt i natten av en mardröm. Drömmer man till och med om läxor så har det gått för långt. Jag drömde att jag hade glömt lämna in alla mina projekt så att jag fick IG i alltihopa och ja. Vaknade helt svettig och kunde knappt somna om.

Hahahh ja jag bombar foton när jag är uttråkad. Och nääää, inte alls snea tänder nej. Bah ! HAHAH .

even your hair is perfect

Jag förstår inte vad folk menar när dem säger att jag äter som ett djur.
Man skulle kunna tro att jag är gravid i 6:e månaden hahahaha.


RSS 2.0